2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Allah calışanlara sabır versın valla bende cok ıkılemde kaldım ucretsız ızın alsam maddı yonden cok sıkışcaz, almasam yavrumdan ayrı olmuyor bende ızın aldım, çocukların yemesı ıçmesı dışında herseyden kısıyoruz

Bizim doktorumuz 6 ayda başlanacak ek gıdaya dedi ama sağlık ocaginda hemsiremiz baslayabilirsin azar azar dedi bugün elma puresi verdim ama sevmedi
Bızım doktorda başlatmadı ek gıdaya ama ben verdım vermesıne de benım kız ne versem acı bıber muamelesı yapıyor

Bende iki ay ucretsiz aldim,14eylul isbasi,o gunde 6.ay asimiz var,off offf

Be
Benim kizim da bugun 4 aylik sukurler olsun. Henuz hiçbir sey vermedim ben tattirmadim. Dr soylerse ancak. Sma aksi dutumda 6 ayin bitmesini beklicem inş. Kiloyu da dr ne derse ona gore bakin bence

Kizlar grip oldum bir haftadir ben cekiyorum ve ne yazik oglumla esime de gecmis 3 gundur onlarda hasta oglusumun burnu gunduz akiyor gece tikaniyor ve bebegim nefessizlikten cildiriyor aglamaktan serum fizyolojik falanda tam rahatlatmiyor dun bir damla kesfettim yastigina ya da yakasina damlatiyorsun nefesini aciyor dun gece deliksiz uyuduk burnumuz hic tikanmadi biz de damlattik yastiklarimiza cok ise yariyor tavsiye ederim

4 aydı 2 ay uzattım ücretsiz tabi..
Aldım ama alo 170 i aradıktan sonra
Ara sende, dürtmeden akıllarına gelmiyo

ben daha yeni işbaşı yaptım, muhasebede agustos'un 8'i ile 14'ü arasında alabilirsin dedi. inşallah sorun çıkmaz. sigortam asgariden yatıyor. ne kadar alırım acep?

kan ilacından sonra benimde oglumun huyu değişti. uykudan ağlayarak uyanıyor. birkaç gündür de çok huysuz.

ben daha yeni işbaşı yaptım, muhasebede agustos'un 8'i ile 14'ü arasında alabilirsin dedi. inşallah sorun çıkmaz. sigortam asgariden yatıyor. ne kadar alırım acep?
Alo 170 görebiliyo yatıp yatmadığını
Yattıysa çekebilirsin 8 - 14 arası
Bilmiyorum asgariye göre

O zaman mama su oranına dikkat et canım mama yoğun olunca fazla kilo yaparmış bebege. Örneğin bir kaşık diyorsa bir silme kaşık koy oran önemli
Kilosu normal canm çok kilolu değil 6400 şuan dikkat ediyorum orana sıyırıyorum koyarken ölçeğine göre hazırlıyorum

Anne sutunde demır olmuyorr, aslında bende vermek ıstemıyorum demır ilacını ama cocuktan kan aldırmak korkunc gelıyor bıde doktor tombık damar bulamayız dedı.
Demır ilacını kilo başına damla ver dedıler ama ben alışsın dıye uc damla verdım cocuk beş altı gundur cok mutsuz sancı yaptı
Daha once oğlumdada daha fazla sancı yapmıştı ona hıc vermedım kan damlası ama ona mama verıyordum mamada demır var bırde erkenden yumurta sarısı et suyu pekmez vermıştım bır yaşında kan aldırdık ve kanı cok ıyıydı, şimdı kızım meme dışında bıberon su ek gıda hıc bışe koymuyor o yuzden mecbur verecem damlayı

bende veriyorum kan ilacı sabah 3 damla aç karnına,digeri aksammı olcak oglenmi,kalıyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…