Ben hiiiç sallamiyorum. Canim ne cekerse yiyorum valla. Emzirdigim icin diyet yapmiyorum. Nasil olsa veririz ya takma kafana. Taktikca hiic veremezsin. 59 la hamile kaldim 80 i gordum. Katanaya dönmüstum. Boy da uzun. Simdi 65 filanim. Hic diyet yapmadim da.Kızlar kilolar ne alemde ben resmen bunalımdayım diyet yapamıyorum sürekli bişeler yemek istiyorum. Kıvırcık saçlı şişko ev hanımları modundayım hiçbişeyşm olmuyo çok bunaldm yaa
Masallah hic kilo almamissin. Metabolizman hizli demekki. Ben bi de preklamsi mi ne zikkimsa ondan oldum. Her yerim ödemdi. Cok sükür atlattik.Ben normal dogum yaptim. Agri falan yok şükürler olsun Rabbim'e. 51.5 hamile kaldim. 58.5-59 civari doguma girdim. Simdi 54.5. Dogumdan sonra gram vermedim. Yediğimi bilirim :)) haddi hesabi yok :)) zaten emzirirken kilo vermemek gerekiyormus. Sutu etkiliyormus. Bosverin veririz :)
Bende ilk zamanlar biraz diyet denedim ama simdi bıraktım cok aşırı yemiyorum ama kilolar duruyor oldu gibi kıyafet alıyorum mecburen onu da istemiyorum sonra verirsem ne yapacagım bunları diyeKızlar kilolar ne alemde ben resmen bunalımdayım diyet yapamıyorum sürekli bişeler yemek istiyorum. Kıvırcık saçlı şişko ev hanımları modundayım hiçbişeyşm olmuyo çok bunaldm yaa
Ben hamileyken çok kilo almadım 62 ile kaşdm 69la doğurdum şimdi 68im dıyet yapamıyorum cpk acıkıyorum cunkı ama bu halimdende nefret etmeye başladm hiç bişey yakışmıyo yama sutum azalvsk diye diyet yapmıyorm ama psikolojim mahvoldu bebeiş için annenin psikolojiside önemli. Bizim ev 25derece gunduz kısa kol ve sort gecede pijama giydiriyorum coraplarını hiç çıkarmıyorum.penye battaniyeyle yatırıyorumBen normal doğum yaptım, çok şükür hamilelik doğum ve sonrası rahat geçti. 56kg ile hamile kaldım, 68 ile doğum yaptım. Doğumdan 12 gün sonra kontrole gittiğimde 61 geldim. Ama sonra iştahım arttı, şuan 63-64 falanım :) Kıyafetler olmuyo, idare edecek kadar aldım LCW den. İşe başlayınca veririm diye tahmin ediyorum, masabaşı da olsa işim şuankinden daha hareketli olurum ve düzenli öğünlerim olur. Diyet veya spor düşünmüyorum bi süre daha. Yürüyüş olabilir belki.
Bir de sanırım emzirmek ve de kucağa alışmış bebişimden dolayı sırtım, belim ağrıyo zaman zaman, yatakta dönmem zor oluyo bazen. Eskiye göre azaldı çok şükür, emme sıklığı da azaldı, belki de ondan.
Bu arada ben Sıcaklar bastırdı ve oğluşum susuz kalmasın diye sıkça emzirmeye çalışıyorum, o istemese de zorluyorum bazen saatte bi. Ptesi 4.ay kontrolümüz var, bakalım Dr a da soracağım Sıcaklar deniz ve sivrisinekten korunma önerilerini.
Bide siz gece gündüz nası gitmiyorsunuz bebişleri? Ben bikaç gündür yumuşak Penye kısa kollu Şort tulum giydiriyorum, içine de kolsuz body, bide çorap. Gündüz uyurken örtüyorum pek ama gece ince bi pazen örtüyorum sadece bacaklarına. Genelde de Açıyor oğluş önceleri de yaptığı gibi, sevmiyo sıcağı.
