- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
ılık su dolu kuvete yatır masaj yap zeytinyağı ile
kim bakıyor
Doktor günde 3kere sur dedı ama ben sürekli unutuyorum yaaSelam anneler. Biz de tatile gitmeyi planliyoruz bayagi arastirma yaptim koruma hakkinda. 6. Aya kadar krem onerilmiyormus, sonradan mineralli kremler kullanilabilirmis. Onlar ciltte beyaz kirec gibi kaliyorlarmis, cilde emilmiyormus. Bir de size onerecegim IPlay markanin 50 faktorlu giyisileri, ben onlardan giydirmeyi dusunuyorum. Markafonide cikiyor. Sapkasini aldim cok guzel.
Demir damlasini bize de kilo basina bir damla dediler. Kasiga suya damlatip ver dediler ama ben damlayi bir bir veriyorum kizim dilini cikariyor damlatiyorum onun rengi dilinden kaybolunca bir damla daha...oyun haline getirdik cok egleniyoruz.
Bir de kizlar, yanilmiyorsamelifsudenur madecassol'u yazmisti, ben onu aldim surdum catlaklarim daha az belli oluyor rapor vereyim dedim :)
yakınmısınız bari,kv yokmuAnnem :) torun torun diye tutturan O'ydu :)
Cnm ben kayisi yiyorum kuru ve yas artik evde hangisj varsa. Sutten geciyo ya bi dene istersen. Bi de geleneksel yontem poposuna sabun sokarlardi onu da deneyebilirsinMasajda yaptim
Aslinda var ama ben telefonuma erkek bebek icin indirmistim :)kız bebek için yokmu
Aslinda var ama ben telefonuma erkek bebek icin indirmistim :)
kayınvalidem yok, kanserden vefat etmiş eşim 16 yaşındayken. annemle aynı apartmandayız. sabah emzirip hazırlayıp annemin yanına yatırıyorum. sonra işeyakınmısınız bari,kv yokmu
allah rahmet eylesin,yakın olmanız çok iyikayınvalidem yok, kanserden vefat etmiş eşim 16 yaşındayken. annemle aynı apartmandayız. sabah emzirip hazırlayıp annemin yanına yatırıyorum. sonra işe
Sana da hayirli bayramlar :)Merhaba kizlar umarim iyisinizdir biz iyiyiz cok sukur oglumla oyun oynuyoruz yaramaz kucagimda oturuyo konusmaya calisiyo gun gectikce dahada gucleniyolar masallah .. benim oglan uykusunda emeklemeye calisiyouyanmasina yakin poposunu kaldirip duruyo yan tarafina donuyo :) bunu gormek cok mutlu ediyo beni ..bide benim oglum biberonunu tutuyo artik ama bi kac saniye sonra birakiyo biraz daha zaman gecsin tutacak insallah..
Kizlar bide benim bogazim cok kotü ya bademciklerim kipkirmizi olmus doktora gittim (angine) turkceside anjina galiba antibiyotik verdi ama bogazim cok kotu yutkunamiyorum dogru durust bide oruca denk geldi Allahtan yarin son gun bitiyo cok sukur guzel gecti ama sukurler olsun rabbime ...
Bizim 4.cu ayi kontrolumuz 2 hafta sonra hem asida olcak insallah .. oglumun simdi gelisimi cok iyi sukur ..
Neyse kizlar herkese iyi gunler hayirli ramazanlar... belki bayram gunu giremem simdiden herkese hayirli bayramlar .. saglikli uzun omurlu nice bayramlara cikmaniz dilegiyle insallah ...
Yatarken ve sabah ver gerisini sut emzir. 2oğun kaç cc dedi doktorun. Evolvıa güzel mama benimkini tontiş yaptı ayrı meseleMoralim bozuk kızlar4. Ay kontrol kilo 5,800 boy 58 kafa 39 ... Sadece anne sütü idi bu ay 320 gr almış iki öğün mamaya başlıyoruz evolvıa mamasını önerdi Dr .
Şimdi hangi öğünlerde kaç ml verecem .. ?? Kan îlacı da sabah aç 5 damla ..
Dr şu kadar ver demedi !! Dr ımuz gitti başka Dr a çıktık kadını da hiç sevmedim bebekle iletişimi sıfır soğuk bişi .. Siz kaç ml veriyorsunuz verenler ne kadar veriyor !Yatarken ve sabah ver gerisini sut emzir. 2oğun kaç cc dedi doktorun. Evolvıa güzel mama benimkini tontiş yaptı ayrı mesele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?