Bızım doktorda başlatmadı ek gıdaya ama ben verdım vermesıne de benım kız ne versem acı bıber muamelesı yapıyorBizim doktorumuz 6 ayda başlanacak ek gıdaya dedi ama sağlık ocaginda hemsiremiz baslayabilirsin azar azar dedi bugün elma puresi verdim ama sevmedi
Bende iki ay ucretsiz aldim,14eylul isbasi,o gunde 6.ay asimiz var,off offfAllah calışanlara sabır versın valla bende cok ıkılemde kaldım ucretsız ızın alsam maddı yonden cok sıkışcaz, almasam yavrumdan ayrı olmuyor bende ızın aldım, çocukların yemesı ıçmesı dışında herseyden kısıyoruz
Ne kadar veriyorsunCanlar bu demir ilacı benım kızımı cıldırttı huyu degıştı cocugun boyle olan var mı
Benim kizim da bugun 4 aylikMerhaba kızlar Nasılsıniz bebisleriniz nasıl. Benim kızım bugün 4 aylik oldu çok şükür. Ek gidaya başlamayı düşünüyorum bana kilosu az gibi geliyor. Onerebileceginiz birseyler var mı Siz de de başlayan var mi
Hayir canim sadece mama aliyor :) malesefSadece anne sütü mu alıyor
geçmiş olsun,allah damatlıgınıda gösterir inşKızlar oğlum Sünnet oldu. Darısı sizinlerin oğullarının başına. İnşaallah kolay atlatırız.
4 aydı 2 ay uzattım ücretsiz tabi..
Aldım ama alo 170 i aradıktan sonra
Ara sende, dürtmeden akıllarına gelmiyo
Alo 170 görebiliyo yatıp yatmadığınıben daha yeni işbaşı yaptım, muhasebede agustos'un 8'i ile 14'ü arasında alabilirsin dedi. inşallah sorun çıkmaz. sigortam asgariden yatıyor. ne kadar alırım acep?
O zaman mama su oranına dikkat et canım mama yoğun olunca fazla kilo yaparmış bebege. Örneğin bir kaşık diyorsa bir silme kaşık koy oran önemliHayir canim sadece mama aliyor :) malesef
Kilosu normal canm çok kilolu değil 6400 şuan dikkat ediyorum orana sıyırıyorum koyarken ölçeğine göre hazırlıyorumO zaman mama su oranına dikkat et canım mama yoğun olunca fazla kilo yaparmış bebege. Örneğin bir kaşık diyorsa bir silme kaşık koy oran önemli
Demir ilacı ne zaman ne için veriliyoSlmlar,demir ilacini sabah ac karnina verdim,digeri aksammi veriliyor
saglık ocagından verdiler,4ayda,kansızlıga 9ayda tarama yapılcakmısDemir ilacı ne zaman ne için veriliyo
Kansızlığa bakıldı mı ki
bende veriyorum kan ilacı sabah 3 damla aç karnına,digeri aksammı olcak oglenmi,kalıyor hepAnne sutunde demır olmuyorr, aslında bende vermek ıstemıyorum demır ilacını ama cocuktan kan aldırmak korkunc gelıyor bıde doktor tombık damar bulamayız dedı.
Demır ilacını kilo başına damla ver dedıler ama ben alışsın dıye uc damla verdım cocuk beş altı gundur cok mutsuz sancı yaptı
Daha once oğlumdada daha fazla sancı yapmıştı ona hıc vermedım kan damlası ama ona mama verıyordum mamada demır var bırde erkenden yumurta sarısı et suyu pekmez vermıştım bır yaşında kan aldırdık ve kanı cok ıyıydı, şimdı kızım meme dışında bıberon su ek gıda hıc bışe koymuyor o yuzden mecbur verecem damlayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?