- 22 Kasım 2013
- 5.290
- 2.694
- 168
hareket edince ben hemen uyanıyorum uykum hafif galiba :) birde yanlara dönünce çok pıt pıtlıyor rahatsız oluyor herhaldesırt üstü yatmaktan baygınlık geldi valla
![]()
artık sola yatmamız gerekıyor aslında,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hareket edince ben hemen uyanıyorum uykum hafif galiba :) birde yanlara dönünce çok pıt pıtlıyor rahatsız oluyor herhaldesırt üstü yatmaktan baygınlık geldi valla
![]()
ben daha çektirmedim hala şu pazartesi gelsede allahın izniyle çektirsem bebğin sağlıklı olduğunu öğrensem sen çektirdin demi canı9mRenkli Ultrasonlarınızı çektirdiniz mi bide :)
artık sola yatmamız gerekıyor aslında,
bulantılarınız geçti mi kızlar![]()
EVET AMA NE ALICAM BİLMİYORUMKızlar bebek çantası alacak mısınız?
BENDE DÜŞÜNÜYOM AMA BAKMADIM HİÇÇKızlar bebek çantası alacak mısınız?
EVET AMA NE ALICAM BİLMİYORUM![]()
evetttt
BENDE DÜŞÜNÜYOM AMA BAKMADIM HİÇÇ
Çekirge sayesinde ilk keçe deneyimim :))
Ben oglumda almıştım orkideog marka çok güzel tavsiye ederimYa hepsi çok çirkin
Şöyle şık bi şey görürseniz haber verin.
Bende sırt düsünüyorum ama yandan asmalı güzel e bebek de gormustum güzeller ama en kotulerı bıle 100.00 liradan baslıyorYa hepsi çok çirkin
Şöyle şık bi şey görürseniz haber verin.
Bende sırt düsünüyorum ama yandan asmalı güzel e bebek de gormustum güzeller ama en kotulerı bıle 100.00 liradan baslıyor
Ben oglumda almıştım orkideog marka çok güzel tavsiye ederim
O site pahalı ya..
Daha normal bi şey alırım ben. Ama rengi nasıl olmalı emin değilim.Bebek çantası oldugu belli olsun mu yoksa şık bi şey mi olsun ne dersin ?