90ver bitince ağlarsa 120 ver . Ben 90 verıyorum 2saatte birD
Dr şu kadar ver demedi !! Dr ımuz gitti başka Dr a çıktık kadını da hiç sevmedim bebekle iletişimi sıfır soğuk bişi .. Siz kaç ml veriyorsunuz verenler ne kadar veriyor !
Hayırrrr sakın bekletme en fazla 1saat termosa ılık su yap mamayı onla hazırla termos kolay oluyor. Taze mama içir her defasında. Kalanı dokBi de yarım kalmış mamayı 2/3 saat beklemiş mamayı ılıtıp tekrar verebiliyormuyuz yenisin mi yapmamız gerekiyor ..
Saol canım ..Hayırrrr sakın bekletme en fazla 1saat termosa ılık su yap mamayı onla hazırla termos kolay oluyor. Taze mama içir her defasında. Kalanı dok
Bizimki on mart dogumlu cok uzun zamandır tutuyo belki bi bi bucuk aydiriyi günler aaneler belki daha önce konusulmustur ama pek takip edemiyorum size bişey sormak istiyorum benim kızım 8 mart dogumlu yüzüstü yatırdıgımda kafasını cok güzel kaldırıor ama oturur pozisyondayken ve kucaktayken tutamıyor kafası önüne düsüyor acaba normal mi artık tutması lazım degil mi sizin bebekleriniz nasıl simdiden tesekkürler
Cok tesekkur ederim cevsp için.simdi dr dan döndüm evet geçiyormuş.içim rahtadi. Insallah düzelir yaa işin kötü yani uyuck uykusu var ayakta salliyorum yatitor.yatağına koyuyorum kalkıyor.hep ayakta nasıl kalir. yada hep sallanmak istiyor..basinda nobbettyim surekli . Sizlerden dua bekliyorum.biraz kendi kendine uyumaya alissa süper olck.zaten süt yetkiyi mama veriyirun üç gubdurde. Birsey yedirmuyor.ramazan mübarek günler oruclulara sabır diliyorun.allahım kolaylik saglamis yavrumun rizki kesilnesin diye tutamadnm
bahtları iyi olsun inşallah .. Hoşbuldum...Hoşgeldin canım :) benim kızımda 11 mart dogumlu
evet tüm gün ayak izliyor elliyorayaklarını ellemesı cok tatlı oluyor,sızıklerde ellıyomu
hoşbulduk balık kız başak annehoşgeldiiin balık annesi :)
bende aynı sorunu yaşadım kızımda zeytinyağı verme dedi doktorum makattan çatlama ve alışkanlık yapğar dedi dupalac diye bir ilaç verdi zorlanınc veriyorum ertesi gün rahatlıyor tam oturana kadar sürermiş..Kizlar bu arada benim kizim bugun 5.gun ve hala tuvaletini yapamadi zeytinyagi icirdim poposundan siringaylada verdim masaj yaptim ama yinede bisey yok ebeyi arayip soracam ama sizinde fikrinizi almak istiyorum, baska yapabilecegim birsey varmi
maksimum 1 saat dedi ben direk firmayı aradımBi de yarım kalmış mamayı 2/3 saat beklemiş mamayı ılıtıp tekrar verebiliyormuyuz yenisin mi yapmamız gerekiyor ..
Canim yaa cok sık giremiyorum sayfaya adini değiştirdiğini farketmemisim pardonCanım ben adımı değiştirdim yeni üye Değilim. Hillaytc. Bizim de aynı senin gibi 10 gün yapmadığı oldu. Sonra doktora gittik Bağırsak hareketi var dedi yani kabız değil , bu sevindirici. Osmolak diye bi ilaç verdi, ben başka doktora da sordum ilacın Zararlı olmadığını söyledi. Ama ben o ilacı bir kere verdim sonra bebek 3 günde 1 yapmaya başladı ama hep koyu yeşil. Hiç sarı olmadı daha 15 gündür. Demekki normal ya. Bu ara Kayısı yedirebilirsin, bir de mürdüm eriği var ya onu verebilirsin dediler bana.
Butun bu anlattiklarin var ama dis yok belitide yok. Yavrum yaa daha cok cekecek deseneKizlar sizin bebeklerde dis durumu ne alemde, benim kizim kac zamandir fena kasiyo dislerini gozleri capaklanmaya baskadi birde ellerini surekli kulaklarina goturuyo bunlar dis cikarma belirtisiymis kulakta agri olurmus o yuzden oralarini tutarmis. Bugun bi bakayim agsina dedim meger sislik baslamis alt dislerde sol tarafa dogru dis yeri sismis orayi elleyince nasilda delirdi kasiyayim diye. Hemen cikmaz herhalde dimi bi bilgisi olan varmi, gerci benimde kardesleriminde hep bu aylarda disimiz cikmis. Yazik kuzumun gaz derdi bitti dis derdi basladi tahat bi nefes alamadi
bende aynı sorunu yaşadım kızımda zeytinyağı verme dedi doktorum makattan çatlama ve alışkanlık yapğar dedi dupalac diye bir ilaç verdi zorlanınc veriyorum ertesi gün rahatlıyor tam oturana kadar sürermiş..
Butun bu anlattiklarin var ama dis yok belitide yok. Yavrum yaa daha cok cekecek desene
Aynen canim o fitil ama kosesinde K harfi olmali kucukler icin yani. Bide yarim fitil ver tam verme. Benimki verdikten 5 saat sonra yapti. Bide saadece anne sutu veriyosan ve bebegin huzursiz degilse bekle 5 cok degil ben 8. Gun vermistimKabizlik icin fitil kullanan arkadaslar adi gliserin kansuk mu? Doktoru aradim sekreter o fitili kullanabilecegimi soyledi
Yakinda agzina alirlarevet tüm gün ayak izliyor elliyor
Yakinda agzina alirlar
Aynen canim o fitil ama kosesinde K harfi olmali kucukler icin yani. Bide yarim fitil ver tam verme. Benimki verdikten 5 saat sonra yapti. Bide saadece anne sutu veriyosan ve bebegin huzursiz degilse bekle 5 cok degil ben 8. Gun vermistim
Çok geçmiş olsun acilen yapar inşallah.. Dupalac deneyin günde iki ölçü ertesi güne rahatlatıyorEvet canim o kucukler icin olandan yarim verdim azicik yapti o da baya bir masaj yaptiktan sonra. Ilik suya oturttum sonrada banyo yaptirip uyuttum. Ikinma gibi bi huzursuzlugu yok ama cok mizmiz diseti de sisti ondanmi oluyo bilemiyorum. Sadece emiyo bakalim yarina kadar yapmazsa gotururum doktora cunku araya bayram girerse cok uzar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?