Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar selammmm biz hastaneden geldik,26 Şubat doğum tarihimizzzz çatı muayenesi yapıldı ve sezeryana karar verildi,39 haftalık doğurmuş olcam
başka doktordan rapor alınabiliyor canım eminim ben o günler doğum sonrasına aktarılacak izinlerini etkilemez. hatta geçenlerde il milli eğitim müdürlüğünde çalışan bir memur çalışabilir raporunun geçerli olduğu tarihte başka doktordan başka bir hastalık için rapor aldı ve bu rapor günleri doğum iznini etkilemediwalla müdürüm olmaz dedi izinden düşer dedi yaa
kurumun doktorundan rapor alayım dedim yemedi
rapor alsam kesilecek yani dimi doğru demiş müdürümpitircik66 ben izin aldim dogum izninden kesildi diye resmi yazi yolladi İK.
Raporu da kesiolar bizde
Yine belimden kasıklarıma doğru ağrı geldi doğuruyormuyum acaba kızlar Sabahtan beri üçüncü oldu.. Yalancı ağrılarmıdır acaba yoksa gerçek ağrımıD ayy nasıl doğrulduğunuda bilmiyorum offffff
rapor alsam kesilecek yani dimi doğru demiş müdürüm
anladım canım teşekkür ederimEvet bizde kesiliyor kesinlikle
Uyari yazisi bile geldi
DMK 6111 sayili kanununun 106. Maddesinin A bendindeki "kadin memurun bilmemnesi..." Fln yazmislar biseyler
Sonunda da dogum izninden kesildi diye guzel haberi vermis
dogum izni suresinde rapor vs alsan.dahi dogum izninden eksiliyo aktarmanin tek yolu calismak o bes haftada.kamuda bu sekilderapor alsam kesilecek yani dimi doğru demiş müdürüm
saol canım tşk ederim...Pıtırcık geçmiş olsun bol bol c vitamini al
bende aynı şekilde sabaha kadar uyuyamayınca bir o tarafa bir o tarafa ama yavaş hareket ederek dön çok hızlı dönme sakıngünaydın kızlar nasılsınız . ben gece sağa sola cok dönüyorum bebek rahatsız oluyomudur yaa![]()