2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Gdcmis olsun. Coldmix mi damlattin? Ben de 2 gun atesler içinde yattım bayramda. Cok şükür kkmseye gecmeden atlattim

Aynen benim kızda iştahsız sanırım sıcaklardan havalar soğuyunca değişir kilo dersen aynı bakıyorum dısarıda benden kücük benekleri olanlar Zayıf bizde giden birsey yok hay bu genlere :)))

Alıştırma bardağı Dediğiniz nasıl birşey ?

Benim kız emziği acayip ısırmaya calışıyor hırsını alamıyor battaniyesini bulursa onu ısırıyor başladık sanırım diş kaşınmalarına

Kizlar bebekleriniz kacta uyuyor gece uykusuna ve kacta uyaniyor sabahlari? Benim kiz 8 civari uyuyor sabah 6,30-7 gibi uyaniyor. Ben 7de anca uyanabiliyorum onu cogu kez uyanik buluyorum. Daha gec uyansa keske diyorum bazen ama aksam erken yatmasi cok isime yariyor acikcasi..

Hos geldin Cekirgee masallah bebegin 6 aylik olmus...benimki 4,5 aylik ve onun istedigi oldugu surece sakin uysal bir bebek :) yoksaaaaa.......benimki de biberon almiyor...alistirma sisesi de aldik ilk once emzige benzediginden aldi cekti su geldigini gorunce diliyle itedi. Bir sure vermeyecegim unutsun bakalim tekrar denerim.

masaallah iyi uyuyor seninki,benimki gece 12 ,sabah 8 mesaim baslıyor

Bizimki emzikte almaz
İstediğini de yapsan susmadığı olur
Ayakta durup gezdireceksin
Gazı gelirse de çığlığı basar

Bizimkinin belli olmaz
Evdeyken geç uyansa derdim ( Gece 3-4 uyanır ama sabah yine 7 de kalkardı )
Şimdi uyansın diye bekliyourm uyanmıyo mecbur kaldırıyorum yoksa işe geç kalıcaz : (

Akşam 7 sabah 6 canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…