- 25 Ocak 2013
- 644
- 822
- 303
- 39
Nasıl ya. Yeni duydum. Oyle bir sey mi olmusAllah korusun
atillaya bak sen :) keske bizimki de öyle olsa ama besige koy emziği ver cok iş cok :)bizimki dün oyun halısında yüzüstü döndü ama geriye dönmeye çalışırken yoruldu ve uyuyakaldı. böyle olur olmadık yerlerde saçma sapan pozisyonlarda uyuyabiliyorlar ya çok gülüyorum :)
Cok tesekkur ederim cevsp için.simdi dr dan döndüm evet geçiyormuş.içim rahtadi. Insallah düzelir yaa işin kötü yani uyuck uykusu var ayakta salliyorum yatitor.yatağına koyuyorum kalkıyor.hep ayakta nasıl kalir. yada hep sallanmak istiyor..basinda nobbettyim surekli . Sizlerden dua bekliyorum.biraz kendi kendine uyumaya alissa süper olck.zaten süt yetkiyi mama veriyirun üç gubdurde. Birsey yedirmuyor.ramazan mübarek günler oruclulara sabır diliyorun.allahım kolaylik saglamis yavrumun rizki kesilnesin diye tutamadnmCanim dikiş yerlerine inan hiçbir şey yapmadım kendiliğinden yok oldu o sivilce gibi şeyler. Senin de öyle olacak inşallah korkma :)
benim oğlum da bir aralar öyleydi her sabah 5 civarı uyanirdi sonra dediğin gibi 7 ye kadar uyumazdi ben de çok uyusun diye zorlamazdim açıkçası. Çünkü biz ne yaparsak yapalım uykulari yoksa uyumuyorlar sen de gozlemlemissindir. Ama 3. Aydan itibaren uykular daha bi düzene girecek göreceksin sen de
selamlar,bugun benim dogum günüm
amin cnm teşekkür ederimDogum gunun kutlu olsun, bebisinle upuzun saglikli bir omur nasip etsin Rabbim
selamlar,bugun benim dogum günüm
amin,tşk ederimaşk, sevgi, saygı, huzur, para, başarı, sağlık ve mutluluk dolu yıllar diliyoruuum cadı :)
Mutlu yıllar o zaman. :)selamlar,bugun benim dogum günüm
Canım bizde bayadır bu belirtiler var ama ne gelen var ne giden. 6 aydan önce çıkmaz diyorlar ama bilemiyorum. Bir dönem böyle oluyor herşeyi emmeye çalışıyorlar. Diş geleceği Zaman ateş olurmuş. Daha yok bizde.Kizlar sizin bebeklerde dis durumu ne alemde, benim kizim kac zamandir fena kasiyo dislerini gozleri capaklanmaya baskadi birde ellerini surekli kulaklarina goturuyo bunlar dis cikarma belirtisiymis kulakta agri olurmus o yuzden oralarini tutarmis. Bugun bi bakayim agsina dedim meger sislik baslamis alt dislerde sol tarafa dogru dis yeri sismis orayi elleyince nasilda delirdi kasiyayim diye. Hemen cikmaz herhalde dimi bi bilgisi olan varmi, gerci benimde kardesleriminde hep bu aylarda disimiz cikmis. Yazik kuzumun gaz derdi bitti dis derdi basladi tahat bi nefes alamadi
tsklerMutlu yıllar o zaman. :)
Yarin 4.ay asimiz var,kac gun banyo yapilmiyor
hımmm sagol cnm,seninki oldumuSadece 2.ay asisinda banyo kisitlamasi var digerlerinde yok ebe oyle soyledi
Yarin 4.ay asimiz var,kac gun banyo yapilmiyor
kaç saatte bir besliyorsun cnm4.ay değerleri miz boy :63 kilo 5.400 baş:42kızım iyi gelişmiyor mamaya grri donecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?