Poposuna sabun 5 dk da yaptiriyor ve sabun aynen cikiyor hic zarari yok biz de 1_2kere yaptikCnm ben kayisi yiyorum kuru ve yas artik evde hangisj varsa. Sutten geciyo ya bi dene istersen. Bi de geleneksel yontem poposuna sabun sokarlardi onu da deneyebilirsin
Disleri icine gomuldu ne demek cikmadi miBizde ates olmadi iki gun gecti asidan artik olmaz herhalde. Kulaklarini cekistirince arkasi kizariyo rahatbiraktiginda geciyo. Komsunun torunun disleri icine gömüldü cocuk on dort aylik cok üzüldüm gitti sut disleri
Evet canım mucizeler :))Evet oyle canim az once dondu ama altta kalan kolunu cikaramiyo ben cikariyorum ama donuyo artikcok tatli yaa
Evet gömüldü ne demek ki ?Disleri icine gomuldu ne demek cikmadi mi
Bende baslicam su ramazan bayram fasli bi gecsin hem diyet hem spor yapacam insallahKızlar ben plates yapmaya başladım iki gündür spor olarak diyet yapmıyorum daha fena ağrıtıyor ilk iki gün bügün iyiyim
Merhaba canım benim beneğimde tam tutamıyor kucaktaykrn bence gayet normal yattığında kaldırıyorsa tutabiliyor demekki ama daha 4 aylıklar biraz daha beklememiz lazımneden kimse cvp yazmıyoriyi günler aaneler belki daha önce konusulmustur ama pek takip edemiyorum size bişey sormak istiyorum benim kızım 8 mart dogumlu yüzüstü yatırdıgımda kafasını cok güzel kaldırıor ama oturur pozisyondayken ve kucaktayken tutamıyor kafası önüne düsüyor acaba normal mi artık tutması lazım degil mi sizin bebekleriniz nasıl simdiden tesekkürler
yattıgı zaman ben elinden tutmadan bşle kendini yarı oturur sekilde kaldırıyor sadece kucakta tutamıyor tesekkür ederim cnm cvp için kaç gündür içim içimi yedi bişey vardır diyeMerhaba canım benim beneğimde tam tutamıyor kucaktaykrn bence gayet normal yattığında kaldırıyorsa tutabiliyor demekki ama daha 4 aylıklar biraz daha beklememiz lazım
Canim annelik oste evhamliyiz hepimizneden kimse cvp yazmıyoriyi günler aaneler belki daha önce konusulmustur ama pek takip edemiyorum size bişey sormak istiyorum benim kızım 8 mart dogumlu yüzüstü yatırdıgımda kafasını cok güzel kaldırıor ama oturur pozisyondayken ve kucaktayken tutamıyor kafası önüne düsüyor acaba normal mi artık tutması lazım degil mi sizin bebekleriniz nasıl simdiden tesekkürler
Cok şükür çıkarmış yine o da iyi. Yavrum ins bidaha o kadar uzun tutmaz. Bizimkide 2 gunnoldu yapmadi kayisi verddim zeytinyagi verdim ama bisey yok. Dua ediyorum yapsin diye o kadar artıkGunaydin canim cok saol, aksam cok az yapmisti oyle uyudu sabah 10 gibi tekrar masaj yaptim hareket yaptirdim biraz yapti cok sukur ama kipkirmizi oldu, hala ikinma durumu devam ediyo insallah duzelir
Hosgeldin canim.Merhaba arkadaşlar;
Sizi uzun zamandır takip ediyorum artık dahil olayım dedim20 mart doğumlu tatlı mı tatlı bir oğlum var. Hepimiz meleklerimizle sağlıklı ve mutlu oluruz inşallah.
cok sagol cnm bayram sonu artık kontrolde sorarım bide biraz tombişiz kafamızda büyük agır geliyor heralde kuzuma masallah senin bebeişinide allah bagıslasınCanim annelik oste evhamliyiz hepimizyüzüstü yatarken kaldiriyorsa kaslari gekismis demekki kucakta bizimde yorulup dusuruyo kafayi normal bence kafalari vucutlarina göre daha buyuk halen tasiyamiyolar. Ama sen yinede icin rahat etsin kontrolde sor doktoruna
Günaydın cnm. Olur mu 6 aylik asisi var. Bizimki 14 eylül meselaMerhaba bugün son karma aşımızı olduk acı acı agladı kızım kıyamam ya bir daha ki aşı 10 aylık olunca inş. Ateş yok şimdilik benim kızım bir iki defa tek basına döndü çabalıyor devamlı birde oturmayı cok seviyor tabi hafif olarak destekli oturtunca bayılıyor eskisi gibi yatmaktan devamlı hoşlanmıyor
Ben hic yapmadim ama bakalim dun yapmadi kerataPoposuna sabun 5 dk da yaptiriyor ve sabun aynen cikiyor hic zarari yok biz de 1_2kere yaptik
Dusunce dislerin üstüne dusmus. Disinin biri tamamen biri yarim icine gömülmüş iki hafta bekliycekler duzelme yoksa doktor cekecekmis tam gömüleniDisleri icine gomuldu ne demek cikmadi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?