- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 37
Sagol cnm. Anne olmanin en zor tarafi o yuregi tasimak zatenGeçmiş olsun canım anne yüreği dayanmıyor tabi Allah beterinden korusun
işe yarıyor mu...yarıyorsa bende bı deneyeyımGalagtogaya basladim tekrar,icen varmi
ben eylulde başlayacağim ama şmdiden duşunuyorum nasıl bırakacağim dıye.ağlayınca kesınlıkle susmuyor sadece ben bır şekılde sustruyorum...encokda bu çok canımı sıkıyoo....Sevgili günlük
Ben 6 aylık izinden sonra işe geri döndüm
Çalışmayı çok sevmeme rağmen, evde çocuk bakmaktan bunalmama rağmen
Akşamı edemedim
Kızıma çok alışmışım ve fazlasıyla yaramaz bi bebek
Duruyo mu aç mı tok mu bensiz yatabiliyo mu vs. kafamda deli sorular
Öte yandan masam ve karmaşıklığı da cabası, insanlar ne kadar sorumsuz ? Hiç gelmesem ne olacaktı
Ama kimisine de böyle personel yaranır
Ne kadar yazsam içimdeki karmaşıklıkları anlatamayacağım
18:00 çıkacağım diye kendime züğürt tesellisi versem de İstanbul trafiği sağ olsun +1,5 saat daha eklenecek kızıma kavuşmaya
Günler geçse de buna da alışsak
Fazla duygusal biri değilim ama bu kadar masum bi canlıdan 'en sorumlu' olmak çok etkiliyormuş insanı
Anne olmak denilenden çok daha zormuş, babalar beleşten baba oluyo gibime gelir hep
Daldan dala konmuş satırlarımdan anlaşılabileceği gibi kafamı ne tam işe ne de kızıma verbeiliyorum şu an
Herkes nasıl alışıyorsa bizde alışırız canııım diyerek kendimi avutmakla meşgulüm
Hoşça kal sevgili günlük
Benim kızımda öyle benden başkasında durmazdıben eylulde başlayacağim ama şmdiden duşunuyorum nasıl bırakacağim dıye.ağlayınca kesınlıkle susmuyor sadece ben bır şekılde sustruyorum...encokda bu çok canımı sıkıyoo....
senınde dediğin gıbı herkez alışırsın dıyooo...ilkgunler çok zor oluyomuş...bakıcımız ıyı bırısı olur ınşallah...
senın bebeğine bakıcımı bakıyo?
emeklemeye başlayınca gıder kılolar...ben sma kullanıyorum ama bebeğm çok mamacı değil yapıyorum yapıyorum dokuyorum resmen çok az içiyo...ustelık bu ayda kılo alamadıkkızlar meraba geçmiş bayramınız mubarek olsun. mama kullanan anneler neler yaptınız ek gıda kilo alımı nasıl? benim bebiş tombiş oldu kilo versin istiyorum bu gidişle emekliyemicek cokta hareketli mamayıda 90 cc veriyorum gunde 3 kerede süt sağıp veriyorum 90 cc kadr. hangiisi artırıyo kiloyu anlamadım az veriyorum ama doktor ek gıdaya tattırarak geç dedi yani doyma beslenme gibi değilde sadece tatları bilsin dedi. herşeyden ağzına suruyorum. mamayı değiştirmedik evolvia kullanıyoruz gaz kabzlık falan olmadı başka mamaya geçsem olur diye korkuyorum. doğumdki kiloma geri dondum resmen depresyondayım herkes 2. kez hamileyim sanıyor naapıcam ben
anne konusunda şanslısın...bız bakıcıya bırakacağiz malesefkı.annem baksa okdar aklım kalmazdı sanırım bebegımde..Benim kızımda öyle benden başkasında durmazdı
Uslu bi bebek olsa bu kadar aklım kalmazdı
Hayır annem bakıyor, bakıcı çok daha zor ?
Annemden dolayı değil de kızım çok zor bi bebek ve biberon bile almıyoranne konusunda şanslısın...bız bakıcıya bırakacağiz malesefkı.annem baksa okdar aklım kalmazdı sanırım bebegımde..
çek nasılsın kızın nasıl maşallah büyümüş ile başlamışsın..Annemden dolayı değil de kızım çok zor bi bebek ve biberon bile almıyor
Silikon kaşık kullanıyoruz
Selam İsyançek nasılsın kızın nasıl maşallah büyümüş ile başlamışsın..
ilk zamanlar lok zor oluyor senin açından..
benim oğlumda hiç biberon almadı hep kaşıkla besledik..
