• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kesinlikle
Cırt cırtlıyı bile dikişe gelmesin diye yanda tutuyorum, eşimde diğer yandan çekip cırta yapıştırıyo
Mümkünse önceden alın bana göre yoktu hastanede, son dk söylediler ben öylece yarı doğrulmuşken bekledim eşim korseyi buldu geldi taktılar sonra adım atmaya kalktım
İlk kalkış zaten zor, korsesiz çok daha zor oluyomuş sonra elimden bırakmadım, wc den sonra bile tutturdum
Birden karın boşalınca zaten tutunamıyo artı dikiş eklenince bacaklarım benden bağımsız senkron bozukluğu yaşıyorum sandım ( :
o korseyi nerden alıyoruz canım

çok yüksek değil. 10 küsüratlı bişey çıktı.

benim 2-3 ay önce 15 çıktı
iki kutu antibiyotik verdiler azalmadı şu an 22...
seninkinde sebep belli düşer seninki antibiyotikle

bende idrar fln herşeye bakıdı bişey çıkmadı
bazen sırf hamilelik sebebiyle bile olabiliyo dedi.. bağların gerilmesinden, kilo almadan vs

insan kaynakları iice saçmalamaya başladı bizim ya

hadi başka branştan da olsa raporu doğum izninden düşüyolar onu anladık

bi de bizde extradan verilen mazeret izni diye bişey var... müdürün verdiği bi izin gerekli olduğunda dilekçeyle aldığın

dün mazeret aldım o da hem mazeret hakkımdan hem doğum iznimden kesiliyormuş...

çok saçma ya!

insan kaynakları iice saçmalamaya başladı bizim ya

hadi başka branştan da olsa raporu doğum izninden düşüyolar onu anladık

bi de bizde extradan verilen mazeret izni diye bişey var... müdürün verdiği bi izin gerekli olduğunda dilekçeyle aldığın

dün mazeret aldım o da hem mazeret hakkımdan hem doğum iznimden kesiliyormuş...

çok saçma ya!

hakikaten çook saçmaa
çalışma saatlerimizin bile düzenlenmesi lazım mazaret iznide kullanalım yani..

Kızlar günaydın,doğurdum demeyi çok isterdim,ama henüz doğurmadım,gaz Sancısı ve enfeksiyonum varmış bol miktarda,serum yedim bütün gece birde duphalac diye bir şurup vardı ondan içirdiler,gaz woman gibi oldum,,Allah'ıma şükür şimdi iyiyiz,evimize gidiyoruz

çok geçmiş olsun..

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın? Allah yardımcın olsun

Geçmişi okuyamadım canım rahatsızlığını bilmiyorum ama D dlkmk çok geçmiş olsun. Rabbim şifalar versin

Tesekjur ederim kizlar. Bu sabah nst ye yine baglandim ve yine sancilarim cikti. Plasenta previa oldugum icinde tereddut ediyor saat 10 yine baglanacagim bakalim. Insallah cikmaz.
Dualarinizi bekliyorum. Daha erken biraz daha buyusun ins.

Idrarda bakteri pozitif cikti. Bu enfeksiyon mu oluyor yani. Yarin kontrolum var. Bakalım ne diyecek. Acaba antibiyotik mi verir
bende de cıkmıstı dr idrar tahliline gerek yok dedi ama ben istedim ozellikle. bakteri cıkmış fitil yazdı bana vajinal ama ben almadım hem zaten kullanamıyorum normalde de hem gebelikte cesaret edemedim 2 hafta sonra gittiğimde tekrar tahlil isticem bol su ile atılıyormus

Kızlar günaydın,doğurdum demeyi çok isterdim,ama henüz doğurmadım,gaz Sancısı ve enfeksiyonum varmış bol miktarda,serum yedim bütün gece birde duphalac diye bir şurup vardı ondan içirdiler,gaz woman gibi oldum,,Allah'ıma şükür şimdi iyiyiz,evimize gidiyoruz
Gecmis olsun. Insallah tekrarlamaz. Zamani gelinceye kadar bekler

günaydın canım geçmiş olsunnn

Back
X