2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bizimki akşam 8 -9 gibi uyuyor 6-7 gibi Kalkıyor arada 2-3 kez Kalkıyor ama beslendikten hemen sonra uyuyor uykumuz iyi maşallah sallamak çok istemiyor yatakta yan çeviriyorum pış pış biraz uyuyor uykusu varsa

Kizlar merhaba. Dun 4 ay asisi olduk. Gece cok huysuzlandi benim de migrenim tuttu aksi. Beter bir geceydi. Bir de dun gunes carpti mide bulantisi vs.. Sabahi zor ettim. Simdi iyiyiz cok sukur. Oglusum 7100gr 67cm olmus. Sadece 1cm uzamis. Nirmalmi acep. Ilk aylar cok hizli uzadi simdi durdu.
Ha bu arada kan damlasini sabah mi aksammi veriyorsunuz. Insalah yan etkisi olmaz

geçmiş olsun,kilosu iyimiş masaallah,anne sütümü sadece,ben kan damlasını sabah ac karnına,bi de aksama dogru ac karnına veriyorun

Gunduz bende vermedim. Simdi kendi almiyor ama parmallalini emiyor agzina sokuyor

kıyamam,nerde oturuyorsun,iş yerın uzakmı
Çok uzak
18 de çıkıyorum
Metro ile 1 saat 15 dk. oda koştura koştura metroları yakalarsam ( aktarmalı )
Otobüsle daha uzun olur
15 dk da annemden alıp eve gidiyoruz
En erken 19:30 da evin kapısından girebiliyoruz...

arkadaslar aventin egitici bardak ve damlatmayan sulugu arasindaki farki cozemedim pek.bardak da damlatmiyomus. fiyat farki var sadece. hangisini alsam su icin bilemedim. fikri olan var mi ?

kızlar vegaferon kan damlası kullanıyoruz,az önce kaka sarıydı ama pul biber tarzı kırmızılıklar vardı,normalmi

Gdcmis olsun. Coldmix mi damlattin? Ben de 2 gun atesler içinde yattım bayramda. Cok şükür kkmseye gecmeden atlattim
Evet canim cold_mix damlatiyorum cok rahatlatiyor burun tikanikligindan muzdarip her anneye lazim bence bizimkinin normalde de geceleri burnu tikaniyor agliyarak uyaniyor bir de serum fizyolojik yuzunden agliyor tekrar uyumasi en az 1 saat Allaha sukur cozduk simdi bu sorunu

Bi
Biberon benim oglumda almiyor normalde alistirma sisesi deginiz kucuk 30 ml lik hem suluk agzi hem biberon agzi var o mu? Yalniz isteyince emiyor onu anladim bugun 4 saattir emmemisti anne sutunu sagdim ve sansimi deneyeyim dedim biberonla icti normalde uzun zaman emmeyince enjektorle veriyorum

Kızlar nasılsıniz mama ve sut sağan anneler bebişlerinşz kaç kilo benimki tombik oldu canm çok sıkılıyor yanlışmı besledim diye doktor bile demedi neyle besledn dedi mama vardınız ya dedim. Ama nasıl gıtcek kılosu vana tombik gelmiyo ama gorenler şişko diyo . Mama 90,veriyorum emmeye başlıyo ama sut gelmeyınce ağlıyo. çekirge nasılsın seni gördüğüme sevindim

ben süt iznimi işe hergün 1 saat geç gidip, 1 saat erken çıkarak kullanıyorum. hem trafiğe de kalmıyorum. işyerim mecidiyeköy'de, ev ataşehir'de.

Attila sabah 6,5-7 gibi kalkıyor. emzirme, oynaşma ve hazırlanma derken saat 8-8,5 oluyor. altkata inip, annemin yanına yatırıyorum ve işe koyuluyorum işyerinde süt sağıp ertesi güne bırakıyorum ve akşamda 5 gibi çıkıyorum işten eve varışım en fazla 40 dakika. benim eve gelmeme yakın annem aç bırakıyor, hemen emziriyorum kapıdan girer girmez :) günde 2-3 defa mama alıyor yani. şimdi ek gıdaya başlayınca mamayı azaltacağız inşallah.

ben başladım işe 15 haziran'da

Nasıl yavrun
Benimki durgun gibi
Sanki küs gibi

Benimkine de öyle diyolar
Ama 2,980 doğdu hastaneye gelip çok zayıf hııı diyenler
Mevlütte de şişko bu hıı demeye başladı
Yani insanlar tuhaf bi kulp arıyo

Ben herkes yine burda bi ben yokum sanıyodum
İşe başlayınca girdim meğersem kimse yokmuş tanıdıklardan ?
İyiyim sağ ol sen nasılsın

İnşallah ama olsun
Bizimki göğsümde yatardı
Annem yatağa koyunca uyanıyomuş, annemin kucağında yatıyomuş şimdi : S
Benimki de oyLeydi ama ben
kızlar vegaferon kan damlası kullanıyoruz,az önce kaka sarıydı ama pul biber tarzı kırmızılıklar vardı,normalmi
bizde de benzer bir durum var, ya noktalar ya cizgiler. Biz 2 haftadir kullaniyoruz kakanin rengi de koyulasti. Yavrunin genel durumu iyiyse sorun yok demetir bu damlanin yan etkisidir

bizimkinin de hep tıkalı burnu. akmıyor ama sürekli tıkanıyor. serum fizyolojik işe yaramıyor. coldmix aldım ama damlatmaya cesaret edememiştim.

Aventin alistirma bardagi +4 ay diye arat canim. Akitmiyor, bebegin cekmesi lazim. Benim akilli kiz almiyor. 4 saat emmemesi sorun degil ki canim endise etme. Ben zorlamiyorum 2,5 saat ile 4 saat arasi olabilir. Hatta 4 saatten sonra daha iyi emiyor memeyi tam bosaltiyor. Ben tek meme veriyorum, genellikle, ya sen?

İym İym bende bizimkiler kayboldu işe başlayınca dökülürler herhalde meltem falan ebe leyla kimse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…