- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.104
- 698
- 37
anladım cnm sagolbanyo konusunda kimse bize birşey denmedi, aşısını olduğu günün ertesi yıkadın ben :/
kaç saatte bir besliyorsun cnm[/QUOTE sık sık doymuyor bazen bi saat emiyor
O nasl Bi uykuki yaaa bebek donmuş öyle kalmş allahım ya ben nedesine bile uyanıyorum gerçi ıyumuyom gibi bişebaşlığı bulamadım, üye silinmiş sanırım. tesettürlü bir bayandı, 5 aylık bebeğini sabah kalktıgında ölü bulmuştu. gece yüzüstü dönmüş nefessiz kalmışçok etkinlenmiştim hala da etkisindeyim. allah korusun gece kalkıp kalkıp kontrol ediyorum, sizde yapın. saat kurun gece her saat bası kalkın en azından dönmeyi öğrendiği zamana kadar.
Bizimde böyle ama dun doktor bu aylarda olur dedi dişi çıkmaz dedi erken daha dediKizlar sizin bebeklerde dis durumu ne alemde, benim kizim kac zamandir fena kasiyo dislerini gozleri capaklanmaya baskadi birde ellerini surekli kulaklarina goturuyo bunlar dis cikarma belirtisiymis kulakta agri olurmus o yuzden oralarini tutarmis. Bugun bi bakayim agsina dedim meger sislik baslamis alt dislerde sol tarafa dogru dis yeri sismis orayi elleyince nasilda delirdi kasiyayim diye. Hemen cikmaz herhalde dimi bi bilgisi olan varmi, gerci benimde kardesleriminde hep bu aylarda disimiz cikmis. Yazik kuzumun gaz derdi bitti dis derdi basladi tahat bi nefes alamadi
hımmm sagol cnm,seninki oldumu
merhaba hg aramızaHerkese Merhabalar yeni üye oldum kızım 11 Mart doğumlu bol bol görüşmek üzere :)
Çok teşekkür ederimmerhaba hg aramıza
Hg .. Hayırlı olsun kadınlar Kulübü'ne gelişin :)) 16 Mart doğumlu Benlm kızımda ..Herkese Merhabalar yeni üye oldum kızım 11 Mart doğumlu bol bol görüşmek üzere :)
HoşgeldinHerkese Merhabalar yeni üye oldum kızım 11 Mart doğumlu bol bol görüşmek üzere :)
Hoşgeldin canım :) benim kızımda 11 mart dogumluHerkese Merhabalar yeni üye oldum kızım 11 Mart doğumlu bol bol görüşmek üzere :)
Evet canım benim kızımda elini ağzına sokuyor kıyafetleri mahf oldu. Bir defada mi veriyorsun 6 damlayıKızlar aile hekiminin verdiği kan damlası ne öyle yaa heryere doktum bebişin kıyafetler gaz damladı gibi çalkaladım alışkanlık işte ağzı açıkmış yatak odamın halısı yatak ortum hep battı yıkanıncada çıkmıyor . Bıde bizimkine yan etki yaptı xocuk huzursuz uyuyo uykusundan uyanıyo geece uyutana kadr canm cıkıyo yaaa
Canım ek mama versen bence de iyi olur4.ay değerleri miz boy :63 kilo 5.400 baş:42kızım iyi gelişmiyor mamaya grri donecem
Hoşgeldin canım benim kızım da 11 Mart doğumlu :))Herkese Merhabalar yeni üye oldum kızım 11 Mart doğumlu bol bol görüşmek üzere :)
Bizimki kulaklarini koparacak gibi cekiyo ciksalar da kurtulsakKizlar sizin bebeklerde dis durumu ne alemde, benim kizim kac zamandir fena kasiyo dislerini gozleri capaklanmaya baskadi birde ellerini surekli kulaklarina goturuyo bunlar dis cikarma belirtisiymis kulakta agri olurmus o yuzden oralarini tutarmis. Bugun bi bakayim agsina dedim meger sislik baslamis alt dislerde sol tarafa dogru dis yeri sismis orayi elleyince nasilda delirdi kasiyayim diye. Hemen cikmaz herhalde dimi bi bilgisi olan varmi, gerci benimde kardesleriminde hep bu aylarda disimiz cikmis. Yazik kuzumun gaz derdi bitti dis derdi basladi tahat bi nefes alamadi
Ben de tisortune agzina burnuna döktüm :) acemilik yarin dikkat edicem bakalimKızlar aile hekiminin verdiği kan damlası ne öyle yaa heryere doktum bebişin kıyafetler gaz damladı gibi çalkaladım alışkanlık işte ağzı açıkmış yatak odamın halısı yatak ortum hep battı yıkanıncada çıkmıyor . Bıde bizimkine yan etki yaptı xocuk huzursuz uyuyo uykusundan uyanıyo geece uyutana kadr canm cıkıyo yaaa
Bizimki kulaklarini koparacak gibi cekiyo ciksalar da kurtulsak
Allah korusun. Cok korkunçbaşlığı bulamadım, üye silinmiş sanırım. tesettürlü bir bayandı, 5 aylık bebeğini sabah kalktıgında ölü bulmuştu. gece yüzüstü dönmüş nefessiz kalmışçok etkinlenmiştim hala da etkisindeyim. allah korusun gece kalkıp kalkıp kontrol ediyorum, sizde yapın. saat kurun gece her saat bası kalkın en azından dönmeyi öğrendiği zamana kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?