- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
Sevgili günlük
Ben 6 aylık izinden sonra işe geri döndüm
Çalışmayı çok sevmeme rağmen, evde çocuk bakmaktan bunalmama rağmen
Akşamı edemedim
Kızıma çok alışmışım ve fazlasıyla yaramaz bi bebek
Duruyo mu aç mı tok mu bensiz yatabiliyo mu vs. kafamda deli sorular
Öte yandan masam ve karmaşıklığı da cabası, insanlar ne kadar sorumsuz ? Hiç gelmesem ne olacaktı
Ama kimisine de böyle personel yaranır
Ne kadar yazsam içimdeki karmaşıklıkları anlatamayacağım
18:00 çıkacağım diye kendime züğürt tesellisi versem de İstanbul trafiği sağ olsun +1,5 saat daha eklenecek kızıma kavuşmaya
Günler geçse de buna da alışsak
Fazla duygusal biri değilim ama bu kadar masum bi canlıdan 'en sorumlu' olmak çok etkiliyormuş insanı
Anne olmak denilenden çok daha zormuş, babalar beleşten baba oluyo gibime gelir hep
Daldan dala konmuş satırlarımdan anlaşılabileceği gibi kafamı ne tam işe ne de kızıma verbeiliyorum şu an
Herkes nasıl alışıyorsa bizde alışırız canııım diyerek kendimi avutmakla meşgulüm
Hoşça kal sevgili günlük
hoşgeldin canım, işe başlamk zordur eminim Allah kolaylık versin. İkracık kocaman olmustur kim bakıyo şımdi ona sen nasılsın nasıl geçti 6 ayın. Babalar işe git gel yapıyo dediğin gibi çocukla alakalı bizim kadar düşünceli olmuyorlar
Sağ ol Elfida şükür sağlığımız yerinde ama bugün ilk günün zorluğunu yaşıyoruz
Amin cümlemize, sen nasılsın evladın nasıl ?
Kızımı anneme bıraktık akşam da alacağız kısmetse
Hem ev hem iş bile zorken bir de çocuk faktörü çoook daha zormuş
Kızım 5 ay 20 günlük oldu şükür eskiye göre büyüdü ama çok yaramaz, bensiz durmuyor hatta benle bile durmadığı oluyor
Eşim yardım da etse yükün büyüğü bende
Hep kaşıyo damaklarını ama hala çıkmadıÇalişan annelere Allah kolaylık versın, sende zamanla alışırsın inşallah. Yavrular ne yapsın anne kokusu arıyorlar.
Bizde iyiyiz çok şükür benim kızda yerinde durmuyo oyun hlısına koyuyorum dört bir taraını dönüp dolaşıyo bır dakika durmadan
Sizde diş olayı başldımı, ek gıda ne verıyosun
Hep kaşıyo damaklarını ama hala çıkmadı
Yoğurt verdim yemedi her mamayı da sevmiyo
Muhallebi kıvamında bi mama var onu yiyo bi
Hurmaya bayılıyo
Onun dışında biberon bile almaz çok arıza, silikon kaşığa talim..
Bizimki havuç düşse 2 sn ye bile ağlıyoYazık benimkıde ellerini çıkarmıyo ağzından şimdi havuçla kaşıdık biraz dişlerini deli oluyoBende boyle diş kaşıma amaclı salatalık ve havuç tutuyorum ağzına henuz başka bişey vermiyom zaten 4 ylık olduk daha erken diğerleri için
İyi çok şükür canım böbrek sıkıntısı var şimdi de önümüzdeki ay endoskopi olacak dua edinay cnm cok gecmiş olsun simdi iyidir inş
Ben günde yarım çay kaşığı sebzeyle başladım canımMerhaba kızlar Nasılsıniz bebisleriniz nasıl. Benim kızım bugün 4 aylik oldu çok şükür. Ek gidaya başlamayı düşünüyorum bana kilosu az gibi geliyor. Onerebileceginiz birseyler var mı Siz de de başlayan var mi
Benim ilk ikisinde kanama oldu sonra birsey olmadı şimdi iyiyizKızlar herkese iyi günler. Lütfen cevap verin.doğumdan sonra cok sıkıntı yasadm 3 aylık olck bebeğim nerdeyse. Afedersinz eşimle ilişkiye cesaret etmisken ağrım ve kanama oldu ilişki sırasında normal mi
tez zamanda saglıgına kavussun cnm bebişin allah sifasını versinİyi çok şükür canım böbrek sıkıntısı var şimdi de önümüzdeki ay endoskopi olacak dua edin
Nasıl yapıyorsun sebxeyiBen günde yarım çay kaşığı sebzeyle başladım canım
Ağrı acı bende de oldu ama kanama olmadı canım. Hatta hala acı oluyor.Kızlar herkese iyi günler. Lütfen cevap verin.doğumdan sonra cok sıkıntı yasadm 3 aylık olck bebeğim nerdeyse. Afedersinz eşimle ilişkiye cesaret etmisken ağrım ve kanama oldu ilişki sırasında normal mi
Geçmiş olsun canım anne yüreği dayanmıyor tabi Allah beterinden korusunTünaydin kizlar nasilsiniz ben cok mutluyum :) kerem hep yarim dönüyordu 2 haftadir galiba dört aylik olmak böyle birsey mutfaga gittim geldim bi baktim minderde guzelce sırtüstü koydugum cocuk halinin ustunde yüzüstü :) gormeyi cok isterdim ilk kez tam döndü ama olsun beni cok mutlu etti yalniz dun gece de hüngür hüngür aglatti beni gece biri on gece kipirdayisina kalktim bi baktim yuzu kan icinde önceden bahsetmistim atopik bir bebegim var yumurta alerjisi nedeniyle. Haliyle yuzundeki kizariklik kasinti yapiyo dun corabi takmayi unutmusuz hos onu da cikarmayi ogrenmis de en azindan zor cikariyo. Eldivenle yatinca onu cikarmos baya bi kasimis yüzünü sol yani kan icindeydi ve ellerini yaladigi icin agzi da kan icindeydi gecenin bi bucugunda aglaya aglaya banyo yaptirdik aklima geldikce gozlerim doluyo yuzunu öyle gormek bile zorken bir de kan gormek daha yipratici. Tam iyilesiyor az kaldi dedik yine basa döndük iyi olmasi icin kasimamasi lazim kanatinca iltihaplaniyo. Yine de cok sukur bu birsey degil cigeri nelere yanan birsürü anne var benim cocugum saglikli bu da bizim nazar boncugumuz ya kalbi delik olsaydi vb vb o yüzden cok sukur rabbim buyugunu vermedi insallah iyi olur ne olur bol bol dua edin bize
Allah razı olsun canimtez zamanda saglıgına kavussun cnm bebişin allah sifasını versin
Tek çeşit sebzeyi suda haşlayıp çatalla eziyorum sonra haşlama suyuyla az sulandırıp kaşıkla az az veriyorum canım mesela üç gündür kabak haşlayıp veriyorum akşama doğruda bir çay kaşığı yoğurt veriyorum bazen yoğurda az meyve ezip katıyorumNasıl yapıyorsun sebxeyi
Sadece anne sütü mu alıyorBizim doktorumuz 6 ayda başlanacak ek gıdaya dedi ama sağlık ocaginda hemsiremiz baslayabilirsin azar azar dedi bugün elma puresi verdim ama sevmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?