2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

hoşgeldin canım, işe başlamk zordur eminim Allah kolaylık versin. İkracık kocaman olmustur kim bakıyo şımdi ona sen nasılsın nasıl geçti 6 ayın. Babalar işe git gel yapıyo dediğin gibi çocukla alakalı bizim kadar düşünceli olmuyorlar

Sağ ol Elfida şükür sağlığımız yerinde ama bugün ilk günün zorluğunu yaşıyoruz
Amin cümlemize, sen nasılsın evladın nasıl ?
Kızımı anneme bıraktık akşam da alacağız kısmetse
Hem ev hem iş bile zorken bir de çocuk faktörü çoook daha zormuş
Kızım 5 ay 20 günlük oldu şükür eskiye göre büyüdü ama çok yaramaz, bensiz durmuyor hatta benle bile durmadığı oluyor
Eşim yardım da etse yükün büyüğü bende

Çalişan annelere Allah kolaylık versın, sende zamanla alışırsın inşallah. Yavrular ne yapsın anne kokusu arıyorlar.
Bizde iyiyiz çok şükür benim kızda yerinde durmuyo oyun hlısına koyuyorum dört bir taraını dönüp dolaşıyo bır dakika durmadan
Sizde diş olayı başldımı, ek gıda ne verıyosun

Kızlar herkese iyi günler. Lütfen cevap verin.doğumdan sonra cok sıkıntı yasadm 3 aylık olck bebeğim nerdeyse. Afedersinz eşimle ilişkiye cesaret etmisken ağrım ve kanama oldu ilişki sırasında normal mi

Hep kaşıyo damaklarını ama hala çıkmadı
Yoğurt verdim yemedi her mamayı da sevmiyo
Muhallebi kıvamında bi mama var onu yiyo bi
Hurmaya bayılıyo
Onun dışında biberon bile almaz çok arıza, silikon kaşığa talim..

Yazık benimkıde ellerini çıkarmıyo ağzından şimdi havuçla kaşıdık biraz dişlerini deli oluyo Bende boyle diş kaşıma amaclı salatalık ve havuç tutuyorum ağzına henuz başka bişey vermiyom zaten 4 ylık olduk daha erken diğerleri için

Bizimki havuç düşse 2 sn ye bile ağlıyo
Biz geri verene kadar
Çok cadı çok
İnsan ne yapacağını şaşırıyor

Merhaba kızlar Nasılsıniz bebisleriniz nasıl. Benim kızım bugün 4 aylik oldu çok şükür. Ek gidaya başlamayı düşünüyorum bana kilosu az gibi geliyor. Onerebileceginiz birseyler var mı Siz de de başlayan var mi

Ben günde yarım çay kaşığı sebzeyle başladım canım

Kızlar herkese iyi günler. Lütfen cevap verin.doğumdan sonra cok sıkıntı yasadm 3 aylık olck bebeğim nerdeyse. Afedersinz eşimle ilişkiye cesaret etmisken ağrım ve kanama oldu ilişki sırasında normal mi
Benim ilk ikisinde kanama oldu sonra birsey olmadı şimdi iyiyiz

Merhaba ben milupa nın Kaşık mamasını denedim kızıma ama tatsız geldi hakikaten biberon mamasına göre cok tatsız arkadas bebekler reyonunda süt şekeri diye birşeyin satıldığını söyledi ondan kasık ucu ile koy tat verir dedi onu deneyeceğim yoksa diger meyvaları denedim püre olarak cok sevdi

Ağrı acı bende de oldu ama kanama olmadı canım. Hatta hala acı oluyor.

Geçmiş olsun canım anne yüreği dayanmıyor tabi Allah beterinden korusun

Bizim doktorumuz 6 ayda başlanacak ek gıdaya dedi ama sağlık ocaginda hemsiremiz baslayabilirsin azar azar dedi bugün elma puresi verdim ama sevmedi

Nasıl yapıyorsun sebxeyi
Tek çeşit sebzeyi suda haşlayıp çatalla eziyorum sonra haşlama suyuyla az sulandırıp kaşıkla az az veriyorum canım mesela üç gündür kabak haşlayıp veriyorum akşama doğruda bir çay kaşığı yoğurt veriyorum bazen yoğurda az meyve ezip katıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…