- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
Aman canım ya insanlar işte düşüncesiz yada işlerine öyle geliyo. Benimkide bebişe bi bayramlık alçak kırk kere soruyo ne alayım die aman al işte dedim 1yaş olsun. Yok kıyafetını ver olçup alayım diyo alacağı bi elbise olay oldu yani. Anasına aalmadı kızına alsın barı dedim ama bokunu çıkardı alan insan alır gelir ne soruyon zırt pırt. Ramazan gunude hep bendeler kocamlada papaz oldum kaç kere elimde çok fevri uzdu beni hepGünaydın kızlar,
Bayram yaklaşıyor, işbaşı yapmama da az kaldı, beni de bi stres aldı şimdiden. Neyse hayırlısı olsun bakalım.
Kv ler Akçay'da yaşıyor, biz İstanbul'dayız ama iznim varken Eskişehir'e annemlere geldik oğlumla, babamız da her cuma hızlı trenle gelip döndü, rahat oldu hepimize böylesi.
Bayrama da tabi kv ler bekliyor şimdi, Bayram tatili az ama eşim sonraki haftayı da yıllık izin alacak, yani 1 hafta kadar akçayda olacağız. Gidip gelmesi ve orada geçireceğimiz zaman biraz tedirgin ediyor beni, inşallah rahat geçer.
Arabamız yok, babam sağolsun Şubat Ay'ından beri bize bıraktı arabayı, doğuma da onunla yetiştik :) kv ler ise yalandan da olsa bi teklif bile etmediler, üstelik onların Arabasının kredi borcuna 1,5 yıldır heray destek çıktık belli bi miktar, bu beni zaten üzmüştü.
Izindeyken de esk.den Akçay'a da gelin vs diyip durdu ama nası Geleceğimizi düşünemiyor tabi kv, bayrama zaten bekliyorlar, evlendiğimizden beri Ramazan bayram-ı orda, kurban bayram-ı da esk.de geçirdik. Mesafe çok uzak, havalar sıcak, üstelik yavrumuz bu dünyaya biz de ebeveynliğe alışmaya çalışıyoruz sonuçta. Elbette torunları görecekler sevecekler, ama anlayışlı olup konuşmaları düşünmeleri gerekmez mi? Onun iyiliği için.
Eşim belki gelemeyiz bayrama oğlan çok küçük, yol uzun, eşya çok, hava sıcak demişti. Kv de kalkmış para yok olsa baban gelir alır da, siz benzin koyarsanız olur diyor.
Uzun oldu ama doluyum kızlar, daha neler neler var içimde kv ile şu emzirme Döneminde bile yaşadığımız
Ama Allah'ım bana ve eşime sabır versin, çünkü ben üzülünce onu da üzüyorum bazen anlatıp, Oğluma sarılıp rahatlatıyorum kendimi. Rabbim yavrularımıza sağlık, sıhhat, huzur, mutluluk versin inşallah. Bizlere de her zaman güçlü bir şekilde Yanlarında Olabilmeyi nasip etsin.
Benim sırtım çok ağrıyo doğrulamıyomben çok fena durumdaydım bir haftadr fln brz daha iyiyim doktora gitmeye de fırsat bulamadım. yerde oturup oğlumla ilgilenince kalkıp yürümek işkence gibi geliyor. adım atamıyorum bikaç saniye. sezeryanla doğurdum bu arada
Aynen benimde spinal oldu sırtıma bıçak saplamşlar gibi. Doktora sordum anestezi bılumune bi gorun dedi. Fizik tedavi yada ilaç tedavisi verıyolarmş. Bebişi azcık kcağıma aldam tum gunum agrılı geçiyo. Bilsem genel anestezi olurdumsırtımda da arada oluyo epidural oldum doğumu tam iğnenin vurulduğu yere çekiç vurulmuş gibi ağrıyo bu ağrı oluyomuş zaten sezeryanda.
Tamam canım sağolBen etkisini azaltıyor diye duymuştum. Verilmemesi gerekiyor. Bizimki 2. Ay biraz kötü oldu akşam 11 de vermiştim. 4. Ayda hiç gerek bile kalmadı. Maşallah etkilenmedi. Bence verme huysuzlanırsa verirsin.
Tamam canım sağolBizzde yapmadı verme ilaç ateşi çıkarsa verirsin ateşi yokken ilaç vermek çok zararlıymş.
ben de çok su içtim canm aynı şekilde ilk gün ayağa kalkıp taburcu oldum bu ağrılar 2. aydan sonra başladı
Haklısın, bazıları gercekten düşüncesiz ve de işlerine öyle geliyo, olan bize oluyo, huzur kaçıyo durduk yere başkaları yüzünden üstelik. Neyse Rabbim sabır versin bize de içimizdeki saygıyı almasın nolursa olsun. Sayılı gün gelir geçer diyorum artık, gerçi uzaktan da yetiyorlar bazen ama katlancaz. Çok şükür kocam da bazı şeylerin farkında, ama işte onun da elinden gelmiyo bişi napsın.Aman canım ya insanlar işte düşüncesiz yada işlerine öyle geliyo. Benimkide bebişe bi bayramlık alçak kırk kere soruyo ne alayım die aman al işte dedim 1yaş olsun. Yok kıyafetını ver olçup alayım diyo alacağı bi elbise olay oldu yani. Anasına aalmadı kızına alsın barı dedim ama bokunu çıkardı alan insan alır gelir ne soruyon zırt pırt. Ramazan gunude hep bendeler kocamlada papaz oldum kaç kere elimde çok fevri uzdu beni hep
ben çok fena durumdaydım bir haftadr fln brz daha iyiyim doktora gitmeye de fırsat bulamadım. yerde oturup oğlumla ilgilenince kalkıp yürümek işkence gibi geliyor. adım atamıyorum bikaç saniye. sezeryanla doğurdum bu arada
As :)Selamlar anneler
Bende erteai gün yurudum ama sonradan başladı sırt ağrısıkızlar bende epidural sezeryan oldum ama çok memnunum, ilk gün ayağa kalktım aynı gün taburcu oldum ve çok şükür herhangi bir ağrım yok. Doktorumun en önemli tavsiyesi bol su içmekti ve ben doğumdan çıkar çıkmaz başlamştım içmeye ne kadar içtiğimi bilemiyorum sürekli yeni su şişesi geliyodu önüme, ondanmıdır bilmiyorum ama ben yine olsa epidural derim
Ben 46 ile hamile kaldım 66 ile doğuma gittim. Hiç diyet yapmadım şuan 51 kiloyum..25 Mart'ta doğum yaptım..ama hala azda olsa göbeğim var malesefKızlar kilolar ne alemde ben resmen bunalımdayım diyet yapamıyorum sürekli bişeler yemek istiyorum. Kıvırcık saçlı şişko ev hanımları modundayım hiçbişeyşm olmuyo çok bunaldm yaa
Neden? Bize doktorumuz 2.ay asisi icin ates yoksa ama huzursuzsa da verebilirsin demisti ki biz verdik o zamanBizzde yapmadı verme ilaç ateşi çıkarsa verirsin ateşi yokken ilaç vermek çok zararlıymş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?