Emzik almasi cok buyuk kolaylikmis cok sukur benimki aliyor. Uykusunu emzikle eslestiriyor, aliyorsa uykusu var anliyorum. Uyanikken almiyor ki vermiyorum zaten koca cocuk olup da agizinda emzikle gezenlerden olacagindan korktugum icin. Insallah basima gelmez.Bizimki emzikte almaz
İstediğini de yapsan susmadığı olur
Ayakta durup gezdireceksin
Gazı gelirse de çığlığı basar
Benim kız emziği acayip ısırmaya calışıyor hırsını alamıyor battaniyesini bulursa onu ısırıyor başladık sanırım diş kaşınmalarına
Bigün önce git bişey olmazBizimde eylulde asisi tamda ise basladigim gun of of
İnşallah ama olsunEmzik almasi cok buyuk kolaylikmis cok sukur benimki aliyor. Uykusunu emzikle eslestiriyor, aliyorsa uykusu var anliyorum. Uyanikken almiyor ki vermiyorum zaten koca cocuk olup da agizinda emzikle gezenlerden olacagindan korktugum icin. Insallah basima gelmez.
gece uyanmıyor mu hiç?Akşam 7 sabah 6 canım
Bizimki akşam 11 den önce yatmazAkşam 7 sabah 6 canım
Haftasonuna denk geliyorBigün önce git bişey olmaz
Annen yakinmiBizimki akşam 11 den önce yatmaz
Sabahta 8 gibi kalkardı ( tabi 3-4 kez uyanıp doyunca geri yatmak kaydıyla )
Şimdi işe başladım uyanmasa da 7 ye doğru emziriyorum geri yatıyo yavrum ama yola çıkınca uyanıyo ( anneme bırakıyoruz )
2-3 günden bişey olmaz önce gidebilisin bence, istersen ara sor öyle gitHaftasonuna denk geliyor
2-3 durak arası mesafemizAnnen yakinmi
Konustuk ebeyle en erken 13 u yapilirmis,15 de asimiz2-3 günden bişey olmaz önce gidebilisin bence, istersen ara sor öyle git
Zor tabi ,birakip gitmek en zoru2-3 durak arası mesafemiz
Yakında olsak çocukla zor
EvetZor tabi ,birakip gitmek en zoru
Günaydin kızlar. Kızım 4 aylik ve uyurken çok az dahi olsa sallamayı istiyor ve haftaya memleket e gitcez 20 günlüğüne sizce ne yapmalıyım hamak besik dusunuyorduk artık onda da düşme tehlikesi var. 1-2 günlüğüne tatil filan gitmeyi dusunuyoruz bi önerisi olan var mı
Ayağımda sallıyorum ben bi yere gidinceGünaydin kızlar. Kızım 4 aylik ve uyurken çok az dahi olsa sallamayı istiyor ve haftaya memleket e gitcez 20 günlüğüne sizce ne yapmalıyım hamak besik dusunuyorduk artık onda da düşme tehlikesi var. 1-2 günlüğüne tatil filan gitmeyi dusunuyoruz bi önerisi olan var mı
Önemli değil canım bende oranlı vermeye çalışıyorum çünkü doyduğunu bilmiyor ne kadar verirsen o kadar alırKilosu iyiymiş canım bi arkadaş 8 kilo demişti onunla karıştırdım kusura bakma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?