2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bi de yarım kalmış mamayı 2/3 saat beklemiş mamayı ılıtıp tekrar verebiliyormuyuz yenisin mi yapmamız gerekiyor ..

Bi de yarım kalmış mamayı 2/3 saat beklemiş mamayı ılıtıp tekrar verebiliyormuyuz yenisin mi yapmamız gerekiyor ..
Hayırrrr sakın bekletme en fazla 1saat termosa ılık su yap mamayı onla hazırla termos kolay oluyor. Taze mama içir her defasında. Kalanı dok

Bizimki on mart dogumlu cok uzun zamandır tutuyo belki bi bi bucuk aydir

Kizlar bu arada benim kizim bugun 5.gun ve hala tuvaletini yapamadi zeytinyagi icirdim poposundan siringaylada verdim masaj yaptim ama yinede bisey yok ebeyi arayip soracam ama sizinde fikrinizi almak istiyorum, baska yapabilecegim birsey varmi
bende aynı sorunu yaşadım kızımda zeytinyağı verme dedi doktorum makattan çatlama ve alışkanlık yapğar dedi dupalac diye bir ilaç verdi zorlanınc veriyorum ertesi gün rahatlıyor tam oturana kadar sürermiş..

Canim yaa cok sık giremiyorum sayfaya adini değiştirdiğini farketmemisim pardon hi daha olursa o ilacı verir belkide bizede cunkubiyle deei doktor tekrar boyle uzun suretse ilac veririm dedi bakalim ins olmaz. Kayisi gerdim işe yaradi gibi fitilden bi gun sonra kendi kendine yapti sariydi rengide. Bide ben artik yavas yavas ek gidaya geciyorum hergun 5 _6 kasik meyve suyi veriyorum kati meyve sikacaginda sıkıp veriyorum kayisi kiraz seftali versim ama her meyveyi 3 gun veriyorum sadece o meyveyi veriyorum doktor oyle dedi alrjisi varmi ya da etki edermi böyle anlariz dedi.

Butun bu anlattiklarin var ama dis yok belitide yok. Yavrum yaa daha cok cekecek desene

Bende fitil verdim bir saat oldu bakalim ne zaman yapacak, olmazsa doktora gidecez

Butun bu anlattiklarin var ama dis yok belitide yok. Yavrum yaa daha cok cekecek desene

Icim gidiyo varya o aci cekerken, insallah tum bebisler rahat atlatir bu dis olayini

Kabizlik icin fitil kullanan arkadaslar adi gliserin kansuk mu? Doktoru aradim sekreter o fitili kullanabilecegimi soyledi
Aynen canim o fitil ama kosesinde K harfi olmali kucukler icin yani. Bide yarim fitil ver tam verme. Benimki verdikten 5 saat sonra yapti. Bide saadece anne sutu veriyosan ve bebegin huzursiz degilse bekle 5 cok degil ben 8. Gun vermistim

Aynen canim o fitil ama kosesinde K harfi olmali kucukler icin yani. Bide yarim fitil ver tam verme. Benimki verdikten 5 saat sonra yapti. Bide saadece anne sutu veriyosan ve bebegin huzursiz degilse bekle 5 cok degil ben 8. Gun vermistim

Evet canim o kucukler icin olandan yarim verdim azicik yapti o da baya bir masaj yaptiktan sonra. Ilik suya oturttum sonrada banyo yaptirip uyuttum. Ikinma gibi bi huzursuzlugu yok ama cok mizmiz diseti de sisti ondanmi oluyo bilemiyorum. Sadece emiyo bakalim yarina kadar yapmazsa gotururum doktora cunku araya bayram girerse cok uzar

Çok geçmiş olsun acilen yapar inşallah.. Dupalac deneyin günde iki ölçü ertesi güne rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…