2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kizlar bebislerinizin yukselen burclari ne bizimkisi yengec. Balik-yengec asiri duygusal ve hassas. Yandik valla Zaten evde hafif ses yukselsin içli içli agliyor yarum. Kiyamam.

Benimki de 3-4 defa emip yatıyor canim

Arkadaslar aranızda bumbo bebek koltuğu kullanan var mı? Almak istiyorum ama içinde durur mu emin olamıyorum. Benim kuzucum hep oturmak istiyor hiçbir iş yaptırmıyor bana. Duşa girmek bile eziyet oldu. Siz işlerinizi nasıl yapıyorsunuz?

Calisan anneler dogum yapinca topige uzak kaldilar ise baslayinca gelirler, meltem basta yaziyordu sonra o da birakti arada burcu ve demette yaziyo, eskilerden az kisi kaldik ama yeni gelenlerlede guzel paylasimlarimiz oluyo

dogum izleri ne alemde sizin,krem yazdı doktor aldım ama pek kullanmıyorum,izi duruyor

Ne kremi verdiki bana hicbisey vermedi doktor, benim iz de bazen cok kasiniyo

Bana bu kremi vermişti doktor. Çok memnun kaldım. Neredeyse hiç kaşıntı yaşamadım ve herhangi bi kabarıklık kalmadı. İyileşmenin daha hızlı olduğunu düşünüyorum.

Eklentiler

• 20150516_201943.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 69
Sagol canım valla biz kızımla cok iyiyiz şükür büyümeye calışıyoruz , oyun ayına uygun oyuncaklar aldım ilgisini cekiyor artık birde onunla konuşulmasından cok hoşlanıyor kızım

contractubex adı kremin

Burada bir arkadas aldi ama kimdi unuttum. Deneyip al. Bacaklari sikisabilir rahat edemez o zaman. Ben neredeyse hic is yapmıyorum. Mumkun diil çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…