2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Canim dikiş yerlerine inan hiçbir şey yapmadım kendiliğinden yok oldu o sivilce gibi şeyler. Senin de öyle olacak inşallah korkma :)
benim oğlum da bir aralar öyleydi her sabah 5 civarı uyanirdi sonra dediğin gibi 7 ye kadar uyumazdi ben de çok uyusun diye zorlamazdim açıkçası. Çünkü biz ne yaparsak yapalım uykulari yoksa uyumuyorlar sen de gozlemlemissindir. Ama 3. Aydan itibaren uykular daha bi düzene girecek göreceksin sen de

Benim oglanda oyle yatakta resmen dort donuyo bu gece poposunu kaldirip duruyodu sanki emeklicek gibi

inş,insanın içi gidiyor,agladımı cok
Evet cnm aglayacak diye cok üzüldüm basta ama ilk sol bacaga yapti hic ses cikarmadi aaa dedim ilk kez aglamadi ebe bu asida aglamazlar demeye kalmadan diger tarafin ignesi az uzundu bi basti yaygarayi. Ben de daha igne var sandim bi iki dk agladi kaldirdim sinek isirdi dedim sakinlesti sustu biraz huysuz gibi ama olur o kadar.
göbek çatlakları kaşınan var mı
Evet ya benim de kasiniyo maalesef

Kizlar merhaba sizler bebeisler iyi gidiyorsunuz cok sukur okuduklarimdan iyle anladim yani. Bizde sizinle ayni gibiyiz donmeler hareketlenmeler basladi. Benimki sirt ustunden yuz ustune rahat dojuyo arada kolunu kurtaramiyo ama genelde rahat donuyo artik. Bide soyle bisey yapiyo kendi ekseninde baya bi dönüyor. Biraktigim yerde kafasijinyerinde ayaklari oluyo . Kizlar bide oglum 8 gundur kaka yapmiyodu fitille yaptirdim bu sabah ama kan damlasina basladik diye kaka rengi baya koyu yesildi varmi kan damlasindan boyle olan

Canim gozum daglara taslara degsin nazarim ogluna degmesin senin oglan oturuyo masallah kendini tutabiliyo mu yoksa sadece desteklemi oyle duruyo yaramaz benim oglan sirt ustunden yuzustune donmek istiyo ama daha yapamiyo sadece yan tarafina donuyo oyle kaliyo cabaliyo ama popoyu kaldiramiyo ama masallah senin oglana Allahim nazarlardan saklasin insallah

Kızlar bugün m doktor kontrolumz vardı. Kan damlasını aprdm kullan dedi bebek kaç kiloysa o kadar damla 3oğune boluncekmiş. Yavaş yavaş ek gıdaya başla dedi ama tadımlık ver dedi. 1-2cay kaşığı kadar ver dedi. Bu arada benim kız hareketli ama hala kendi dönemiyor

Cok saol canim rabbim evlatlarimizi bize bagislasin korusun insallah. Benimki daha oturmuyo yani soyle kucagimsa oturtuyorum ellerinden tutunca kisa sure oturuyo. Bide destek minderi aldim netten cok guzel bebegi baya koruyo onda 5 dk falan oturuyo. Ama benim oglum 2 mart dogumlu 4. 5 aylik oldu yani sizinkilerden biraz daha buyuk inan 1 haftada bile inanilmaz degisiyo

Canim kuru kayisi ya da normal kayisi ye seftali de olabilir bizimki bi gun yapmasa bakıyorum esim isten gelirken kayisi almis :)

Ya bize ebe bes damla dedi kiloya gore diyor herkes burda bizimki kilodan az o zaman

Kizlar boy kilo durumlariniz nasil. Biz haftaya tartilcaz insallah. Bu arada Kadir geceniz mubarek olsun.

Kadir geceniz mubarek olsun , benim kızım oyun halısına yatırdığım zaman bir bakıyorum bir süre sonra 365 derece dönmüş :) cok hareketlendı maşallah hafiften oturttugum zaman Dünyalar onun oluyor popoyu attırıyor araba koltuğuna oturttugumda Kalkıp yürüyecek sanki :) bizim 4. Ay aşımız Perşembe inş sonra Taa bir yasına dogru dedi doktor aşılardan kurtulacağız inş . Ilk iki bebeğimde tasın küçüktü etraf kalabalıktı hiç anlamamıştım bunda doyasıya yasıyorum meleğimin büyümesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…