2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bizimki emzikte almaz
İstediğini de yapsan susmadığı olur
Ayakta durup gezdireceksin
Gazı gelirse de çığlığı basar
Emzik almasi cok buyuk kolaylikmis cok sukur benimki aliyor. Uykusunu emzikle eslestiriyor, aliyorsa uykusu var anliyorum. Uyanikken almiyor ki vermiyorum zaten koca cocuk olup da agizinda emzikle gezenlerden olacagindan korktugum icin. Insallah basima gelmez.

Benim kız emziği acayip ısırmaya calışıyor hırsını alamıyor battaniyesini bulursa onu ısırıyor başladık sanırım diş kaşınmalarına

Aynen kiz bizde ayniyiz battaniyeyi isiriyo
bizimkide. Parmak desen kokune kadar agizda. Parmagini emerken uyuyakaliyo. Kizinla nasil oyunlar oynuyon canim benim kiz bu ara cok ilgi istiyo. Odadan cikarken arkamdan bakiyo mizildiyo hemen. bizde dun 4 aylik asilarimizi olduk aksamina biraz agrisi vardi sanirim bende cok azcik agri kesici ates dusurucu verdim. Buyuyolar artik rahatiz cok sukur gaz sorunumuzda kalmadi. ha bu arada nasilsiniz gorusmeyeli cok oldu buralara ugrayali...

İnşallah ama olsun
Bizimki göğsümde yatardı
Annem yatağa koyunca uyanıyomuş, annemin kucağında yatıyomuş şimdi : S

Akşam 7 sabah 6 canım
Bizimki akşam 11 den önce yatmaz
Sabahta 8 gibi kalkardı ( tabi 3-4 kez uyanıp doyunca geri yatmak kaydıyla )
Şimdi işe başladım uyanmasa da 7 ye doğru emziriyorum geri yatıyo yavrum ama yola çıkınca uyanıyo ( anneme bırakıyoruz )

İşe başlayan yok mu benden başka
Gerçi ben 31 Ocak ta doğum yaptım , Mart topiğindeydim diye devamı olarak buraya geldim

Eskiden nasılmış bu işler
Köylerde kan demir damlası vs yokmuş ki, çoğu da anne sütü içmişler -anne sütünde demir yok madem o zamanda yoktur- ( doğal yaşayanların sütü daha çok bence )
Bize de folik asidi dayadılar çocuklar pire gibi zıp zıp yaramazlar bak şimdi
Eskiden doğan bebek gözünü açamaz ağladığı pek duyulmazmış, şimdikilerin gözü cin gibi açık sesleri de hastaneyi çınlatıyo

Günaydin kızlar. Kızım 4 aylik ve uyurken çok az dahi olsa sallamayı istiyor ve haftaya memleket e gitcez 20 günlüğüne sizce ne yapmalıyım hamak besik dusunuyorduk artık onda da düşme tehlikesi var. 1-2 günlüğüne tatil filan gitmeyi dusunuyoruz bi önerisi olan var mı

Gunaydin canim, benim kiz da ayni hafif hafif sallanmayi seviyo ana her zananda degil bende anadizi aldim sallamasi rahat birde belinin kemeri var ve diger salincaklara gore ucuz

Ayağımda sallıyorum ben bi yere gidince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…