Bu alistirma bardağı ne ise yariyor?ne zaman kullanılıyor? Su icinse eger normal bardakla icirsek olmaz mi?Canım ben de bundan almayı düşünüyorum memnun kalırsan yazarmışın sonucu
Seninki hassas olcak. Benimki Koç-aslan. Acayip bir özgüven patlamasi yaşayacak ya dur bakalımKizlar bebislerinizin yukselen burclari ne bizimkisi yengec. Balik-yengec asiri duygusal ve hassas. Yandik vallaZaten evde hafif ses yukselsin içli içli agliyor yarum. Kiyamam.
Kendi doktorum verirse kullanırım ancaksağlık ocağı
Deneyerek alacak bir yerde bulamadımBurada bir arkadas aldi ama kimdi unuttum. Deneyip al. Bacaklari sikisabilir rahat edemez o zaman. Ben neredeyse hic is yapmıyorum. Mumkun diil çünkü
Sagol canım valla biz kızımla cok iyiyiz şükür büyümeye calışıyoruz , oyun ayına uygun oyuncaklar aldım ilgisini cekiyor artık birde onunla konuşulmasından cok hoşlanıyor kızım
Mart ayi face grubun tam adi neydiCogu kisi sanırım face te takılıyor
Aynen mutlu oldukça bende mutlu oluyorum benim kız da bir kac kere döndü öyle cok Dönmesi yok yüzükoyunkoysam ellerini bulup kemirmekten sırılsıklam oluyr yüzüstü Dönüyor ama .Evet canim oyun oynuyo bizimkide artik bazen yuzustu donuyo geri donemiyo agliyo hemen bastan yuvarlandiydi korkuyomu ne simdi yapmiyo. Bizde beraber oyunlar oynuyoz kikir kikir gulduruyom onu. Onun bi gulusu bile o kadar cok iyi geliyo ki...
Biz facesiZler buradayız :)))Mart ayi face grubun tam adi neydi
saglıklı olsunlar da erken gec farketmez. ben de sezeryan istesem erkenden alacaktı doktorumseninki beklemiş canım tam vaktinde gelmiş 12 nisan beklenen dogum tarihimizdi.kız bebekler erken dogarlar derlerdi dogruymus:)masallah oglusuna
sen deyince baktım yükseleni yengeçmiş bakalım neymis özellikleri :)Kizlar bebislerinizin yukselen burclari ne bizimkisi yengec. Balik-yengec asiri duygusal ve hassas. Yandik vallaZaten evde hafif ses yukselsin içli içli agliyor yarum. Kiyamam.
Çok zor dimiBenimki de 3-4 defa emip yatıyor canim
Bende işe başlayalı 4 gün oluyoCalisan anneler dogum yapinca topige uzak kaldilar ise baslayinca gelirler, meltem basta yaziyordu sonra o da birakti arada burcu ve demette yaziyo, eskilerden az kisi kaldik ama yeni gelenlerlede guzel paylasimlarimiz oluyo
Kizlar bebislerinizin yukselen burclari ne bizimkisi yengec. Balik-yengec asiri duygusal ve hassas. Yandik vallaZaten evde hafif ses yukselsin içli içli agliyor yarum. Kiyamam.
contractubex adı kremin
iz için kullanıyorumcontractubex'i doktor bana sezaryen sonrası vermişti pansuman amaçlı. çatlaklara da mı kullanılıyormuş?
Doktor olmasa da yapılabilir aslındakızlar saglık ocagında doktor yok diye ası yapamadılar devlet hastanesine gisem yaparlar mı
Doktor olmasa da yapılabilir aslında
O doktorun bağlı hemşiresi oluyo bize o yapıyo
Ben aşı için tek sağlık ocağına gittim devlet hastanesi yapar mı bilmiyorum ama sizin semtte herkes mağdur o zaman şu anyok canım bizim doktor istifa etti o yuzden hiç işlem yapamıyorlar bildiğin boş sağlık ocagını kolluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?