- 27 Ağustos 2014
- 1.176
- 1.218
- 168
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de pek algılayamıyorum herhalde ki üstünkörü hazırladın doğum çantasını da büyük bavula geçiricem daha onu yıkamadım...
hastane süsleri aldım nasıl süsleneceğini kardeşime falan söylemem toparlamam gerekiyor duruyor onlar öle...
bi oturtamadım işleri
şimdi takvime baktım da erken gelmese bile sez olursam 3 hafta var doğuma
Ayın 23 ünde hem kontrolüm hem de çalışamaz raporumu almak için randevum vardı.. şimdi aradılar doktorum 23 ünde sempozyum için il dışına gidicekmiş randevuyu 20 sine verdiler... önce nst sonra muayene haydi hayırlısı bakalım
olur canım neden olmasın benimde 23. ünde 37. haftam bitiyo o gün gidip alıcam walla şurda 1 gün daha kalmak istemiyorum artıkben de 14 şubat cmt alıcam çalışamaz raporunu
pazar günü tam 37 bitiyo
pzt alsam olur mu acaba 2 gün kazansam
all bendende o kadar canım bende aynıyım artık işkence gibi geliyor işe gelmekkuykulu bi halde işe geldim cnm kendimi patates çuvalı gibi ağır hissediyorum bazensn napıyosun
valla canım benimm rapora 10 şubat izin başlangıcı yazmışlar sgkdaa viizte sisteminden girip baktığımda şimdi ben onu gidip 10 şubatta kapattırmalıyım demiben de 14 şubat cmt alıcam çalışamaz raporunu
pazar günü tam 37 bitiyo
pzt alsam olur mu acaba 2 gün kazansam
gözünaydın canım... ee artık mutlak sona yaklaşıyoruz... hergün bi doğum haberi geliyo walla insan inanamıyor sanki daha çok varmış gibi hissediyorum ama bir yandan da takvimi kontrol edip duruyorum garip bi his
Bende dun idrak ettim artik baya yaklastik diye ya
Su elit inkinden ben de istiyordum farksepeti diye bir sitede vardı ama geri cevap vermediler,kaldı öyle.Kızlar hastanede dağıtmak için bu çikolatadan alıcam:
http://www.cemreknikahsekeri.com/dekorlu-emzikli-melodi-cikolata-pmu949
eşim ofiste de bundan dağıtsa nasıl olur? fatmaipek almıştı sanırım
http://www.e-bebek.com/elit-its-a-girl-napoliten-kutu-270-gr_ELT-11016
Günaydın herkese
@idilboris kızına kavuştu. Bi süre kuvezde kalacakmis bebeği kendisi de iyiymiş. Dualarinizi bekliyoruz kızlar.
ben temizliğe başladım bakalım yavaştan çantamı da hafta sonu hazırladım mı tamamdırben doğum çantamı baya erken hazırlamışım yaa nerdeyse 1aydır hazır kenarda bekliyo, bi evimi temizletsem derin bi ohh çekip artık rahat rahat doğurabilirim dicem![]()
senin doğum tarihi nezaman canımben de pek algılayamıyorum herhalde ki üstünkörü hazırladın doğum çantasını da büyük bavula geçiricem daha onu yıkamadım...
hastane süsleri aldım nasıl süsleneceğini kardeşime falan söylemem toparlamam gerekiyor duruyor onlar öle...
bi oturtamadım işleri
şimdi takvime baktım da erken gelmese bile sez olursam 3 hafta var doğuma
ne güzel başlayınca sonu geliyo ben başlamayı düşündüm işle birlikte icraata dökmek zor geldi ondan saldım kendimi izne çıkınca artık dedimben temizliğe başladım bakalım yavaştan çantamı da hafta sonu hazırladım mı tamamdır
günaydın canım benim kaç haftalık yaptı canım dualarımız onunla inş.allahın izniyle bebişinide alır sağ slaim döner evineGünaydın herkese
@idilboris kızına kavuştu. Bi süre kuvezde kalacakmis bebeği kendisi de iyiymiş. Dualarinizi bekliyoruz kızlar.
Oh içim rahatladı dikkat et kendine.Birde bişey takiliyo benim aklima hani bircogumuz özel hastaneye gidiyoruzya ssk anlaşmalı bu gibi acil durumlarda orayami yoksa devletemi gidiliyor. Ozelde gece doktorumuz oluyormu?Kizlar hepiniz sagolun, ama uzanma kisalma yurume oturma kalkma hic bise gecirmedi agri git gide artti ve karnim surekli surekli kasilmaya baslayinca gittik hastaneye , nst bagladilar sancim cikti ama duzenli olmadigi icin ve cok fazla olmadigindan, ve acilma yok diye yatis yapmadi serum taktirdi eve geldik,bol su icmelisin agriyi oda dindirir dedi.
Muayeneyi ne kadar istemediysrm sancin cikti bakmaliyim diye diye yapti sezeryan olucam ben ama dedim seni doguma almicam sakin ol dedi suan bunu bilmeliyiz acilma varsa eve ginderemem dedicok sukur acilma yoktu