- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 37
Ben mesajinizdan alinti yapip yazmistim ama her cocuk farkli bi doktora danisin en iui onlar bilir her bebis bir degilneden kimse cvp yazmıyoriyi günler aaneler belki daha önce konusulmustur ama pek takip edemiyorum size bişey sormak istiyorum benim kızım 8 mart dogumlu yüzüstü yatırdıgımda kafasını cok güzel kaldırıor ama oturur pozisyondayken ve kucaktayken tutamıyor kafası önüne düsüyor acaba normal mi artık tutması lazım degil mi sizin bebekleriniz nasıl simdiden tesekkürler
Evet arkadaslar herkese iyi bayramlar :) mutlu huzurlu kuzucuklarla dolu :)Bayramımız kutlu mutlu olsun .. Bebebişlerimizle ilk bayramımız kahkahalarıyla geçsin inşallah ..
Yok canım benımkı 6 aydan sonra dedi, kilosu gelişimi iyi ise gerek yok daha ben su vermeye calışıyorum alışsın dıye meyve degdırıyorum agzına hıç bırını almıyor sankı zehır verıyorumKizlzatorumuz 4. Ayi bitirince ek gidaya basla tanissin dedi hergun 1 tatli kasigi yogurt 1 tatli kasigi seftali puresi ver dedi. Zaten sadece uyuyunca emiyor bir de onlara baslarsam iyice anne sutunu birakir diye korkuyorum. Gelisimini de begendi doktor 10 gun var 4. Ayi bitirmesine kilo 6800 boy 65 cm bas 42. Siz basladiniz mi ek gidaya
Ayy yazik yaa ilk kez boyle bir sey duyuyorum cok uzuldum insallah duzelirde cekmeye gerek kalmazDusunce dislerin üstüne dusmus. Disinin biri tamamen biri yarim icine gömülmüş iki hafta bekliycekler duzelme yoksa doktor cekecekmis tam gömüleni
Kizlar doktorumuz 4. Ayi bitirince ek gidaya basla tanissin dedi hergun 1 tatli kasigi yogurt 1 tatli kasigi seftali puresi ver dedi. Zaten sadece uyuyunca emiyor bir de onlara baslarsam iyice anne sutunu birakir diye korkuyorum. Gelisimini de begendi doktor 10 gun var 4. Ayi bitirmesine kilo 6800 boy 65 cm bas 42. Siz basladiniz mi ek gidaya[/QUOTE
meyve suyunun yada yogurt bebeğin emmesını ekılemıyo bence.ben bır kasikla kalmıyorum aldığı kadar verıyorm.saten doyurucu olmuyorkı
bizde aynı durumdayızIyi bayramlar kızlar.. Of hiç sevmiyorum bayramları. Bebeğin nerede Yediği, nerede uyuduğu belli olmuyor gıcık oluyorum. Bir de kendi evimde Değilim bir ay o daha da stresli. Bakalım nasıl olacak? Bebeğim 6 aylık olacak evime geçince. Şimdiden fark ediyor hareketleri.
Hayir. Ilk 6 ay sadece anne sütüMerhaba kızlar ek besinlere başladınız mi? Biz bugün bir çay kaşığı kabak püresi bir çay kaşığıda vişneli yoğurt yedik :)
6 aydan sonra yemek istemiyorlar besin korkusu oluşuyor bence 4. Aydan sonra tatlarla tanistirilmalari gerekiyor,sadece tatiriyorum zaten. Ve sadece anne sütü alamıyorlar maalesef, d vit kan ilacı ve biz ekstra antibiyotik kullanıyoruz doğduğundan beriHayir. Ilk 6 ay sadece anne sütü
Hayirli olsun :) hic sknti yasamadi mi? Bizimki bi saat önce uykudan ağlayarak uyandi onbes yirmi dakka agladi agzina soguk birsey verince sustu bu aralar cok icmek istemiyo sütünü. Bi hafta once cok kusuyordu. Bi aydir falan kulaklarini cekiyo bu ara acayip artti cekmeleri. Bekliyoruz insallah cabuk cikarkızlar oğlumun dişini gördük bugün :) bugün tam 5 aylık. Ek gıdaya Geçme kararı aldım ben de.
kızlar oğlumun dişini gördük bugün :) bugün tam 5 aylık. Ek gıdaya Geçme kararı aldım ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?