2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Selam canlar
Kızıma biberon alıştırmak ıstıyorum, hem dolapta bıraz sagılmış sutumuz var hemde ilerde sut içmesı için bıberona alışsın ıstıyorum, ama kızım nefret edıyor dr brawn ve nuk denedım olmaadı, başka önerınız var mı

Gunaydin canim merak ettim kuzucuk nasil oldu. Yaptimi kakasini. Benimkide ilk azcik acik renkli yapiyodu bir kac saat sonra tam cikartiyodu.inss seninkide yapar ve duzene girer bundan sonra.

Philips avent al yenidoğan minik biveron benimki çok seviyor

günaydınlarr internetim yoktu neler konuşulmuş neler oku oku bitmedi :)) doğurduk mu doğurcz mı derken bebişlerimiz kocaman oldu çok şükür

İlk mama deneyimimiz başarısızlıkla sonuçlandı içmedi.. Mama evolvıa biberon wee Baby..

iyi günler aaneler belki daha önce konusulmustur ama pek takip edemiyorum size bişey sormak istiyorum benim kızım 8 mart dogumlu yüzüstü yatırdıgımda kafasını cok güzel kaldırıor ama oturur pozisyondayken ve kucaktayken tutamıyor kafası önüne düsüyor acaba normal mi artık tutması lazım degil mi sizin bebekleriniz nasıl simdiden tesekkürler

iyi günler ,hiç mi tutamıyor,doktoruna sordunuzmu

Gunaydin canim merak ettim kuzucuk nasil oldu. Yaptimi kakasini. Benimkide ilk azcik acik renkli yapiyodu bir kac saat sonra tam cikartiyodu.inss seninkide yapar ve duzene girer bundan sonra.

Gunaydin canim cok saol, aksam cok az yapmisti oyle uyudu sabah 10 gibi tekrar masaj yaptim hareket yaptirdim biraz yapti cok sukur ama kipkirmizi oldu, hala ikinma durumu devam ediyo insallah duzelir

Merhaba kizlar umarim iyisinizdir tuvaletini yapamayan bebeklere ve annelerine gecmis olsun umarim bir an once duzelirler..
Kizlar benim oglum sirt ustunden yuz ustune donmeye calisiyo nerdeyse donecek ama alttaki kolundan donemiyo orayi beceremiyo ama az kaldi donecek pasam insallah .. bide kulaklari cok kasiniyo ama damaklarinda hic bisey yok simdilik bi salyalari cok akiyo .. boyle iste kizlar sizin bebisler nasil ne yapiyolar ne durumdalar

Merhaba bugün son karma aşımızı olduk acı acı agladı kızım kıyamam ya bir daha ki aşı 10 aylık olunca inş. Ateş yok şimdilik benim kızım bir iki defa tek basına döndü çabalıyor devamlı birde oturmayı cok seviyor tabi hafif olarak destekli oturtunca bayılıyor eskisi gibi yatmaktan devamlı hoşlanmıyor

Benim oglumda oyle uzanmayi fazla sevmiyo sıpa :) benim oglanda cabaliyo dinmek icin bi kac gun sonra doner insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…