• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Memnun musun
Ben daha önce maltofer fol kullandım memnun değildim bunu verdiler

cnm bana ilk başta kabızlık yapıyor bulantı yapıyor felan dediler tedirgin oldum hatta ama tam tersine geceleri yatmadan hemen once içiyorum ve bulantım felan olmuyor ve tam tersine kabızlığım geçti benim.ben memnunum cnm.

Selam kızlar...Yine sohbet koyu,oku oku bitmiyor maşallah size :) Çalışmaktan fırsat buldukça giriyorum foruma...Bu arada salı günü salağın birine öyle sinirlendimki 2 gün boyunca ağlamaktan canım çıktı...Sonra düşünüyorum bebek stress oluyor ama kendime hakim olamadım ağla ağla bittim...Sonra işten çıkarken tanımadığım bir amcayla sohbet ettik 45 dakika falan :) Amcanın da kulağı duymuyor yaşlılıktan bağıra bağıra konuşuyoruz :) :) Ama öyle iyi geldi ki birisiyle konuşmak yabancı da olsa :) Hamilelik hem bünyemi hem psikolojimi bozdu galiba :)

Günaydın kızlar,

Pzt akşamı detaylı ultrasona gittim. Önemli bir sorun yok çok şükür ama bebeği besleyen sağda ve solda iki damar var ya rahimden plasentaya giden; sağ taraftakinde minimal bir çentik var dedi, önemli değil ama rapora yazdğım için size de söylüyorum bilginiz olsun diye dedi.

(Bu çentikler iki damarda da olursa bebeğin beslenmesini zorlaştırıyor ve gelişim geriliği yapıyor bebek zayıf doğuyor, preeklampsi riski de yükseliyor.)

Seninki tek tarafta ve çok küçük, 24-26. hafta arasında kaybolucak muhtemelen dedi ama yine de kafama biraz takılmadı değil.

Bu arada ultrasonda bebeğe bakarken hoop diye ayağını aldı ağzına soktu, doktor "yuh! parmağını sokanı gördüm ayağını sokanı ilk defa görüyorum matrak bi bebek olucak bu "dedi.. fotosunu da verdi bize:)
allahın izniyle bişey çıkmaz canım sıkma canını

kızlar kılolar nasıl , ben pazartesı ası vurulmaya gıttıgımde tartılar saglık ocagındada toplam da 3 kilo almısım

Back
X