6. ay olunca laıştırma bardaklarından al oğlum zor uğraşlar sonunda en azından onu kabul etti su ve meuve suyu veriyorum onunla..
sen baya geç çıkıyormuşsun işten süt izni kullanmıyormusun
Selam İsyan
Sen atlatmışsındır bu kısımları ama annelik her evrede zor gibi
5 ay 21 günlük şu an kızım
2 ay ücretsiz kullanıp uzattım ben
Alıştırma bardağına bi bakayım fikrim yok
Süt iznini haftalık toplam birgün almak istedim, Cuma günleri gelmeyeceğim kısmetse
Sen nasılsın ? Alışılıyor mu
1-2 ne güzelmişcanım ben 12-1 arası çıkıyorum iş arkadaşlarım idare ediyor o yüzden daha rahat senin duruma göre..
ama evet alışılıyor bebekte alışıyor..
bizde 8 ay 10 günlük olduk..
her evresi ayrı zor şu anda bebeğim hiçbirşey yemek istemiyor saatlerce ek gıda işi ile uğraşıyorum diyebilirim..uykuyda direniyor sürekli oynamak gezmek istiyor..
alıştırma bardaklarını araştır ben chicco almıştım memnunum..
1-2 ne güzelmiş
ben 19:30 da annemden alıyorum kızımı : S
12 saat annemde 12 saat bende oluyor hesapladım da
Çalışmayı da özlüyorum , çalışmayı sevmesem dönmezdim belki de
Ama işte anne olunca da aklın bi köşesi evlatta kalıyormuş
Püff ikisini birden istiyorum ben galiba, o da mümkün değil
Bizim öyle maalesefne yazıki mümkün değil canım..
bende düşünüyorum tam güne çıkınca nasıl olacak diye..
akşam 3-4 saat beraber ana olucaz sonra uyku saati zaten..
ee sadece hafta sonları bize kalacak..
annne olarak çalışmak çok zo cidden
oo bizimde uykumuz öyle bazen 10 kere kalkıyor dişi huzursuzluğuda var şimdi..Bizim öyle maalesef
8-11 arası beraberiz
Sonra uyuyoruz
Ama uykusu da düzenli değil 3-4 kez kalktığı oluyor
Doymuyo galiba
Daha çok varmış yahuoo bizimde uykumuz öyle bazen 10 kere kalkıyor dişi huzursuzluğuda var şimdi..
2 saate bir emiyor bu normalmiş 1 yaşa kadar böyle gidermiş tatlım
Daha çok varmış yahu
Yandık
Sahur hazırlamış gibi olacağız hemde 1 ay değil 1 sene..
Sevgili günlük
Ben 6 aylık izinden sonra işe geri döndüm
Çalışmayı çok sevmeme rağmen, evde çocuk bakmaktan bunalmama rağmen
Akşamı edemedim
Kızıma çok alışmışım ve fazlasıyla yaramaz bi bebek
Duruyo mu aç mı tok mu bensiz yatabiliyo mu vs. kafamda deli sorular
Öte yandan masam ve karmaşıklığı da cabası, insanlar ne kadar sorumsuz ? Hiç gelmesem ne olacaktı
Ama kimisine de böyle personel yaranır
Ne kadar yazsam içimdeki karmaşıklıkları anlatamayacağım
18:00 çıkacağım diye kendime züğürt tesellisi versem de İstanbul trafiği sağ olsun +1,5 saat daha eklenecek kızıma kavuşmaya
Günler geçse de buna da alışsak
Fazla duygusal biri değilim ama bu kadar masum bi canlıdan 'en sorumlu' olmak çok etkiliyormuş insanı
Anne olmak denilenden çok daha zormuş, babalar beleşten baba oluyo gibime gelir hep
Daldan dala konmuş satırlarımdan anlaşılabileceği gibi kafamı ne tam işe ne de kızıma verbeiliyorum şu an
Herkes nasıl alışıyorsa bizde alışırız canııım diyerek kendimi avutmakla meşgulüm
Hoşça kal sevgili günlük
4 aydı 2 ay uzattım ücretsiz tabi..senin doğum iznin 6 ay mıııbenim ki niye 4 ay bi' de doğum paranı aldın mı?
haha 3sahur yine 1 kere..
biz kaç kere kalkıyoruzz..
hele diş olayı bitiriyor yaa..
gece 10 kere kalkabiliyor ağlıyor 2 dk emip uyuyor..
tabii ben pert sabahlarııı çocuk zor çok zor hemde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?