2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Ben mesajinizdan alinti yapip yazmistim ama her cocuk farkli bi doktora danisin en iui onlar bilir her bebis bir degil

Bizim yaramaz bi saat once bize bayraminiz mübarek olsun dedi beyfendi yatakta donmus yuzustu ama yetmis mi yetmemis bi de ustune eksenim etrafinda donim ben demis donerken bacaklari besigin tahtalarinin arasina girmis eeee bacaklarini bi daha oynatamayan keremcik basmis cigligi yine yuzunu kanatti diye bi panikledik uyandik ikimiz de cocugu kaldirdik corabi da cikarmis köfte :) işte böyle dörtte kalkti uykusunu acti besige sksarak bi saattir de uyutmaya calistim yeni uyudu ben de uyuycam insallah tekrar seker tadında bayramlar canlar

Yok canım benımkı 6 aydan sonra dedi, kilosu gelişimi iyi ise gerek yok daha ben su vermeye calışıyorum alışsın dıye meyve degdırıyorum agzına hıç bırını almıyor sankı zehır verıyorum

ıyı bayramlar kızlar...uzun zaman oldu gırmeyelı.bebişlerınız ve annelerı ıyıdır inşalah.tatile cıktık guya ( bebekle tatıl olursatabı...
yenı bır yere yenı ınsanlara alişması hiçde kolay olmadı..
bu ay bebeğim kılo alacağina kılo vermiş 300 gr.cok canımı sıktı.ıshal felan degıl ama bana goruntu olarak aynı gelıyo gıbı.bayram gecsın dr gıdeceğz.bu arada kan damlasına başladım başladıgım gun vermemeye karar verdım..bebeğim çok ağladı cok huzursuz oldu.benım gıbı olanlar varmı aranızda..
meyve suyu ve yoguda başlayan var mı...ben azaz başladımmeyve suyuna..çok sevdı :))

Iyi bayramlar kızlar.. Of hiç sevmiyorum bayramları. Bebeğin nerede Yediği, nerede uyuduğu belli olmuyor gıcık oluyorum. Bir de kendi evimde Değilim bir ay o daha da stresli. Bakalım nasıl olacak? Bebeğim 6 aylık olacak evime geçince. Şimdiden fark ediyor hareketleri.

bizde aynı durumdayız (( bızde eve g ıdınce 6 altı aylık olacak....zor oluyor ınsanı evı gıbısı yok valla

Merhaba kızlar ek besinlere başladınız mi? Biz bugün bir çay kaşığı kabak püresi bir çay kaşığıda vişneli yoğurt yedik :)

Hayir. Ilk 6 ay sadece anne sütü
6 aydan sonra yemek istemiyorlar besin korkusu oluşuyor bence 4. Aydan sonra tatlarla tanistirilmalari gerekiyor,sadece tatiriyorum zaten. Ve sadece anne sütü alamıyorlar maalesef, d vit kan ilacı ve biz ekstra antibiyotik kullanıyoruz doğduğundan beri

kızlar oğlumun dişini gördük bugün :) bugün tam 5 aylık. Ek gıdaya Geçme kararı aldım ben de.
Hayirli olsun :) hic sknti yasamadi mi? Bizimki bi saat önce uykudan ağlayarak uyandi onbes yirmi dakka agladi agzina soguk birsey verince sustu bu aralar cok icmek istemiyo sütünü. Bi hafta once cok kusuyordu. Bi aydir falan kulaklarini cekiyo bu ara acayip artti cekmeleri. Bekliyoruz insallah cabuk cikar tabi dis de olmayabilir belki kulak iltihabı vardir bi doktora gostercem

Kızlar uzun zamandır salyası akıyordu, eli sürekli ağzında ve saldırgan tavırlar sergiliyordu yani her şeyi Ağzına götürmek istiyor biz vermeyince de sinirleniyordu. Ön alt diş etinde 2 tane beyaz leke vardı bir aydır. Dün bir tanesi yukarı doğru çıkmış. Elimize geliyor. Bugüne kadar pek ağlamazdı, artık baya ağlıyor, ama ateş yok. Uykusuzluk da yok. Belki daha başlangıçtır bilemiyorum. Haftaya da Sünnet düşünüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…