On gün önce yani tam 4 aylıkken 6650 gr de canimmarhaba hanımlar bebişleriniz kaç kilo
benim bebiş biraz tombiş cıktı kafaya taktım ama anne sütü aldıgı için ebe atar kiloyu dediOn gün önce yani tam 4 aylıkken 6650 gr de canim
Doğum kilosu kaçtı ve şuan kaç canimbenim bebiş biraz tombiş cıktı kafaya taktım ama anne sütü aldıgı için ebe atar kiloyu dedi
İyiyiz canım siz nasılsınız :)selamlar mart anneleri nasılsınız
bizde iyiyiz kızcem uyuyor bende bi bakayım dedimİyiyiz canım siz nasılsınız :)
3330 dogdu simdi 8 kilo ama sadece anne sütüDoğum kilosu kaçtı ve şuan kaç canim
Maşallah canım baya almış bizimki 3150 doğdu ama 15gun kuvezde kaldı ve çok kilo verdi orda3330 dogdu simdi 8 kilo ama sadece anne sütü
sagol cnm sizin neden küvezde kaldıMaşallah canım baya almış bizimki 3150 doğdu ama 15gun kuvezde kaldı ve çok kilo verdi orda
Karnında yada ameliyathanede zatürre olmuş dedi doktorsagol cnm sizin neden küvezde kaldı
benimkide öyle doktora goturduk neden ağlıyo diye doktor korkak ağlaması bu dedi. bizde artık hiç evde durmuyoruz hergun dışarı alıştı gibi biraz arada gene tutuyo ama okadr olcak artıkmrb anneler bebişler gelince uzun zamandır giremedik.arkadaşlar benim bebegim ben ve babası hariç herkezden korkkuyor biri gelsin bize yada biz gidelim birilerini görünce çıldırır gibi aglıyor.nasıl yaklaşmalıyım bunun üstüne mi gitmeliyim kalabalık ortamlara sokarak yada zamana mı bırakmalıyım
kan damlası benimkini cok huzursuz etti ece uykudan ağlayarak uyandı uyurken huzursuzdu kestim bende yan etkşsiymiş zaten. başka damla vericekelr bakalm aile hek gidinceıyı bayramlar kızlar...uzun zaman oldu gırmeyelı.bebişlerınız ve annelerı ıyıdır inşalah.tatile cıktık guya( bebekle tatıl olursatabı...
yenı bır yere yenı ınsanlara alişması hiçde kolay olmadı..
bu ay bebeğim kılo alacağina kılo vermiş 300 gr.cok canımı sıktı.ıshal felan degıl ama bana goruntu olarak aynı gelıyo gıbı.bayram gecsın dr gıdeceğz.bu arada kan damlasına başladım başladıgım gun vermemeye karar verdım..bebeğim çok ağladı cok huzursuz oldu.benım gıbı olanlar varmı aranızda..
meyve suyu ve yoguda başlayan var mı...ben azaz başladımmeyve suyuna..çok sevdı :))
ay cnm cok gecmiş olsun simdi iyidir inşKarnında yada ameliyathanede zatürre olmuş dedi doktor
iyi günler kaç kilo bebişinizkızlar meraba geçmiş bayramınız mubarek olsun. mama kullanan anneler neler yaptınız ek gıda kilo alımı nasıl? benim bebiş tombiş oldu kilo versin istiyorum bu gidişle emekliyemicek cokta hareketli mamayıda 90 cc veriyorum gunde 3 kerede süt sağıp veriyorum 90 cc kadr. hangiisi artırıyo kiloyu anlamadım az veriyorum ama doktor ek gıdaya tattırarak geç dedi yani doyma beslenme gibi değilde sadece tatları bilsin dedi. herşeyden ağzına suruyorum. mamayı değiştirmedik evolvia kullanıyoruz gaz kabzlık falan olmadı başka mamaya geçsem olur diye korkuyorum. doğumdki kiloma geri dondum resmen depresyondayım herkes 2. kez hamileyim sanıyor naapıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?