- 20 Mayıs 2013
- 30.142
- 19.954
- 248
Bende 6 kilo aldim ya simdiden 12-15 arasi dogururum heralde ama bende surekli açlık hissediyorum poffffBide onlari vermesi var
![]()
Eee abur cubur seven dikenine katlanır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 6 kilo aldim ya simdiden 12-15 arasi dogururum heralde ama bende surekli açlık hissediyorum poffffBide onlari vermesi var
![]()
Ben çok kilo aldım ama
54 le başlamıştım şimdi 61 im
Sen yine az almışsın
ama sen zayıfsın düşün ben 61 kiloyum 55 olmam gerekirken :))
boyun kilon gayet iyi canımbende 67 olmusum 64 ıle hamıs kaldım =))) boy 1.68
bende 67 olmusum 64 ıle hamıs kaldım =))) boy 1.68
Gunaydin ve hayirli cumalar kizlar. Ben bugun yapmamam gereken bisey yaptim, kontrolume iki hafta var etrafimdakiler hic kilo almadin bebegin gelisimi normalmi diyim icime suphe dusurduler ve bugun devlet hastanesine gittim. Doktor ulttasonla bakti toplam 5-6 saniye tuttu surdugu jel bile yayilmadi ayni duruyodu. Ekran doktora donuktu, zeka testi yaptirdinmi dedi bende hayir istemiyorum dedim, kalbi atiyo dedi kapatti cihazi bende cinsiyeti soyleyebilir misiniz dedim, siyah beyaz bu cihaz gorunmuyo bunda dedi. Gitti sekreterine bilgisayarda yazdirdi, 2li test yaptirmadi 3luyu istemiyo 4luyu istemiyo bukadar. Yanina gittim gelisimi nasil dedim dort aylik dedi! Ayrintili zamani geldi randevu al git yaptir ben baska bisey goremiyom testlerini yaptirmadin bisey diyemem dedi.baska bisey varmi dedim bi umut, yok bu kadar dedi ciktim odadan. Resmen delirdim ya! Zeka testi yaptirmadim diye beni sucluyo sana ne ya ben her haliyle kabulum yavrum diyorum. Bu nasil istir parasini aliyo tikir tikir devletten ama suratimiza bakmadin geleni iki dakikada yolluyo odadan muayene bitti diye!!! Mecbur muyuz ozele gitmeye, hadi biz gidebiliyoruz ya gidemeyip bu insanlara muhtac olanlar ne yapsin?
AKLIMIZDA BULUNSUNHerhangi bir ters müdahale ya da haksızlıkta ben hemen 184'ü arıyorum sağlık bakanlığı şikayet hattı..
hemen geri dönüş yapıyorlar
Hamile olduğumdan beri Bisküvi çok yiyorum hergün bir paket halley ikram vs bitiriyorum. Zararlıdır ama çok sık acıkıyorum acıkıncada atıştırmalık bunlardan yiyorum.
valla kızlar benim de göğüs altından itibaren başlıyor göbeğim :) özellikle şu 2-3 gündür bir anda şişti göbeğim :)
Bende abur cubur çok yiyorum
Ama sen 4 kilo almışsın ben 7 :S daha da hızlanacak diyorlar
3 kılo kız =) 64 ten 67 oldum =) evet daha hızlanacak dıyorlar verırız ya hayırlısıyla =)
Ben cipskoliğim
Azalttım hamilelikte desem de haftada 3 büyük paket yediğimiz oluyo yine
Sonracıma patates kızartmasına da bayılırım
Eti pufta mikemmel![]()
Tecrübeliler daha iyi bilir
Kaçıncı haftadan sonra artış başlıyo
Ayda kaç kg alınıyo
ben henuz oyle şeyler yiyemiyorum bu ağzımdaki tat bozukluğu hala geçmedi..
benimde canım hiçbişe istemiyo ölesine doymak için bebiş için yiyorum işte. iştahım kapandı sanki .bende 6 kilo aldım aldığımız kilolar bebişe gidiyodur inşallah
Naneli şeker ya da sakız tüketiyorum ben öyle olunca