kıyamam,nerde oturuyorsun,iş yerın uzakmıEvet
Durgun gibi artık yavrum
Küstü mü bana
Bilmiyorum
geçmiş olsun,kilosu iyimiş masaallah,anne sütümü sadece,ben kan damlasını sabah ac karnına,bi de aksama dogru ac karnına veriyorunKizlar merhaba. Dun 4 ay asisi olduk. Gece cok huysuzlandi benim de migrenim tuttu aksi. Beter bir geceydi. Bir de dun gunes carpti mide bulantisi vs.. Sabahi zor ettim. Simdi iyiyiz cok sukur. Oglusum 7100gr 67cm olmus. Sadece 1cm uzamis. Nirmalmi acep. Ilk aylar cok hizli uzadi simdi durdu.
Ha bu arada kan damlasini sabah mi aksammi veriyorsunuz. Insalah yan etkisi olmaz
Gunduz bende vermedim. Simdi kendi almiyor ama parmallalini emiyor agzina sokuyorEmzik almasi cok buyuk kolaylikmis cok sukur benimki aliyor. Uykusunu emzikle eslestiriyor, aliyorsa uykusu var anliyorum. Uyanikken almiyor ki vermiyorum zaten koca cocuk olup da agizinda emzikle gezenlerden olacagindan korktugum icin. Insallah basima gelmez.
Çok uzakkıyamam,nerde oturuyorsun,iş yerın uzakmı
uzakmışÇok uzak
18 de çıkıyorum
Metro ile 1 saat 15 dk. oda koştura koştura metroları yakalarsam ( aktarmalı )
Otobüsle daha uzun olur
15 dk da annemden alıp eve gidiyoruz
En erken 19:30 da evin kapısından girebiliyoruz...
Evet canim cold_mix damlatiyorum cok rahatlatiyor burun tikanikligindan muzdarip her anneye lazim bence bizimkinin normalde de geceleri burnu tikaniyor agliyarak uyaniyor bir de serum fizyolojik yuzunden agliyor tekrar uyumasi en az 1 saat Allaha sukur cozduk simdi bu sorunuGdcmis olsun. Coldmix mi damlattin? Ben de 2 gun atesler içinde yattım bayramda. Cok şükür kkmseye gecmeden atlattim
Biberon benim oglumda almiyor normalde alistirma sisesi deginiz kucuk 30 ml lik hem suluk agzi hem biberon agzi var o mu? Yalniz isteyince emiyor onu anladim bugun 4 saattir emmemisti anne sutunu sagdim ve sansimi deneyeyim dedim biberonla icti normalde uzun zaman emmeyince enjektorle veriyorumHos geldinCekirgee masallah bebegin 6 aylik olmus...benimki 4,5 aylik ve onun istedigi oldugu surece sakin uysal bir bebek :) yoksaaaaa.......benimki de biberon almiyor...alistirma sisesi de aldik ilk once emzige benzediginden aldi cekti su geldigini gorunce diliyle itedi. Bir sure vermeyecegim unutsun bakalim tekrar denerim.
İşe başlayan yok mu benden başka
Gerçi ben 31 Ocak ta doğum yaptım , Mart topiğindeydim diye devamı olarak buraya geldim
ben başladım işe 15 haziran'da
Kızlar nasılsıniz mama ve sut sağan anneler bebişlerinşz kaç kilo benimki tombik oldu canm çok sıkılıyor yanlışmı besledim diye doktor bile demedi neyle besledn dedi mama vardınız ya dedim. Ama nasıl gıtcek kılosu vana tombik gelmiyo ama gorenler şişko diyo . Mama 90,veriyorum emmeye başlıyo ama sut gelmeyınce ağlıyo.çekirge nasılsın seni gördüğüme sevindim
Benimki de oyLeydi ama benİnşallah ama olsun
Bizimki göğsümde yatardı
Annem yatağa koyunca uyanıyomuş, annemin kucağında yatıyomuş şimdi : S
bizde de benzer bir durum var, ya noktalar ya cizgiler. Biz 2 haftadir kullaniyoruz kakanin rengi de koyulasti. Yavrunin genel durumu iyiyse sorun yok demetir bu damlanin yan etkisidirkızlar vegaferon kan damlası kullanıyoruz,az önce kaka sarıydı ama pul biber tarzı kırmızılıklar vardı,normalmi
bizimkinin de hep tıkalı burnu. akmıyor ama sürekli tıkanıyor. serum fizyolojik işe yaramıyor. coldmix aldım ama damlatmaya cesaret edememiştim.Evet canim cold_mix damlatiyorum cok rahatlatiyor burun tikanikligindan muzdarip her anneye lazim bence bizimkinin normalde de geceleri burnu tikaniyor agliyarak uyaniyor bir de serum fizyolojik yuzunden agliyor tekrar uyumasi en az 1 saat Allaha sukur cozduk simdi bu sorunu
Aventin alistirma bardagi +4 ay diye arat canim. Akitmiyor, bebegin cekmesi lazim. Benim akilli kiz almiyor. 4 saat emmemesi sorun degil ki canim endise etme. Ben zorlamiyorum 2,5 saat ile 4 saat arasi olabilir. Hatta 4 saatten sonra daha iyi emiyor memeyi tam bosaltiyor. Ben tek meme veriyorum, genellikle, ya sen?Bi
Biberon benim oglumda almiyor normalde alistirma sisesi deginiz kucuk 30 ml lik hem suluk agzi hem biberon agzi var o mu? Yalniz isteyince emiyor onu anladim bugun 4 saattir emmemisti anne sutunu sagdim ve sansimi deneyeyim dedim biberonla icti normalde uzun zaman emmeyince enjektorle veriyorum
İym bende bizimkiler kayboldu işe başlayınca dökülürler herhalde meltem falan ebe leyla kimse yokNasıl yavrun
Benimki durgun gibi
Sanki küs gibi
Benimkine de öyle diyolar
Ama 2,980 doğdu hastaneye gelip çok zayıf hııı diyenler
Mevlütte de şişko bu hıı demeye başladı
Yani insanlar tuhaf bi kulp arıyo
Ben herkes yine burda bi ben yokum sanıyodum
İşe başlayınca girdim meğersem kimse yokmuş tanıdıklardan ?
İyiyim sağ ol sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?