2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Merhaba kızlar ek besinlere başladınız mi? Biz bugün bir çay kaşığı kabak püresi bir çay kaşığıda vişneli yoğurt yedik :)
bende azar azar verıyorum gunde bırkere...muz şevtalı kayısı erik kavun vb suları verdım az az..şimdi yoğurt deneyeceğim..

bizimkide aynı bey

bizimkide aynı bey
bizimkide aynı beyazlık var ama hala bırşey yok..cerah sunnet onermedı bıze 6 aydan once.ustelık ozel hastahane.bizde yaptırmayı düşünuyorduk dr gıdınce fıkrımız değişti.birde 8 saat aç kalması gerıyormuş genel anstsi için...diğer bolgesel uyusturma ile yapılan yontem bıraz rısklı olabılıyomus..ellerı ayakları drmuyor cunku bebeklerın..

mrb anneler bebişler gelince uzun zamandır giremedik.arkadaşlar benim bebegim ben ve babası hariç herkezden korkkuyor biri gelsin bize yada biz gidelim birilerini görünce çıldırır gibi aglıyor.nasıl yaklaşmalıyım bunun üstüne mi gitmeliyim kalabalık ortamlara sokarak yada zamana mı bırakmalıyım

kızlar selam! ben dün denemek amacıyla ebebekten 4 aylık bebeler için hipp mama aldım. ve tabiki mama seti :) şirin şirin tabağı ve kaşığı var :) oğlum çok sevdi, kaşıktan yeme konusunda hiç zorlanmadık. ben artık yavaştan mamaya başlıyorum. internetten tariflere bakıup bakıp yapıcam :)

Ek gidaya baslayan anneler blw yi denesenize kasikla vermeyin cocuk kendi yesin
Canım ben zaten eline salatalık havuç falan veriyorum emiyor ama atıyor sonra bende tatlara alışsın diye biraz ezip veriyorum asla blender kullanmayı düşünmüyorum çatalla ezmek en iyisi ama daha küçük kendi yiyemez bir kaç ay sonra belki

Canım bence mecbur kalmadıkça hiç bir hazır mama verme markası ne olursa olsun ve önce sebzelerden baslamani tavsiye ederim

Çok kalabalığa sokup korkutma bence canım ama yavaş yavaş bir kişiyle başlayarak alıştırmaya çalış konuş anlat. Benim kızımda süpürge makinesi çalışınca çıldırıyordu , önce uzak bir odada açıp kapıyı kapattım duyunca irkildi bende sarılıp kulağına anlattım sakinlestirdim ve yavaş yavaş yanına götürdüm geçti çok şükür şimdi çalışınca bana bakıyor sonra devam ediyor ne yapiyorsa

O dedigin belirtiler bizde de var cnm. Beyaz leke dedigun nasil birsey bizim de köpek dislerinin yeri var ya sag taraf altli ustlu ikisinde de beyaz minicik nokta var. Salyasi cok gecen hafta cok kustu dun ve bugun de aksam 22 30 da agladi onbes dk. Anca agzina soguk birsey verince isirip susuyo cok kasiniyo disleri. Acaba cikacak mi hayir cikacaksa acele etsin :) cocuk mahvoluyo ya. Gerci belki de dis degil kulak doktoruna goturcem bi baktircam

Diş olabilir canım ya. 5. Ayda çıktı benimki tam. Sizin o sürece daha vardır. Inşallah kolay atlatır. Gece ağlamaları bizim de oldu birkaç Sefer.

Canım bence mecbur kalmadıkça hiç bir hazır mama verme markası ne olursa olsun ve önce sebzelerden baslamani tavsiye ederim

yok yok yazdım ya bu denemek amacıyla idi. begendi oğlum. netten tariflere bakıp bakıp evde kendim yapıcam. sebze konusunda hakkın var. uyarını dinlicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…