- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
Çok geçmiş olsun acilen yapar inşallah.. Dupalac deneyin günde iki ölçü ertesi güne rahatlatıyor
benimki daha alamadıbenimki iki kere yaptı sonra bıraktı tadını mı sevmedi ne
Gunaydin canim merak ettim kuzucuk nasil oldu. Yaptimi kakasini. Benimkide ilk azcik acik renkli yapiyodu bir kac saat sonra tam cikartiyodu.inss seninkide yapar ve duzene girer bundan sonra.Evet canim o kucukler icin olandan yarim verdim azicik yapti o da baya bir masaj yaptiktan sonra. Ilik suya oturttum sonrada banyo yaptirip uyuttum. Ikinma gibi bi huzursuzlugu yok ama cok mizmiz diseti de sisti ondanmi oluyo bilemiyorum. Sadece emiyo bakalim yarina kadar yapmazsa gotururum doktora cunku araya bayram girerse cok uzar
Philips avent al yenidoğan minik biveron benimki çok seviyorSelam canlar
Kızıma biberon alıştırmak ıstıyorum, hem dolapta bıraz sagılmış sutumuz var hemde ilerde sut içmesı için bıberona alışsın ıstıyorum, ama kızım nefret edıyor dr brawn ve nuk denedım olmaadı, başka önerınız var mı
büyüdüler vallagünaydınlarr internetim yoktu neler konuşulmuş neler oku oku bitmedi :)) doğurduk mu doğurcz mı derken bebişlerimiz kocaman oldu çok şükür
biberondan kaynaklanmasın,anne memesi gibi olan biberon ucuyla denesenizİlk mama deneyimimiz başarısızlıkla sonuçlandı içmedi.. Mama evolvıa biberon wee Baby..
iyi günler ,hiç mi tutamıyor,doktoruna sordunuzmuiyi günler aaneler belki daha önce konusulmustur ama pek takip edemiyorum size bişey sormak istiyorum benim kızım 8 mart dogumlu yüzüstü yatırdıgımda kafasını cok güzel kaldırıor ama oturur pozisyondayken ve kucaktayken tutamıyor kafası önüne düsüyor acaba normal mi artık tutması lazım degil mi sizin bebekleriniz nasıl simdiden tesekkürler
Gunaydin canim merak ettim kuzucuk nasil oldu. Yaptimi kakasini. Benimkide ilk azcik acik renkli yapiyodu bir kac saat sonra tam cikartiyodu.inss seninkide yapar ve duzene girer bundan sonra.
yok sormadım daha kucaktayken tutamıyoriyi günler ,hiç mi tutamıyor,doktoruna sordunuzmu
daha dogrusu canı istedi mi kaldırıyor ama kısa süreli .yüz üstü yattıgında cok güzel kaldırıyoriyi günler ,hiç mi tutamıyor,doktoruna sordunuzmu
Benim oglumda oyle uzanmayi fazla sevmiyo sıpa :) benim oglanda cabaliyo dinmek icin bi kac gun sonra doner insallah :)Merhaba bugün son karma aşımızı olduk acı acı agladı kızım kıyamam ya bir daha ki aşı 10 aylık olunca inş. Ateş yok şimdilik benim kızım bir iki defa tek basına döndü çabalıyor devamlı birde oturmayı cok seviyor tabi hafif olarak destekli oturtunca bayılıyor eskisi gibi yatmaktan devamlı hoşlanmıyor
Döner canım biraz sen pratik yaptık yardım et oyuncak koy yanına elinle destek ol daha cabuk öğreniyorlarBenim oglumda oyle uzanmayi fazla sevmiyo sıpa :) benim oglanda cabaliyo dinmek icin bi kac gun sonra doner insallah :)
Evet oyle canim az once dondu ama altta kalan kolunu cikaramiyo ben cikariyorum ama donuyo artikDöner canım biraz sen pratik yaptık yardım et oyuncak koy yanına elinle destek ol daha cabuk öğreniyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?