2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Aman canım ya insanlar işte düşüncesiz yada işlerine öyle geliyo. Benimkide bebişe bi bayramlık alçak kırk kere soruyo ne alayım die aman al işte dedim 1yaş olsun. Yok kıyafetını ver olçup alayım diyo alacağı bi elbise olay oldu yani. Anasına aalmadı kızına alsın barı dedim ama bokunu çıkardı alan insan alır gelir ne soruyon zırt pırt. Ramazan gunude hep bendeler kocamlada papaz oldum kaç kere elimde çok fevri uzdu beni hep

oğluşum bgn ilk defa yüzüstü yatarken sırt üstü döndüilk denemesinde çok zorlandı yarım dönebildi ağladı yardım ettim ikinciyi hemen denedi ve döndü. onun bu küçük gelişimlerini izlemek müthiş.özellikle sesli gülmesi beni bitiriyo

Benim sırtım çok ağrıyo doğrulamıyom

sırtımda da arada oluyo epidural oldum doğumu tam iğnenin vurulduğu yere çekiç vurulmuş gibi ağrıyo bu ağrı oluyomuş zaten sezeryanda.

sırtımda da arada oluyo epidural oldum doğumu tam iğnenin vurulduğu yere çekiç vurulmuş gibi ağrıyo bu ağrı oluyomuş zaten sezeryanda.
Aynen benimde spinal oldu sırtıma bıçak saplamşlar gibi. Doktora sordum anestezi bılumune bi gorun dedi. Fizik tedavi yada ilaç tedavisi verıyolarmş. Bebişi azcık kcağıma aldam tum gunum agrılı geçiyo. Bilsem genel anestezi olurdum

ben erken doğurduğum için her şey aceleye geldi ne olduğunu anlamadan bi baktım doğurmuşum yoksa ben de istemedm genel anestezi yapın dedm artık böyle yapıyoruz bak hem daha iyi çocuğunun sesini fln duyacaksın dediler yaptırdm ben de ama işte dediğin gibi çocuğu taşımakta bile zorlanıyorum

kızlar bende epidural sezeryan oldum ama çok memnunum, ilk gün ayağa kalktım aynı gün taburcu oldum ve çok şükür herhangi bir ağrım yok. Doktorumun en önemli tavsiyesi bol su içmekti ve ben doğumdan çıkar çıkmaz başlamştım içmeye ne kadar içtiğimi bilemiyorum sürekli yeni su şişesi geliyodu önüme, ondanmıdır bilmiyorum ama ben yine olsa epidural derim

ben de çok su içtim canm aynı şekilde ilk gün ayağa kalkıp taburcu oldum bu ağrılar 2. aydan sonra başladı

Haklısın, bazıları gercekten düşüncesiz ve de işlerine öyle geliyo, olan bize oluyo, huzur kaçıyo durduk yere başkaları yüzünden üstelik. Neyse Rabbim sabır versin bize de içimizdeki saygıyı almasın nolursa olsun. Sayılı gün gelir geçer diyorum artık, gerçi uzaktan da yetiyorlar bazen ama katlancaz. Çok şükür kocam da bazı şeylerin farkında, ama işte onun da elinden gelmiyo bişi napsın.

bende sezaryenle doğurdum. aynen dediğin gibi yerden doğrulurken acayip zorlanıyorum. annem doğum sonrası kilolardan ötürü olduğunu söylüyor. teyzem ise varis mi var acaba dedi

Kızlar kilolar ne alemde ben resmen bunalımdayım diyet yapamıyorum sürekli bişeler yemek istiyorum. Kıvırcık saçlı şişko ev hanımları modundayım hiçbişeyşm olmuyo çok bunaldm yaa

Bende erteai gün yurudum ama sonradan başladı sırt ağrısı

Kızlar kilolar ne alemde ben resmen bunalımdayım diyet yapamıyorum sürekli bişeler yemek istiyorum. Kıvırcık saçlı şişko ev hanımları modundayım hiçbişeyşm olmuyo çok bunaldm yaa
Ben 46 ile hamile kaldım 66 ile doğuma gittim. Hiç diyet yapmadım şuan 51 kiloyum..25 Mart'ta doğum yaptım..ama hala azda olsa göbeğim var malesef

Ben normal dogum yaptim. Agri falan yok şükürler olsun Rabbim'e. 51.5 hamile kaldim. 58.5-59 civari doguma girdim. Simdi 54.5. Dogumdan sonra gram vermedim. Yediğimi bilirim :)) haddi hesabi yok :)) zaten emzirirken kilo vermemek gerekiyormus. Sutu etkiliyormus. Bosverin veririz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…