2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Selam kizlar herkes iyidir umarim elifsudenur blumoony cekirge bayadir yoktunuz umarim sizler ve bebeginiz iyidir tekrar hosgeldiniz.. bilmiyorum beni hatirliyomusunuz .. benim oglum 4.5 aylik oldu massallah saglik durumu iyi cok sukur .. haftaya asimiz var Allahin izniyle..
Bide benim oglanin alttaki damaklari beyaz olmus dis cikacak olan yerler 2 gundur belirginlesmis .. beyaz olmus ama daha şiş degil.. sizin bebekler ne durumda kizlar ..

Cnm ben hep burdaydım benimkini de dişleri öyle.

geçmiş olsun,kilosu iyimiş masaallah,anne sütümü sadece,ben kan damlasını sabah ac karnına,bi de aksama dogru ac karnına veriyorun
Tesekkur ederim. Sadece anne sutu aliyor. Kan damlasi versem mi vermesemmi diye kararsizim. Yan etki yapti. Bu uzmanlarin ne dedigi belli degil. Insan napicani sasiriyor

Tesekkur ederim. Sadece anne sutu aliyor. Kan damlasi versem mi vermesemmi diye kararsizim. Yan etki yapti. Bu uzmanlarin ne dedigi belli degil. Insan napicani sasiriyor
Benm kızada yaptı uykudan uyanıyodu çok huzursuzluk yaptı uyurken uyanıktı ebede yan etkis çok onun dedi. Başka verelim onu kullan dedi onuda unuttum sorcam adını. Bide bana günde 9damla dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…