2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kizlar bebislerinizin yukselen burclari ne bizimkisi yengec. Balik-yengec asiri duygusal ve hassas. Yandik valla Zaten evde hafif ses yukselsin içli içli agliyor yarum. Kiyamam.
Seninki hassas olcak. Benimki Koç-aslan. Acayip bir özgüven patlamasi yaşayacak ya dur bakalım

Burada bir arkadas aldi ama kimdi unuttum. Deneyip al. Bacaklari sikisabilir rahat edemez o zaman. Ben neredeyse hic is yapmıyorum. Mumkun diil çünkü
Deneyerek alacak bir yerde bulamadım Ancak internetten alabilirim sanırım. Aslında derdim iş yapmakta değil belim çook ağrıyor

Sagol canım valla biz kızımla cok iyiyiz şükür büyümeye calışıyoruz , oyun ayına uygun oyuncaklar aldım ilgisini cekiyor artık birde onunla konuşulmasından cok hoşlanıyor kızım

Evet canim oyun oynuyo bizimkide artik bazen yuzustu donuyo geri donemiyo agliyo hemen bastan yuvarlandiydi korkuyomu ne simdi yapmiyo. Bizde beraber oyunlar oynuyoz kikir kikir gulduruyom onu. Onun bi gulusu bile o kadar cok iyi geliyo ki...

Evet canim oyun oynuyo bizimkide artik bazen yuzustu donuyo geri donemiyo agliyo hemen bastan yuvarlandiydi korkuyomu ne simdi yapmiyo. Bizde beraber oyunlar oynuyoz kikir kikir gulduruyom onu. Onun bi gulusu bile o kadar cok iyi geliyo ki...
Aynen mutlu oldukça bende mutlu oluyorum benim kız da bir kac kere döndü öyle cok Dönmesi yok yüzükoyunkoysam ellerini bulup kemirmekten sırılsıklam oluyr yüzüstü Dönüyor ama .

Kizlar bebislerinizin yukselen burclari ne bizimkisi yengec. Balik-yengec asiri duygusal ve hassas. Yandik valla Zaten evde hafif ses yukselsin içli içli agliyor yarum. Kiyamam.
sen deyince baktım yükseleni yengeçmiş bakalım neymis özellikleri :)

Calisan anneler dogum yapinca topige uzak kaldilar ise baslayinca gelirler, meltem basta yaziyordu sonra o da birakti arada burcu ve demette yaziyo, eskilerden az kisi kaldik ama yeni gelenlerlede guzel paylasimlarimiz oluyo
Bende işe başlayalı 4 gün oluyo
Cuma günleri izinliyim
Süt izinlerimi 1 güne topladım işyerim uzak diye

kızlar saglık ocagında doktor yok diye ası yapamadılar devlet hastanesine gisem yaparlar mı

Kızımın da yükseleni ikizler çıktı !!! Balık-ikizler ... Ilginç ikizler Olmasını istemezdim :) bakalım bizi neler bekliyor

yok canım bizim doktor istifa etti o yuzden hiç işlem yapamıyorlar bildiğin boş sağlık ocagını kolluyorlar
Ben aşı için tek sağlık ocağına gittim devlet hastanesi yapar mı bilmiyorum ama sizin semtte herkes mağdur o zaman şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…