2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Merhaba arkadaşlar birsey sormak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Benim kızım biberon kullanmayı bilmiyor şu ve içecekler için biberona mi alıştırsam yoksa direk avetn +4 alıştırma bardağına mi geçsem ????

benimkide öyle doktora goturduk neden ağlıyo diye doktor korkak ağlaması bu dedi. bizde artık hiç evde durmuyoruz hergun dışarı alıştı gibi biraz arada gene tutuyo ama okadr olcak artık

kan damlası benimkini cok huzursuz etti ece uykudan ağlayarak uyandı uyurken huzursuzdu kestim bende yan etkşsiymiş zaten. başka damla vericekelr bakalm aile hek gidince

kızlar meraba geçmiş bayramınız mubarek olsun. mama kullanan anneler neler yaptınız ek gıda kilo alımı nasıl? benim bebiş tombiş oldu kilo versin istiyorum bu gidişle emekliyemicek cokta hareketli mamayıda 90 cc veriyorum gunde 3 kerede süt sağıp veriyorum 90 cc kadr. hangiisi artırıyo kiloyu anlamadım az veriyorum ama doktor ek gıdaya tattırarak geç dedi yani doyma beslenme gibi değilde sadece tatları bilsin dedi. herşeyden ağzına suruyorum. mamayı değiştirmedik evolvia kullanıyoruz gaz kabzlık falan olmadı başka mamaya geçsem olur diye korkuyorum. doğumdki kiloma geri dondum resmen depresyondayım herkes 2. kez hamileyim sanıyor naapıcam ben

iyi günler kaç kilo bebişiniz

Sevgili günlük
Ben 6 aylık izinden sonra işe geri döndüm
Çalışmayı çok sevmeme rağmen, evde çocuk bakmaktan bunalmama rağmen
Akşamı edemedim
Kızıma çok alışmışım ve fazlasıyla yaramaz bi bebek
Duruyo mu aç mı tok mu bensiz yatabiliyo mu vs. kafamda deli sorular
Öte yandan masam ve karmaşıklığı da cabası, insanlar ne kadar sorumsuz ? Hiç gelmesem ne olacaktı
Ama kimisine de böyle personel yaranır
Ne kadar yazsam içimdeki karmaşıklıkları anlatamayacağım
18:00 çıkacağım diye kendime züğürt tesellisi versem de İstanbul trafiği sağ olsun +1,5 saat daha eklenecek kızıma kavuşmaya
Günler geçse de buna da alışsak
Fazla duygusal biri değilim ama bu kadar masum bi canlıdan 'en sorumlu' olmak çok etkiliyormuş insanı
Anne olmak denilenden çok daha zormuş, babalar beleşten baba oluyo gibime gelir hep
Daldan dala konmuş satırlarımdan anlaşılabileceği gibi kafamı ne tam işe ne de kızıma verbeiliyorum şu an
Herkes nasıl alışıyorsa bizde alışırız canııım diyerek kendimi avutmakla meşgulüm
Hoşça kal sevgili günlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…