• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebislerin e kıyafet alanlar gule Güle kullansınlar. Ben sadece Oğluma alışveriş yaparken bi hastane çıkışı ile birde organik zıbın aldım. Ocak sonu Şubat başı gibi herseyini tamamlarım inşallah.
Kızlar ben Oğluma mobilya beşik almıştım sifonyeri ile birlikte ayrı oda yaptım. Büyüyen karyola çok memnunum fakat ilk zamanlar sürekli odasına git gel yaptığım için pek tadını çıkaramadım. Yazlikta ise park besigimiz var. Bana çok basit geldi hisir huşur ses çıkartıyor. Benim oğlum park yatakta ancak 2 yaşına kadar yatar. Şimdi kızıma kullanacağım mobilyayi. 6. Aydan sonra odasını ayırıririm.

HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM GÖZÜME BİŞEY TAKILDI MAMA SANDALYESİ SİPARİŞ VERECEK OLAN VARMI

Park yatak almayı düşünen hanımlar siz ne renk almayı düşünüyorsunuz ?
Ben pembe almak istiyorum ama eşim bi dahaki çocuğu da düşünelim ya erkek olursa diyor.
Ya zaten pahalı bi şey değil ki bu park yatak neden bi dahaki çocugu düşüneyim?
Beyaz alsam o da hoşuma gitmiyor. Ne yapıcam ya pembe alayım demi :)
Benim park yatağım turuncu yeşil renklerde bende 2.si erkek olur diye ortak renk dusunmustum

RUVEYDA12 mrb canim bi cocugun daha var oda kucuk heralde benim gibi benim oglus benden ayri kalmaya aliskin degil bende degilim onda sezeryan olmustum 3 gun yattim hastanede simdi doktorla goruscem 1gunden fazla kalmamam lazim spinal sezeryanda boyleymis bide odasini nasil ayirdin ben daha ayiramadim birlikte yatiyoruz hala

Cok kotuyum sabahtan beri yedigimi cikaryrm su bile midemi bulandryo bide cok usuyrm hasta oldum galiba :( ne yapmam lazm ?

Cok kotuyum sabahtan beri yedigimi cikaryrm su bile midemi bulandryo bide cok usuyrm hasta oldum galiba :KK43: ne yapmam lazm ?
canım geçmiş olsun ben ancak serum filan taktırınca kendime geldim üşütmüşsündür

canım nane limon iç iyi geliyor
canım doktorlarda yaşlılatda önermez düşük riski yapar nane limon ya çok az atıcaksın naneyi yada sadece limonlu bişeyler için kaynamış bitkilerden uzak durun hamilelik boyunca

Back
X