2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bugün detaylı ultrasona gircem çok heyecanlıyım ya gece bile heyecandan çok uyandım bebeğimde çok sessiz bugün canım sıkıldı

hepimiz aynı heyecanı yaşıyoruz canım emin ol:) benim bebişde bazan çok hareketli bazan çok sessiz, hepimiz Allah a emanetiz canını sıkma, hayırlı haberlerle gel inşallah:)

kızlar bugün detaylı ultrasona gircem çok heyecanlıyım ya gece bile heyecandan çok uyandım bebeğimde çok sessiz bugün canım sıkıldı

hadı hayırlı haberlerını beklıyoruz ıns ; sanırım en son ben gırıcem detaylı usg ye tarıhım bıle bellı degıl 22. haftada olacak heralde:D

Günaydın kızlar bu aralar hem işte hem de ailesel bir takım sorunlar var inşşallah atlatıcam ama iş konusunda cok kafam takılıyor başkasının hataları işin içinden cıkmak için direk size mal ediliyor siz konusuncada kötü oluyorsunuz. Ne garip bi sektör bu özel sektör yaaa
Canim hamile olduğun için sorunlar daha fazla üstüne geliyor.is ev sorumluluklarimiz hiç hafif değil. Bide çevrede anlayışlı insan sayısı çok az herkes kendi derdinde.Allah yardımcımiz olsun

evet bizimde kaybolacagnı söyledi ama böbrekteki genişlemeyle birlikte kistin görülmesi iyi birşey değilmiş çok erken görülmüş dedi
Canim içimizi ferah tutmaya calismaktan başka çaresiz yok insallah hersey leriyle sağlıklı yavrularimiz olur.ben gün sayiyorum.21.haftamda gitmiş olucam tekrar ayrintiliya kayboldu demese de kuculmeye başlamış dese bile dünyalar benim olacak.insallah senin bebegin böbreğindeki sıkıntıda geçicidir kaybolur gider Allah in izniyle.

İki gündür bende burun akıntısı ve hapşuruk var,aynı zamandada sesimde kartlık , kızım için bal zencefil limon şurubu yapmıştım. gün içindede ıhlamur içiyorum. Başka önerisi olan varmı , yatağa düşmeden kurtulayım.

hadı hayırlı haberlerını beklıyoruz ıns ; sanırım en son ben gırıcem detaylı usg ye tarıhım bıle bellı degıl 22. haftada olacak heralde:D
canım bende 20+4 üm 19-24 arası giriliyrmuş zaten çok merak edyorum yüzünü göstercekmi oğluşumdiye buraya yazcım boyunu posunu inşallah herşey yolunda olacak :9

İki gündür bende burun akıntısı ve hapşuruk var,aynı zamandada sesimde kartlık , kızım için bal zencefil limon şurubu yapmıştım. gün içindede ıhlamur içiyorum. Başka önerisi olan varmı , yatağa düşmeden kurtulayım.
Ilik suya bal ve limon. Bazen sadece bal ya da sadece limon. Ve meyve

canım bende 20+4 üm 19-24 arası giriliyrmuş zaten çok merak edyorum yüzünü göstercekmi oğluşumdiye buraya yazcım boyunu posunu inşallah herşey yolunda olacak :9
amin canım inş.bende pazartesi gircem canımmm:-)))inş.sağ salim sağlıklı haberlerle geliriz canımm

Back
X