2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Aynen canim ya, bugun cok etkilendi kizim ateste yapti zor uyuttum bakalim bu gece nasil gececek
Bizde ates olmadi iki gun gecti asidan artik olmaz herhalde. Kulaklarini cekistirince arkasi kizariyo rahatbiraktiginda geciyo. Komsunun torunun disleri icine gömüldü cocuk on dort aylik cok üzüldüm gitti sut disleri

ben kaşığa döküyorum demir damlasını. kilo başına 1 damla dedi doktor ve 1 yaşına kadar kullanılacak. ben 7 damlayı bir kerede veriyorum kaşıkla, hiçbiryere bulaşmıyor yakasında önlük varken :)

kızlar bu arada ben çocuğun banyo küvetine su doldurup çocuğu terasta eğlenmeye bıraktım. tabi gözetim altında :) çok seviyor maşallah suyu. çok eğlendi, bende bir yandan kitap okudum fırsat bu fırsat :) ama acemiliğime geldi, kremsiz çıkardım çocuğu. omuzları kızardı yavrumun hemen bir güneş kremi almam lazım, öneriniz nedir?

Nasil ya! Ne kadarlikki zaten? Kuvettr nasil dursun tek basina?

Bizde ates olmadi iki gun gecti asidan artik olmaz herhalde. Kulaklarini cekistirince arkasi kizariyo rahatbiraktiginda geciyo. Komsunun torunun disleri icine gömüldü cocuk on dort aylik cok üzüldüm gitti sut disleri

Ay yazik kuzuya kim bilir ne kadar aci cekmistir... bizim asi haftaya bakalim asi ne yapacak insallah o cok etkilemez. Butun gece 1- 1,5 saate bir uyandi elleri surekli yuzunde arada uykusunda bagirdi oof of su disler...

Ayni soruyu bende soracaktim, bizde tatile gidecez ve kizim icin koruyucu almak istiyorum bu konuda bilgisi olan varsa bizimke paylassin lutfen

Biz de bayramda Akçay'da olucaz, kv lere gidiyoruz yarın. Dr a 4.ay kontrolünde sordum, tatilde lazım olabilecekleri söyledi. Bide 6.ay aşılarından önce denize sokmayın dedi. Zaten Akçay'ın suyu soğuk, ben bile zor giriyorum fazla da kalmıyorum. Güneş kremi La Roche, sinek ilacı olarak da Bella nınkini önerdi. Bide yazın ishal olabilir diye maflor saşe yazdı. Güneş kremini buldum, ama sinek ilacı ondan bulamadığım için chicco nınkini aldım eczaneden, 3.aydan itibaren kullanılabiliyormuş. Bide 11-16 arası Güneş'e maruz bırakmak çok uygun değil, kremleri de çok kullanmamak lazım bence, onun yerine ince Penye uzun kollu patiksiz tulumlar ve şapka kullanmayı planlıyorum ben daha çok. Bide müslin büyük örtüler işe yarayabilir. Hem hava geçiriyo hem de sinek ve güneşe karşı korur. Bide oto camları için vantuzlu güneşlik aldım ben.

Saol canim yazdiklarin cok aciklayici oldu, bizde agustosta gidecez doktor kontrolumuzde geldikten sonra olacak o yuzden doktora soramiycam

Ben kiyafetine cok bulastirmistim, beyaz sabunla citileyince cikti. Durunun beyaz sabununu tercih ediyorum

Kizlar bu arada benim kizim bugun 5.gun ve hala tuvaletini yapamadi zeytinyagi icirdim poposundan siringaylada verdim masaj yaptim ama yinede bisey yok ebeyi arayip soracam ama sizinde fikrinizi almak istiyorum, baska yapabilecegim birsey varmi

Selam anneler. Biz de tatile gitmeyi planliyoruz bayagi arastirma yaptim koruma hakkinda. 6. Aya kadar krem onerilmiyormus, sonradan mineralli kremler kullanilabilirmis. Onlar ciltte beyaz kirec gibi kaliyorlarmis, cilde emilmiyormus. Bir de size onerecegim IPlay markanin 50 faktorlu giyisileri, ben onlardan giydirmeyi dusunuyorum. Markafonide cikiyor. Sapkasini aldim cok guzel.
Demir damlasini bize de kilo basina bir damla dediler. Kasiga suya damlatip ver dediler ama ben damlayi bir bir veriyorum kizim dilini cikariyor damlatiyorum onun rengi dilinden kaybolunca bir damla daha...oyun haline getirdik cok egleniyoruz.
Bir de kizlar, yanilmiyorsam elifsudenur madecassol'u yazmisti, ben onu aldim surdum catlaklarim daha az belli oluyor rapor vereyim dedim :)

Kizlar bu arada benim kizim bugun 5.gun ve hala tuvaletini yapamadi zeytinyagi icirdim poposundan siringaylada verdim masaj yaptim ama yinede bisey yok ebeyi arayip soracam ama sizinde fikrinizi almak istiyorum, baska yapabilecegim birsey varmi

ılık su dolu kuvete yatır masaj yap zeytinyağı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…