- 26 Eylül 2013
- 3.194
- 3.914
- 248
Çekirge sayesinde ilk keçe deneyimim :))
eline sağlık, güzel olmuş:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uçmuş bunlar![]()
Biraz kuçuk yüklesene ya göremedim beeennn :)
Şimdi nasıl.
eline sağlık, güzel olmuş:)
Bende sırt düsünüyorum ama yandan asmalı güzel e bebek de gormustum güzeller ama en kotulerı bıle 100.00 liradan baslıyor
Sanslisin sekerim bizde öyle kaynana yok zaten uzaklarkızlar ben magazadan görerek aldm hastane çıkışını 100 tlden 90 tl ye indirdik :) kaynanam sağolsun alıo benden çok aldı valla
Kızlar bebek çantası alacak mısınız?
Eline sağlık
dikiş makinen mi var ?
Bne üşendiğimden yapıştırıyorum
Çok pahalı o gösterdiğinde 200
Daha uyguna benzerini bulabilirsin
Ben kolda taşıma daha zor diye istermiyorum
Sırt çantam yeterli derece büyük var ama kısa mesafeler için küçük-orta boy bi sırt çantası düşünüyorum. Bebek çantası diye geçmesine gerek yok rutin bi çantacıdan bulabilirim
Teşekkür ederim canım.eline sağlık canım maşallah
Eline sağlık
dikiş makinen mi var ?
Bne üşendiğimden yapıştırıyorum
Çok pahalı o gösterdiğinde 200
Daha uyguna benzerini bulabilirsin
Ben kolda taşıma daha zor diye istermiyorum
Sırt çantam yeterli derece büyük var ama kısa mesafeler için küçük-orta boy bi sırt çantası düşünüyorum. Bebek çantası diye geçmesine gerek yok rutin bi çantacıdan bulabilirim
Teşekkür ederim. Dikiş makinem yok canım elimle yaptım.. Yapıştırmıştım çok boş gibi durdu dikiş yapınca hareketlendi gibi geldi bende diktim..
aslında alacaktım ama gördüklerim hiç güzel değil, elimde ebat olarak aynı olan kısa seyahatlerimde yada görevli olduğum zamanlarda kullandığım çok cici bir çantam var çok da güzel olur bebiş için:) siyah zemin üstüne renkli renkli yazılar olan bir çanta birde arabamızıda siyah istiyorum tam takım olacak:)
ayrı bölmeleri olan bebek çantaları daha kullanıslı bunu yandan degılde omuzdan capraz takarak kullanabılırım para olarak bu kadar para bende vermem yatak alıosun bu paraya hepsi burada com da gormustum en kotu pıyasada bulamazsam saha uygun fıyata ınternnetenn de alabılırım
E ne güzel işte hazırada varmış çantan :)