Canım bizim de 3ayı dolunca benzeri oldu, iştahı kapandı resmen saatte bi emmek isteyen hatta ben verince hemen saldıran meme düşkünü bebeğime nazar oldu diyordum. Çok şükür normale dönüyor şimdilerde, o yüzden bu ay hem sıcaklardan hem de eskiye göre az emmesinden çişi de azaldı, kilo almamış hatta vermiş bile olabilir, çok hareketli çünkü maşallah sübhanallah durmuyor ayaklar sürekli tepiniyor, bezini zor değiştiriyorum :)Kizlar oglumun dis sıkıntısı basladi daha 4 ayini doldurmadi bile, emmek istemiyor sadece uyku arasinda emiyor, doktor dis sıkıntisındandir dedi, kendi elini bizim elimizi felaket kemiriyor, zaten emmesi sıkıntıliýdı sımdı uyanikken hic emmiyor emecegi saatlerde uyutuyorum oyle emziriyorum oyle yorucu oluyor ki, sizce gecer mi memeyi reddetmesi? biberon, mama da istemiyor sagip verdigim sutu bile icmek istemiyor sadece uyurken besleyebiliyorum
Ben de 52 ile hamile kaldim 68 ile doguma gittim oglusun onuncu gününde saglik ocaginda tartildim 61 idim. 3. Ayinda 58. Yarin 4. Ay asisi var yine tartilcam bakalım :) ben ozel birsey yapmiyorum ama evde yalniz oldugum icin öğlen yemiyorum canim istemiyo yani diyeti bosver ölmeyecek kadar ye bol su ic gider allahin izniyle. Bir de yürü hem yavruna temiz hava olur hem en guzel sporKızlar kilolar ne alemde ben resmen bunalımdayım diyet yapamıyorum sürekli bişeler yemek istiyorum. Kıvırcık saçlı şişko ev hanımları modundayım hiçbişeyşm olmuyo çok bunaldm yaa
Gobek bende de varBen 46 ile hamile kaldım 66 ile doğuma gittim. Hiç diyet yapmadım şuan 51 kiloyum..25 Mart'ta doğum yaptım..ama hala azda olsa göbeğim var malesef
Gece veya gündüz uyursa ben de uyandırıyorum, zaten acıkınca tepki verir kesin. Ama 3 saati geçer ve tepki yoksa uyandırmadan kucağıma alıp emziriyorum. Dr umuz 2.ay kontrolünde gece Uykusunda uyandırmayın artık isterse sabaha kadar uyusun bırakın demişti, ama ben yine de kımıldayınca duyarsam susar falan diye emziriyorum. 3.ay kontrolünde de geceleri 4 saate kadar emmese de olur, siz de uykunuzu almalısınız artık demişti Dr. Gündüz zaten uykuya çok düşkün değil, gece uykusuna da dalması uğraştırıyor :/Kızlar herkese gunaydin. Paylaşımlariniz cok güz geriye donuk okudum cok faydalandm.bana yardım ederseniz sevinirim .
2.5 ay once normal dogun yaptım ve dış dikislerinmde sivilce gibi şişlik gozlenledim hafif acı da var. Nedir bu. Ciddi birsey mi moralim cok bozuluyor. Dr a gitmek istemiyom.
Birde kizim gun içinde bir saat uyuyor yada max 2 normal mi bu. Gece 7 saatlik kesintisiz uykusu var masallah diyeyim.uyandırıp doyurmuyorm çünkü bi kez o hatayı yaptım gece boyu mahvolduk Ikimizde. Aç kalmiyordur değil mi
Valla bizimki dışarıyi cok seviyor etrafi izliyo. Cikarinca emzik falan versen sakinlesse. Biz kirki cikinca her hafta sonu ciktik. Hazirandan beri de her gun cikiyo geneldeKızlar benim kızı dışarı cıkaramıyorum yaaaa çok ağlıyo hemde nasıl morarıyo resmen evde hiç ağlamıyo dışarı çıkınca başlıyo eve mahkum kaldm sizinkiler nasl. O ağladıkca biz eşimle birbirimize giriyoruz
Bizim de gecenin ilk uykusu zor. Gece ustunu altini degismek zorundaysam uyaniyo ondan sonra da zor uyuyo ve gece cok kasindigi icin kalitesiz uyuyoGece veya gündüz uyursa ben de uyandırıyorum, zaten acıkınca tepki verir kesin. Ama 3 saati geçer ve tepki yoksa uyandırmadan kucağıma alıp emziriyorum. Dr umuz 2.ay kontrolünde gece Uykusunda uyandırmayın artık isterse sabaha kadar uyusun bırakın demişti, ama ben yine de kımıldayınca duyarsam susar falan diye emziriyorum. 3.ay kontrolünde de geceleri 4 saate kadar emmese de olur, siz de uykunuzu almalısınız artık demişti Dr. Gündüz zaten uykuya çok düşkün değil, gece uykusuna da dalması uğraştırıyor :/
Daha iyi iste. Zayiflamissindir cnmKizlar ask olsun biriniz de cikip Özlem yumurtasiz pogacalar yas pastalar var demiyorsunuzdun browni ve un kurabiyesi yaptim bi aydir herseyden mahrumum az kalsin aglayacaktim survivor merve gibi
Orasi öyle tabi cnm ama biz kadinlarin tatliya ihtiyaci var kıymetini bilmedigim öğrenci yemegim makarnayi bilem acayip özledim :)Daha iyi iste. Zayiflamissindir cnm
dün hemşire bize damağının sertleştiğini,benim acılarımı ,ağrılarımı dindirmedin diye anneye tepki olarak emmeyi reddedecektir dedi,sakın mama verme en fazla bir gün açlığa dayanacaktır dedi,inatla emzirmeye çalışKizlar oglumun dis sıkıntısı basladi daha 4 ayini doldurmadi bile, emmek istemiyor sadece uyku arasinda emiyor, doktor dis sıkıntisındandir dedi, kendi elini bizim elimizi felaket kemiriyor, zaten emmesi sıkıntıliýdı sımdı uyanikken hic emmiyor emecegi saatlerde uyutuyorum oyle emziriyorum oyle yorucu oluyor ki, sizce gecer mi memeyi reddetmesi? biberon, mama da istemiyor sagip verdigim sutu bile icmek istemiyor sadece uyurken besleyebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?