2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın annisler...izin konusu nda kafaniz çok karisik,ama kanun açık fiili olarak çalışmadiginiz hergun dogumizninden düşer.hangi Dr dan rapor aldığınız farketmiyor yani

walla müdürüm olmaz dedi izinden düşer dedi yaa
kurumun doktorundan rapor alayım dedim yemedi
başka doktordan rapor alınabiliyor canım eminim ben o günler doğum sonrasına aktarılacak izinlerini etkilemez. hatta geçenlerde il milli eğitim müdürlüğünde çalışan bir memur çalışabilir raporunun geçerli olduğu tarihte başka doktordan başka bir hastalık için rapor aldı ve bu rapor günleri doğum iznini etkilemedi

tabi bu benim dediğim rapor mevzusu kamuda çalışanlar için özelde biraz kafalarına göre takılıyorlar maalesef :(

Merhaba kızlar dün doktora gittik kızım 3100 olmuş herhangi bi sıkıntı yokmuş, baş nerdeyse biraydır aşağıdaydı hala öyle ama doğum kanalına girmemiş anlarmıyım diye sordum anlarsın aşırı bi baskı olur dedi haftaya pazartesi çatı Kontrolü var ve ben şimdiden tırsmaya başladım, inşallah sizlerde iyisinizdir :)

artık işe gelmek gerçekten çok zoruma gidiyor. işte rahatım bir çok insana göre çok şükür ama sandalyede oturmak bile rahatsız ediyor artık :( uyku bastırıyor bir yandan.. öğleden sonra izin aldım eve geçecem

Yine belimden kasıklarıma doğru ağrı geldi doğuruyormuyum acaba kızlar Sabahtan beri üçüncü oldu.. Yalancı ağrılarmıdır acaba yoksa gerçek ağrımı :KK70:D ayy nasıl doğrulduğunuda bilmiyorum offffff

Üzülme canım. Bu inş. Benim ikinci bebeğim olacak ama ben bile hala doğum sancısı ni ayrı edemiyorum:KK53:

Gunaydin kizlar..
Yahu dizilerde filmlerde gorurdum absurd komedi diye gulup gecerdim.. Ruyamda esimi devamli baska kadinlarla goruyorum:( birinde is arkadasiyla sevgiliydi, digerinde arkadasimla 2 yildir berabermis bu gecekinde de yine yanimda kiz arkadasimi opuyodu.. Kaldi ki guvenimi sarsicak hicbisey yapmiyo her tatil gunumuzde birlikteyiz hamilelikte oldu bu anlamadim gitti.. Pufffff:KK1:

Bir de ben artik cok biktim yaa bebisimi almak istiyorum kucagima.. O kadar hareketli bi kizdim ki zip zip.. :KK46: Simdi devamli bacaklarim agriyo heryerim agriyo halsizim bu aralar istahsizim:KK12: ustume yapisicak diye korkuyorum bu hal:KK43: gecicek di mi hepimiz eski hallerimize donucez di mi Allahin izniyle......

Back
X