2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bende öğretmenim uzun süre ayakta kalınca şişme oluyor. Birde tuzu azalt tavsiyem. Bana nöbet yazmamis okul idaresi.

sende de oldumu peki aynı sorun.dediğin gibi ayakta çok kalmak tetikliyo sorunu.benim müüdürde halimi görünce iki haftadır nöbetten çıkarmış.eskiye göre daha iyiyim zaten.benim öğlen arası bitiyor.akşama takip ederim artık:) Herkese hayırlı cumalar

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
haftalar böylemiydi

Allah ın ıznı ıle bıse olmaz ıcını ferah tutmaya bak , dun ben 2 kere kaydım dusuyordum nerdeyse :KK43: halı ıle toplarmak ıcınde kastım kendımı dun hep agrım oldu bugun ıyıyım cok sukur tepıklıyor kızcemde :KK66: gecer senınkıde dınlen canım
geçmiş olsun canım pozitif düşünmeye çalışıyorum

sende de oldumu peki aynı sorun.dediğin gibi ayakta çok kalmak tetikliyo sorunu.benim müüdürde halimi görünce iki haftadır nöbetten çıkarmış.eskiye göre daha iyiyim zaten.benim öğlen arası bitiyor.akşama takip ederim artık:) Herkese hayırlı cumalar
Benim pek olmadı biraz şişti ama ayakkabı numarası değişecek kadar olmadı. Sanada hayırlı cumalar

Kızlar bebekler artık bundan sonra kilo alacaklar ortalama 3 kg civarı dogacaklarini düşünün bundan sonra 1.5 kilo normal ayda tabii. Ama siz genede doğuma kadar 6 -7 kg arası alırsanız sorun olmaz. Ben ilk hamileligimde 60 kg ile kaldım. 24. Haftamda 69 kg idim. Gebelik şekeri çıkınca diyetisyene gittim. Birde şeker ölçüm cihazı aldım. 39. Haftamda 74 kilo ile doğuma gittim. Bu arada sıkı diyet yapmadım sadece tatlı ve hamur işini kestim.

Valla hamur işi normalde çok aramam ama canım çekti şuann anneme gidicem bu gun yarın bütün gün ordayım katmer yaptırmayı düşünyorum banane canım çekti :)

Back
X