- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
dün hemşire bize damağının sertleştiğini,benim acılarımı ,ağrılarımı dindirmedin diye anneye tepki olarak emmeyi reddedecektir dedi,sakın mama verme en fazla bir gün açlığa dayanacaktır dedi,inatla emzirmeye çalış
Canim Merhaba :) aynı şeyleri ben de kafama çok tanıyorum okuyunca cevaplayayim dedim. Dış dikislerde benim de aynı problem olmuştu acayip korkmustum ben de, meğerse normalmis onlar şimdi 3.5 ay oldu doğum yapalı hiçbir sıkıntı yok merak etmeKızlar herkese gunaydin. Paylaşımlariniz cok güz geriye donuk okudum cok faydalandm.bana yardım ederseniz sevinirim .
2.5 ay once normal dogun yaptım ve dış dikislerinmde sivilce gibi şişlik gozlenledim hafif acı da var. Nedir bu. Ciddi birsey mi moralim cok bozuluyor. Dr a gitmek istemiyom.
Birde kizim gun içinde bir saat uyuyor yada max 2 normal mi bu. Gece 7 saatlik kesintisiz uykusu var masallah diyeyim.uyandırıp doyurmuyorm çünkü bi kez o hatayı yaptım gece boyu mahvolduk Ikimizde. Aç kalmiyordur değil mi
Canim ne kadar gencsin. Genc yasta anneligi tatmissin. Cok sanslisin. Ben de simdiki aklim olsa hic beklemezdim.Merhaba kizlar iyisinizdir insallah biz iyiyiz cok sukur benim oglan uyuyo simdi bende tv keyfi yapiyorum :) bu arada kizlar ben iki gundur ogluma ek gidaya basladim yavastan patates havuc az bisey pirinc bunlari iyice kaynattim mikserden gecirdim corbadan biraz kati oldu oglum ilk defa tattigi icin yuzunu flan degistiriyoama yiyor ... kilolardan bahsetmissiniz bendede ayni sorun var ve hic hosuma gitmiyo vermek istiyorum ama cok zor veremiyorum giydigim hic bisey yakismiyo emzirmiyorumda ama yinede veremiyorum suan 74 kiloyum ve beni icin fazlasiyla fazla 1.57 di boyum var ve 21 yasindayim .. ne yapabilirim bi oneriniz varmi .. suan ramazan ama ramazandan sonra yediklerimi kisitlamaya baslicam ve yuruyuse baslicam insallah ..
inşallah eskisi kadar yoğun değil ama hala var martta doğum yaptım lohusayken üşüttüm mü diye düşünüyorum artık annem öyle diyo daha doğrusuBelkide başka birşey tetiklemiştir o yüzden başlamıştır, inşallah hemen geçer
varis olsa görünür canm zaten umarım geçici ağrılardır.bende sezaryenle doğurdum. aynen dediğin gibi yerden doğrulurken acayip zorlanıyorum. annem doğum sonrası kilolardan ötürü olduğunu söylüyor. teyzem ise varis mi var acaba dedi
ben de kilo bunalımına girdm kıyafetlerimin üstleri olmuyo altlarda problem yok 59 la hamile kaldm 74 le doğurdum ilk 20 günde 63 e düştüm orda kaldım gitmiyor ve artmaya başlayacak çooook yiyorum..emzirmek çok acıktırıyorKızlar kilolar ne alemde ben resmen bunalımdayım diyet yapamıyorum sürekli bişeler yemek istiyorum. Kıvırcık saçlı şişko ev hanımları modundayım hiçbişeyşm olmuyo çok bunaldm yaa
Keske kolay olsa kilo vermek hersey kafada bitiyo ama gelde sen benim kafama anlat dogumdan sonra 2 kilo aldim 72ydim 74 oldum insallah bu sefer kafaya koyup saglikli beslenecemCanim ne kadar gencsin. Genc yasta anneligi tatmissin. Cok sanslisin. Ben de simdiki aklim olsa hic beklemezdim.
