2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bizde bugün aşı olduk biraz ağladı ama şimdi iyi daha ateşi de yukselmedi çok şükür. Kan damlasına başladık 6 damla dedi doktor. Boyu 68 kiloyu 6650 baş çevresinide 43 ölçü ama bence boyu 65 falan anca

Masallah hic kilo almamissin. Metabolizman hizli demekki. Ben bi de preklamsi mi ne zikkimsa ondan oldum. Her yerim ödemdi. Cok sükür atlattik.
tehlikeli bir sey atlatmissin. Gecmis olsun. Ama vermissin. Ben hic veremedim. Ama cok aburcubur yiyorum

Bu donem herkesin oyle. Bizimkinin de eli hep agzinda. Salyasi akiyor. Dr 6.aydan once dis cikarmaz dedi. Salya da tükürük salgisi arttigi icin oluyormus

Canim kuru kayisi ya da normal kayisi ye seftali de olabilir bizimki bi gun yapmasa bakıyorum esim isten gelirken kayisi almis :)
Hergun yiyorum 3 gundurde doktor tavsiyesiyle kayisiyi kati meyve aikacaginda suyunu çıkarıp ogluma yediriyorum ama yok en son fitille yaptirsim hic istemiyorum ama napim 8 gun yaa kolay degil. Bu arada doktor bana da meyve sularuyla basla ay sonunda pureye ve corbalara geceriz dedi.

Kizlar kan damlasi bi oglusumdami etki etti. Sizinkilerin kakasinda degisiklik olmadi mi yaaa. Hani emin olamadim neden diye kan damlasi diye dusundum ama sizinkiler ne alemde.

Biz bugun olduk saat onda. Simdilik birsey yok insallah da olmaz
Bizim de bugün 4.ay kontrolü ve aşılarımız vardı. Çok şükür herşey yolunda gidiyor, aşılarda biraz ağladı tabi ama olcak o kadar. Şimdi de ateş yok ama aşı yeri mi acıyo, ağrısı mı var acaba baya huzursuzlandı. Calpol verdim yarım ölçek, ayağıma aldım emziğini verip sallıyorum, rahatça uyur inşallah.

Kan damlası bize de yazdı ama başlamadım bugün hemen, biraz araştırıp öyle başlıcam ben, tahlil yapılmadan başlanması tuhaf geldi. Ama bugün gittiğimiz Dr dan sonra aile hekimi de arayıp kan damlasına başlanıyor dedi. Maşallah sübhanallah boy 64cm, kilo 7144gr, başçevresi 40cm geldi oğluşumun. Damlayı da günde 8 damla 2 emzirme arasında ver dedi.

Benim oglanda 6 mart dogumlu bende koltugun kosesine otutturunca oturuyo ellerinden tutugumda cekince ayaga kalkiyo masallah cok tatli olmus :) aynen Allahim bizlere bagislasin onlari nazardan kem gozlerden korusun rabbim

Herkese merhabalar uznca bir zaman giremedim öncelikle Kadir Geceiz Mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah... Biz bugün aşı olduk ondan çok ben ağladım . Yoğurt ve aptamil prinçli kaşık mamasına geçtik anne sütüm tükendi Ama şükür gelişimi iyi kilomuz az 6100 ama yapısı böyle dedi doktr. Allah iyi günlerini göstersin hep... Herkese iyi akşamlar

Aaa benimkinin kakası da acayip koyu yeşil. Demirden miymiş? Olabilir aslında. Fitili doktor mu söyledi canım. Ben de doktora gittim osmolak diye bi ilaç verdi fitil önermedi de.

Benim oglanda 6 mart dogumlu bende koltugun kosesine otutturunca oturuyo ellerinden tutugumda cekince ayaga kalkiyo masallah cok tatli olmus :) aynen Allahim bizlere bagislasin onlari nazardan kem gozlerden korusun rabbim
Amiinnn rabbimnherkesin evladini korusun insallahhhhh

Aaa benimkinin kakası da acayip koyu yeşil. Demirden miymiş? Olabilir aslında. Fitili doktor mu söyledi canım. Ben de doktora gittim osmolak diye bi ilaç verdi fitil önermedi de.
Doktor soyledi canim fitili kaka renginin koyubyesil olmasinida kan damlasina bagladi ve bi daha bu kadar uzun sure yapmazsa ilac veririm dedi.sizin sorun neyde bizimki sadece anne sutu aliyo ama 8 gun falan kaka yapmiyo fitille yapiyo anca. Iste bugun fitille yapti ve rengi cok koyubyesildi siyah nerdeyse

Kizlar kan damlasi bi oglusumdami etki etti. Sizinkilerin kakasinda degisiklik olmadi mi yaaa. Hani emin olamadim neden diye kan damlasi diye dusundum ama sizinkiler ne alemde.
Tabiki değişiklik olur biz demir hapı içince nasıl oldıusak buda oyle ebe bana olur dedu bugün içirdim bakslm

Tedavi amaçlı bi ilaç değilmiş ileride anemi jansızlık olmadı. Diye onlem amaçlı içiriliyormş. Bana doktorumda başla ddi bugün başladm

Nasıl ya. Yeni duydum. Oyle bir sey mi olmus Allah korusun

Canım ben adımı değiştirdim yeni üye Değilim. Hillaytc. Bizim de aynı senin gibi 10 gün yapmadığı oldu. Sonra doktora gittik Bağırsak hareketi var dedi yani kabız değil , bu sevindirici. Osmolak diye bi ilaç verdi, ben başka doktora da sordum ilacın Zararlı olmadığını söyledi. Ama ben o ilacı bir kere verdim sonra bebek 3 günde 1 yapmaya başladı ama hep koyu yeşil. Hiç sarı olmadı daha 15 gündür. Demekki normal ya. Bu ara Kayısı yedirebilirsin, bir de mürdüm eriği var ya onu verebilirsin dediler bana.

aynen!! afedersin kına gibi rengi ve kıvamı olan kaka yaptı dün hemde dolu dolu. kan ilacındanmıymış ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…