Gdcmis olsun. Coldmix mi damlattin? Ben de 2 gun atesler içinde yattım bayramda. Cok şükür kkmseye gecmeden atlattimKizlar grip oldum bir haftadir ben cekiyorum ve ne yazik oglumla esime de gecmis 3 gundur onlarda hasta oglusumun burnu gunduz akiyor gece tikaniyor ve bebegim nefessizlikten cildiriyor aglamaktan serum fizyolojik falanda tam rahatlatmiyor dun bir damla kesfettim yastigina ya da yakasina damlatiyorsun nefesini aciyor dun gece deliksiz uyuduk burnumuz hic tikanmadi biz de damlattik yastiklarimiza cok ise yariyor tavsiye ederim
Aynen benim kızda iştahsız sanırım sıcaklardan havalar soğuyunca değişir kilo dersen aynı bakıyorum dısarıda benden kücük benekleri olanlar Zayıf bizde giden birsey yok hay bu genlere :)))emeklemeye başlayınca gıder kılolar...ben sma kullanıyorum ama bebeğm çok mamacı değil yapıyorum yapıyorum dokuyorum resmen çok az içiyo...ustelık bu ayda kılo alamadıkizmir sıcaği bebeğimde iştahsızlıkmı yaptı acaba...kıılo konusuna gelınce bır grm vermedım..dogumdn sonra nasılsam onıkı gun sonra 5 aylık olucaz hala aynıyım ( sutum olsun dıye yıyorum memeyınce olmuyo napımmm
Alıştırma bardağı Dediğiniz nasıl birşey ?canım ben 12-1 arası çıkıyorum iş arkadaşlarım idare ediyor o yüzden daha rahat senin duruma göre..
ama evet alışılıyor bebekte alışıyor..
bizde 8 ay 10 günlük olduk..
her evresi ayrı zor şu anda bebeğim hiçbirşey yemek istemiyor saatlerce ek gıda işi ile uğraşıyorum diyebilirim..uykuyda direniyor sürekli oynamak gezmek istiyor..
alıştırma bardaklarını araştır ben chicco almıştım memnunum..
hayırlı olsun canımKızlar oğlum Sünnet oldu. Darısı sizinlerin oğullarının başına. İnşaallah kolay atlatırız.
Ama bize vermedilersaglık ocagından verdiler,4ayda,kansızlıga 9ayda tarama yapılcakmıs
aa ,4ay asısınıda oldumuAma bize vermediler
Düzenli aşıya gitmemize rağmen ?
masaallah iyi uyuyor seninki,benimki gece 12 ,sabah 8 mesaim baslıyorKizlar bebekleriniz kacta uyuyor gece uykusuna ve kacta uyaniyor sabahlari? Benim kiz 8 civari uyuyor sabah 6,30-7 gibi uyaniyor. Ben 7de anca uyanabiliyorum onu cogu kez uyanik buluyorum. Daha gec uyansa keske diyorum bazen ama aksam erken yatmasi cok isime yariyor acikcasi..
Bizimki emzikte almazHos geldinCekirgee masallah bebegin 6 aylik olmus...benimki 4,5 aylik ve onun istedigi oldugu surece sakin uysal bir bebek :) yoksaaaaa.......benimki de biberon almiyor...alistirma sisesi de aldik ilk once emzige benzediginden aldi cekti su geldigini gorunce diliyle itedi. Bir sure vermeyecegim unutsun bakalim tekrar denerim.
Rota hariç hepsini yaptırdıkaa ,4ay asısınıda oldumu
Bizimkinin belli olmazKizlar bebekleriniz kacta uyuyor gece uykusuna ve kacta uyaniyor sabahlari? Benim kiz 8 civari uyuyor sabah 6,30-7 gibi uyaniyor. Ben 7de anca uyanabiliyorum onu cogu kez uyanik buluyorum. Daha gec uyansa keske diyorum bazen ama aksam erken yatmasi cok isime yariyor acikcasi..
cuma gününkü nereden yapılcak,ne asısıRota hariç hepsini yaptırdık
4 aydan sonra 2 ay sonra gel dediler
6.ay aşısı yani, bu Cuma olacak
Bilmiyorum ki henüzcuma gününkü nereden yapılcak,ne asısı
Kilosu iyiymiş canım bi arkadaş 8 kilo demişti onunla karıştırdım kusura bakma :)Kilosu normal canm çok kilolu değil 6400 şuan dikkat ediyorum orana sıyırıyorum koyarken ölçeğine göre hazırlıyorum
Akşam 7 sabah 6 canımKizlar bebekleriniz kacta uyuyor gece uykusuna ve kacta uyaniyor sabahlari? Benim kiz 8 civari uyuyor sabah 6,30-7 gibi uyaniyor. Ben 7de anca uyanabiliyorum onu cogu kez uyanik buluyorum. Daha gec uyansa keske diyorum bazen ama aksam erken yatmasi cok isime yariyor acikcasi..
Uykuda besliyormusunAkşam 7 sabah 6 canım
Bizimde eylulde asisi tamda ise basladigim gun of ofBilmiyorum ki henüz
4 kez her ay çağırdılar
Sonra 2 ay sonra gel dediler yanlış hatırlamıyorsam
Ay cok guzel uyuyormus massssalllah. Kac kere uyaniyor meme/mama icin? Gunduz uykusu nasil?Akşam 7 sabah 6 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?