Boyuna gore kilon epey fazlaymis. Benim boyum 175 kilom 65 civari tam bilmiyorum. Bu bile bana fazla geliyor. Senin en az 10 kilo vermen lazim. Bol bol yuruyus yap canim suya dadan. Ben herseyden yedim ama cok su ictim. Kolayca verdim kilolari
Bizde yarın asiya gideceğiz umarım kızım çok ağlamaz :)Kislarrr yarin oglusu asiya götürüyorum Igne girdigi an aglamaya baslayacak igne cikana kadar. Biraz da homurdanacam memisi gorunce dunya yine onun olucak küçük olmak ne güzel di mi dert yok tasa yok sadece fiziksel acilari var
Insallah ama agliyacaklar :) aci cektigini bilmek cok üzüyor insaniBizde yarın asiya gideceğiz umarım kızım çok ağlamaz :)
Gerçekten oyle kaybeen mi varbu arada ben artık oğlumu yatırdığım gibi bulamıyorum hanımlarr :) gece dönmüş oluyor bu sabah yastıkta ayakları vardı mesela. bu hareketlilik hoşuma gidiyor ama bir yandan da aklıma şu yüzüstü döndüğü için nefessiz kalıp 5 aylık yavrusunu kaybeden üye geliyorallah kimsenin başına vermesin yarabbim gece kalkıp kalkıp kontrol etmek lazım
Cnm benim 81den 80e dusmen imkansiz ya. Cunku alinan kilonun bi kismi bebek esi ve suyu. O su az buz birşey degil ki ben suyum gidince gittim doktora bildigin litrelerce su gitti. Yani en az 7 kilo vermis olman lazim dogumda. Kerem 3.5 dogdu ben 7 kilo vermistim cocuk cikmasa nerdeeee :)aranızda en şişko benim hanımlaaaar :)
ben 62 ile gebe kaldım, 81 ile doğum girdim. hastaneden eve döndüğümde 80 kiloydum. içimde bir tane daha mı var diye düşünmeden edemedim. oğlum 3690 dogdu oysaki :) suan 71 kiloyum. alışverişe bir kere gittim ve kabinden ağlayarak çıktım. zayıflayana kadar bir daha asla alışverişe gitmicemo dolaba xl'lar 40 beden'ler girmeyecek arkadaş!
Cok sagol cnm. Ben burdan birkac sey bskmistim ama senin attigini yeni gördüm özellikle diliyle itme olayini ogrenmem iyi oldu :)Anneler bebegin ay ay gelisimini anlatan guzel bir yazi buldum, bebegi oturtmak ek gida gibi konulari cok guzel anlatiyo sizinlede paylasmak istedim
http://www.bebek.com/bebek_gelisiminde_kilometre_taslari/bebeginizin_gelisimi_4ay
cok sagolun cevap için.bir nebze rahatladım. Ama neden oluyormuş. Nasıl geçtiCanim Merhaba :) aynı şeyleri ben de kafama çok tanıyorum okuyunca cevaplayayim dedim. Dış dikislerde benim de aynı problem olmuştu acayip korkmustum ben de, meğerse normalmis onlar şimdi 3.5 ay oldu doğum yapalı hiçbir sıkıntı yok merak etmebebeğinin gece uykusuna gelince sakin uyandırma. Doktorumuz aç olsa asla uyumaz, kan şekeri falan düşer diye de sakin endiselenme bırak istediği kadar uyusun, ileride bu uykulari arayacaksin demişti bana. Sakın uyandırma yavrusu. Sen de aralıksız uykunun tadını çıkar :)
Cnm benim 81den 80e dusmen imkansiz ya. Cunku alinan kilonun bi kismi bebek esi ve suyu. O su az buz birşey degil ki ben suyum gidince gittim doktora bildigin litrelerce su gitti. Yani en az 7 kilo vermis olman lazim dogumda. Kerem 3.5 dogdu ben 7 kilo vermistim cocuk cikmasa nerdeeee :)
Senden kötüsü se var canım 65 hamile kaldım 89doguma gittim suan 74 üm gitmiyor seli olucam kilolardan 42 beden Kıyafetler almaya basladım mecburen inş gideraranızda en şişko benim hanımlaaaar :)
ben 62 ile gebe kaldım, 81 ile doğum girdim. hastaneden eve döndüğümde 80 kiloydum. içimde bir tane daha mı var diye düşünmeden edemedim. oğlum 3690 dogdu oysaki :) suan 71 kiloyum. alışverişe bir kere gittim ve kabinden ağlayarak çıktım. zayıflayana kadar bir daha asla alışverişe gitmicemo dolaba xl'lar 40 beden'ler girmeyecek arkadaş!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?