2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

bizimki dün oyun halısında yüzüstü döndü ama geriye dönmeye çalışırken yoruldu ve uyuyakaldı. böyle olur olmadık yerlerde saçma sapan pozisyonlarda uyuyabiliyorlar ya çok gülüyorum :)

Nasıl ya. Yeni duydum. Oyle bir sey mi olmus Allah korusun

başlığı bulamadım, üye silinmiş sanırım. tesettürlü bir bayandı, 5 aylık bebeğini sabah kalktıgında ölü bulmuştu. gece yüzüstü dönmüş nefessiz kalmış çok etkinlenmiştim hala da etkisindeyim. allah korusun gece kalkıp kalkıp kontrol ediyorum, sizde yapın. saat kurun gece her saat bası kalkın en azından dönmeyi öğrendiği zamana kadar.

bizimki dün oyun halısında yüzüstü döndü ama geriye dönmeye çalışırken yoruldu ve uyuyakaldı. böyle olur olmadık yerlerde saçma sapan pozisyonlarda uyuyabiliyorlar ya çok gülüyorum :)
atillaya bak sen :) keske bizimki de öyle olsa ama besige koy emziği ver cok iş cok :)

Cok tesekkur ederim cevsp için.simdi dr dan döndüm evet geçiyormuş.içim rahtadi. Insallah düzelir yaa işin kötü yani uyuck uykusu var ayakta salliyorum yatitor.yatağına koyuyorum kalkıyor.hep ayakta nasıl kalir. yada hep sallanmak istiyor..basinda nobbettyim surekli . Sizlerden dua bekliyorum.biraz kendi kendine uyumaya alissa süper olck.zaten süt yetkiyi mama veriyirun üç gubdurde. Birsey yedirmuyor.ramazan mübarek günler oruclulara sabır diliyorun.allahım kolaylik saglamis yavrumun rizki kesilnesin diye tutamadnm

Kizlar sizin bebeklerde dis durumu ne alemde, benim kizim kac zamandir fena kasiyo dislerini gozleri capaklanmaya baskadi birde ellerini surekli kulaklarina goturuyo bunlar dis cikarma belirtisiymis kulakta agri olurmus o yuzden oralarini tutarmis. Bugun bi bakayim agsina dedim meger sislik baslamis alt dislerde sol tarafa dogru dis yeri sismis orayi elleyince nasilda delirdi kasiyayim diye. Hemen cikmaz herhalde dimi bi bilgisi olan varmi, gerci benimde kardesleriminde hep bu aylarda disimiz cikmis. Yazik kuzumun gaz derdi bitti dis derdi basladi tahat bi nefes alamadi

Canım bizde bayadır bu belirtiler var ama ne gelen var ne giden. 6 aydan önce çıkmaz diyorlar ama bilemiyorum. Bir dönem böyle oluyor herşeyi emmeye çalışıyorlar. Diş geleceği Zaman ateş olurmuş. Daha yok bizde.

Kızlar güzel bilgiler var paylaşıyorum

Eklentiler

• IMG-20150713-WA0005.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG-20150713-WA0007.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG-20150713-WA0009.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG-20150713-WA0012.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG-20150713-WA0013.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG-20150713-WA0014.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG-20150713-WA0015.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 76
4.ay değerleri miz boy :63 kilo 5.400 baş:42 kızım iyi gelişmiyor mamaya grri donecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…