- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Cnm ben hep burdaydım benimkini de dişleri öyle.Selam kizlar herkes iyidir umarim elifsudenur blumoony cekirge bayadir yoktunuz umarim sizler ve bebeginiz iyidir tekrar hosgeldiniz.. bilmiyorum beni hatirliyomusunuz .. benim oglum 4.5 aylik oldu massallah saglik durumu iyi cok sukur .. haftaya asimiz var Allahin izniyle..
Bide benim oglanin alttaki damaklari beyaz olmus dis cikacak olan yerler 2 gundur belirginlesmis .. beyaz olmus ama daha şiş degil.. sizin bebekler ne durumda kizlar ..
Tesekkur ederim. Sadece anne sutu aliyor. Kan damlasi versem mi vermesemmi diye kararsizim. Yan etki yapti. Bu uzmanlarin ne dedigi belli degil. Insan napicani sasiriyorgeçmiş olsun,kilosu iyimiş masaallah,anne sütümü sadece,ben kan damlasını sabah ac karnına,bi de aksama dogru ac karnına veriyorun
Bende sadece arada bi girip cikiyorum hic fark etmemisim mesajlarini .. benim oglum bide iki gundur ne istedigini bilmiyorum cok oyun istiyor onune onluk takmisim onu parcalicak sanki cekistirip duruyoCnm ben hep burdaydım benimkini de dişleri öyle.
nasıl yan etki yaptıTesekkur ederim. Sadece anne sutu aliyor. Kan damlasi versem mi vermesemmi diye kararsizim. Yan etki yapti. Bu uzmanlarin ne dedigi belli degil. Insan napicani sasiriyor
Benm kızada yaptı uykudan uyanıyodu çok huzursuzluk yaptı uyurken uyanıktı ebede yan etkis çok onun dedi. Başka verelim onu kullan dedi onuda unuttum sorcam adını. Bide bana günde 9damla dedilerTesekkur ederim. Sadece anne sutu aliyor. Kan damlasi versem mi vermesemmi diye kararsizim. Yan etki yapti. Bu uzmanlarin ne dedigi belli degil. Insan napicani sasiriyor
kaç kilo bebişin koloya göre veriyorlarmısBenm kızada yaptı uykudan uyanıyodu çok huzursuzluk yaptı uyurken uyanıktı ebede yan etkis çok onun dedi. Başka verelim onu kullan dedi onuda unuttum sorcam adını. Bide bana günde 9damla dediler
hg aramıza,kız anneleri bu sene cevremde azdıslm kızlar bizde 24 mart dogumluyuz bir kızım var.aranıza katılabilirmiyiz
hosbulduk ccanım kız annesimisin sendehg aramıza,kız anneleri bu sene cevremde azdı
evet kızım var benimde 16 marthosbulduk ccanım kız annesimisin sende
oyyymasallah:)evet kızım var benimde 16 mart
Aceleci bebis :)))nisan anneleri grubunda aktiftim amabebiş erken dogunca mart annesi oldum:)
hosgeldin saglıklıdır insallah bebegin. ne zaman dogdunisan anneleri grubunda aktiftim amabebiş erken dogunca mart annesi oldum:)
hosbuldk canım 24 mart da dogdu saglıklı sükürhosgeldin saglıklıdır insallah bebegin. ne zaman dogdu
yani mart bebişi olmak ayrıcalık ondan erken gelmiştir :)
kerem 36 oldu ben de cok dedim artık gel diye :) ama o beklenen tarihi bekledi 10 martta kapımı caldı oh olsun sana dedi :)3 hafta önce dogdu tam 37 haftalıkken.sevindim ozaman
sezeryanmı3 hafta önce dogdu tam 37 haftalıkken.sevindim ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?