2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaslar, hayırlı cumalar herkese..
sabaha karsı 4 te uyandım ve daha uyuyamadım
fena sekılde sırt agrım oluyor ve sabaha karsı uyandırıyor bu agrı resmen benı sizlerde sırt agrısı yasayan varmı ne yana donsem ne sekıl yatsam gecmıyor =(

Kist koroid plexus mu ve büyüklüğü nedir bizde de koroid plexus var 3.4 mm büyük ihtimalle 26.haftaya kadar kaybolur dedi doktorumuz insallah öyle olur
evet bizimde kaybolacagnı söyledi ama böbrekteki genişlemeyle birlikte kistin görülmesi iyi birşey değilmiş çok erken görülmüş dedi

Kızlar konumuzun dısında bır konu ama , Şu bız calısanlar ıcın yemek konusu..tamam esımde yapıyor bende fln (esım benden once evde oluyor ) ama ben artık ıstıyorum kı duzenlı olayım haftalık program yapayım ve aksamdan yapayım ertesı gun yemegımı ıstıyorum, aperatıf seyler degıl yanı onları ısten eve gıdıncede yapıyoruz yada esım yapıyor. haftalık programmı yapmak lazım acaba , sunu dusunuyorum cocuklu calısan anneler olacagız ve ozaman duzen daha bi sart. sızler nasıl yapıyorsunuz daha uzun suredır evlı olanlar tecrubelı olanlar fln vardır aramızda mutlaka :KK66:

bizde bir yemek 2 gün yeniyor zaten mutlaka..
pazar gübü yapıyorum pazar pzt o götürüyor. salı anneme gidiyoruz ya balık yapıyor ya da sulu yemekse eve getiriyoruz perşembe de onu yiyoruz. cuma da mantı, köfte, buzluktan hazır kavurma-pilav tarzı pratik şeyler...
2 haftada 1 de kvalideme gidiyoruz orda yiyiyoruz eve de paket yapıyor ertesi gün yine o yeeği yiyoruz:)

yardımlarla yaşıyoruz yani:)

heh sen bana tercuman oldun aslında burcu =) sankı hep aynı seylerı yıyoruz ya =)

siz öyle diyosanız ben napiim... eşim bezelye ve patates dışında hiç bir sebzeyi yemez. ben de son dönem tavuk yemez oldum. sürekli köfte, bakliyat, patates yemeği, bezelye yemeği yiyoruz:(

bi patlıcanı bile yese 3 çeşit yemek çıakr ondan....

pazar gübü yapıyorum pazar pzt o götürüyor. salı anneme gidiyoruz ya balık yapıyor ya da sulu yemekse eve getiriyoruz perşembe de onu yiyoruz. cuma da mantı, köfte, buzluktan hazır kavurma-pilav tarzı pratik şeyler...
2 haftada 1 de kvalideme gidiyoruz orda yiyiyoruz eve de paket yapıyor ertesi gün yine o yeeği yiyoruz:)

:))) bende hafta ortası iki günlük yemekler hafta sonu ya annem ya kayınvalidem geçiştiriyoruz

fena sekılde sırt agrım oluyor ve sabaha karsı uyandırıyor bu agrı resmen benı sizlerde sırt agrısı yasayan varmı ne yana donsem ne sekıl yatsam gecmıyor =(
Aynen bende de oyle hem sirt hem bel agrisi yataktan olabilir die dusunuyorum

Kizlar ya bacaklarimda yani baldir bölgemde kirmizi noktalar var sanki yeni agda yaparsinda killarin yeri kizarirya oyle kizariklar var birde tuylerim cok ama cok azalmis sizde de boyle bir durum var mi
bendede var kılcal damar gibi bişeler. varis sanmştm ama değilmş gebelikten oluyo sanırım

canım günaydın benimde aynı şekilde çok sırt ve bel ağrım oluyor su termosuna birazcık ılık su koyup onunla yatıyorum bi süre sonra ağrımı hafifletiyor her zaman yapmıyorum ama alışkanlık olmasın diye

o ıyıymıs =) ama buzluk demıssın hamılelıkte buzluktan yenılmyıor bıldıgım kadarı ıle

günaydın kızlar dün tetenoz aşısı oldum siz kaç doz yaptırcaksınız

ben pazartesı oldum
aşılar su sekılde ılerlıyor 2. dozu vurdurduktan sonra
6 ay sonra
1 yıl sonra
1 yıl sonra seklınde ve saglık ocagı hemsıre ıle konustum ınsanlar vurdurmuyor cogu ama hepsı vurulunca vucutta kalıyor ve koruyuculugu saglıyor 10 yıl dedı vurulmak tabıkıde ıyı b ızararı da yok zaten dedı , ben nasıpse atlamaz isem vurdurucam , bı arakdasım hepsını vurdurursam 2. gebelıkte vurulmaya gerek olmadıgını soylemıstı

canım günaydın benimde aynı şekilde çok sırt ve bel ağrım oluyor su termosuna birazcık ılık su koyup onunla yatıyorum bi süre sonra ağrımı hafifletiyor her zaman yapmıyorum ama alışkanlık olmasın diye

ben sıcak bıseye koymayada korkuyorum cunku surda nerdeyse 1 aydır hıc kanama yasamıyorum ondan oncesıne hep kanamalı gecırdım , degıık bı dusunce yaratıo sıcak su bende cozdurme etkısı gıbı=)

ben sıcak bıseye koymayada korkuyorum cunku surda nerdeyse 1 aydır hıc kanama yasamıyorum ondan oncesıne hep kanamalı gecırdım , degıık bı dusunce yaratıo sıcak su bende cozdurme etkısı gıbı=)
hımm tabi kanama olduysa ona bşy diyemem ben çok şükür öyle bişy yaşamadım
yapacak pekde bişy yok sanki illa çekcez bu ağrıları :)

siz öyle diyosanız ben napiim... eşim bezelye ve patates dışında hiç bir sebzeyi yemez. ben de son dönem tavuk yemez oldum. sürekli köfte, bakliyat, patates yemeği, bezelye yemeği yiyoruz:KK43:

bi patlıcanı bile yese 3 çeşit yemek çıakr ondan....

oyy oda fenaymıs Allah yardımcın olsun :S

hımm tabi kanama olduysa ona bşy diyemem ben çok şükür öyle bişy yaşamadım
yapacak pekde bişy yok sanki illa çekcez bu ağrıları :)

aynen bide magnezyum eksıklıgıde agrıları arttırır yarın kontrolum var doktorla konusacagım bu konuyu bacak kramplarımda basladı =( daha sımdıden 4 saatlık uykuy ıle duruyorum :S

aynen bide magnezyum eksıklıgıde agrıları arttırır yarın kontrolum var doktorla konusacagım bu konuyu bacak kramplarımda basladı =( daha sımdıden 4 saatlık uykuy ıle duruyorum :S
hadi ya :( ben çok sık uyanıyorum ama yine uyuyorum ya magnezyum iç ben içyirum 3-4 günde bir bir defa kramp girdi bacagıma hareketleri net hissediyor musn artk?

Back
X