2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Cnm ben kayisi yiyorum kuru ve yas artik evde hangisj varsa. Sutten geciyo ya bi dene istersen. Bi de geleneksel yontem poposuna sabun sokarlardi onu da deneyebilirsin
Poposuna sabun 5 dk da yaptiriyor ve sabun aynen cikiyor hic zarari yok biz de 1_2kere yaptik

Bizde ates olmadi iki gun gecti asidan artik olmaz herhalde. Kulaklarini cekistirince arkasi kizariyo rahatbiraktiginda geciyo. Komsunun torunun disleri icine gömüldü cocuk on dort aylik cok üzüldüm gitti sut disleri
Disleri icine gomuldu ne demek cikmadi mi

Kizlar doktorumuz 4. Ayi bitirince ek gidaya basla tanissin dedi hergun 1 tatli kasigi yogurt 1 tatli kasigi seftali puresi ver dedi. Zaten sadece uyuyunca emiyor bir de onlara baslarsam iyice anne sutunu birakir diye korkuyorum. Gelisimini de begendi doktor 10 gun var 4. Ayi bitirmesine kilo 6800 boy 65 cm bas 42. Siz basladiniz mi ek gidaya

neden kimse cvp yazmıyor iyi günler aaneler belki daha önce konusulmustur ama pek takip edemiyorum size bişey sormak istiyorum benim kızım 8 mart dogumlu yüzüstü yatırdıgımda kafasını cok güzel kaldırıor ama oturur pozisyondayken ve kucaktayken tutamıyor kafası önüne düsüyor acaba normal mi artık tutması lazım degil mi sizin bebekleriniz nasıl simdiden tesekkürler

Merhaba canım benim beneğimde tam tutamıyor kucaktaykrn bence gayet normal yattığında kaldırıyorsa tutabiliyor demekki ama daha 4 aylıklar biraz daha beklememiz lazım

Merhaba canım benim beneğimde tam tutamıyor kucaktaykrn bence gayet normal yattığında kaldırıyorsa tutabiliyor demekki ama daha 4 aylıklar biraz daha beklememiz lazım
yattıgı zaman ben elinden tutmadan bşle kendini yarı oturur sekilde kaldırıyor sadece kucakta tutamıyor tesekkür ederim cnm cvp için kaç gündür içim içimi yedi bişey vardır diye

Canim annelik oste evhamliyiz hepimiz yüzüstü yatarken kaldiriyorsa kaslari gekismis demekki kucakta bizimde yorulup dusuruyo kafayi normal bence kafalari vucutlarina göre daha buyuk halen tasiyamiyolar. Ama sen yinede icin rahat etsin kontrolde sor doktoruna

Gunaydin canim cok saol, aksam cok az yapmisti oyle uyudu sabah 10 gibi tekrar masaj yaptim hareket yaptirdim biraz yapti cok sukur ama kipkirmizi oldu, hala ikinma durumu devam ediyo insallah duzelir
Cok şükür çıkarmış yine o da iyi. Yavrum ins bidaha o kadar uzun tutmaz. Bizimkide 2 gunnoldu yapmadi kayisi verddim zeytinyagi verdim ama bisey yok. Dua ediyorum yapsin diye o kadar artık ins fitile gerek kalmaz yine.

cok sagol cnm bayram sonu artık kontrolde sorarım bide biraz tombişiz kafamızda büyük agır geliyor heralde kuzuma masallah senin bebeişinide allah bagıslasın

Günaydın cnm. Olur mu 6 aylik asisi var. Bizimki 14 eylül mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…