- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
Ben aşı için tek sağlık ocağına gittim devlet hastanesi yapar mı bilmiyorum ama sizin semtte herkes mağdur o zaman şu an
Havali olur seninki.Seninki hassas olcak. Benimki Koç-aslan. Acayip bir özgüven patlamasi yaşayacak ya dur bakalım
Inatcioğlumun yükseleni boğa. balık-boğa nasıl oluyormuş :)
biz hiç doktorun yanına gitmiyoruz ki direk ebeye gidiyorum yapıyokızlar saglık ocagında doktor yok diye ası yapamadılar devlet hastanesine gisem yaparlar mı
Sut izni gunde kac saat veriliyor canim? Sen iyi yapmissin 1 gune toplamakta. Bende is bakiyorum. Insallah baslicam.Bende işe başlayalı 4 gün oluyo
Cuma günleri izinliyim
Süt izinlerimi 1 güne topladım işyerim uzak diye
bende öylebiz hiç doktorun yanına gitmiyoruz ki direk ebeye gidiyorum yapıyo
bizim günde 1,5 saatSut izni gunde kac saat veriliyor canim? Sen iyi yapmissin 1 gune toplamakta. Bende is bakiyorum. Insallah baslicam.
E bebekte var canim. Camlica magazasinda gordum hafta sonu, en buyuk magazalariymis. Ben internette yorumlari okudum, uzmanlar onermiyormus, bebegin kaslarin gelismesini guclenmesini engelliyormus onu orda bacaklarindan belinden hapsediyor. Dogal gelisimi sirasini bozuyormus, oturamayan bebegi oturma pozisyonunda tutuyormus o yuzden bence iyi dusun. Az daha dayan bence, bir sure sonra oturmaya baslar mama sandalyesine oturtursun. Ebebekte gelecek vergi zamindan oturu biz aldik mama sandalyesini.Deneyerek alacak bir yerde bulamadımAncak internetten alabilirim sanırım. Aslında derdim iş yapmakta değil belim çook ağrıyor
biz hiç doktorun yanına gitmiyoruz ki direk ebeye gidiyorum yapıyo
Bence de aliskanliktan. Ama ben hep emziriyorum. Bazen kucagima alip emzikle uyutuyorum. Gece 2 saatte bir uyaniyor. Aliskanlik oldu. Deliksiz uyudugu cok nadir. Nasil vazgeciricez bundanKizlar bu aylarda bebegin emmesi icin 3-4 defa uyanmasi cok galiba...tracy hogg un kitabinda acliktan degil de aliskanliktan uyanirlar diye okudum. Hele de ayni saatlerde uyaniyorsa. Rahatlikla 4-5 saat uyumasi gerekir emmeden. Kuzenimin bebegi de oyleydi ve cok zor vaz gecirmisler bu aliskanligindan, 6 ay boyunca hep babasi uyanmis sakinlestirmis uyutmus. Meme olmayinca yavas yavas uyanmayi birakmis bebegi. Doktorunuzla bu konuyu konustunuz mu?
Bizim gecen ayda az kilo almisti boyu da az uzamis cok uzuldum ama mama baslatmadi doktor kilosu iyi dedi bakalim 2 haftadir ust uste tarttiriyoruz kilo almamis hic onumuzdeki haftada kilo almazsa bize de mama dedi ama benim sutum var oglum emmiyor cok istahsiz biberon da almiyor sagip enjektorle veriyorum cogunluklaözele gittim aşı ıcın hemde muayene yaptırdım kılo alımı bu ay ıyı değilmiş birde kaka yapmıyodu ben kabızlıktan dıye dusunuyordum meğer kızım tam doymadıgı ıçın yapmıyormus mamaya baslıycaz bırde evde mayalanmıs yogut verebılırsın dedı doktor hadı bakalım hayırlısı
Onu genelde buyuk cocuklar icin kullaniyorlar ama 6 aydan sonra kullanilabilir diye biliyorum oturabilmeli saga sola yigilmamali onu kullanmak icinKızlar baston bebek arabaları kac aylıktan sonra KULLANILIYOR ?
Kızlar baston bebek arabaları kac aylıktan sonra KULLANILIYOR ?
Canım çok teşekkür derim. Yorumları bende okudum. Dediğin gibi oturamayan çocuklar için sakıncalı olduğunu söylüyorlar. Ama benim minik oğlum zaten hep oturma pozisyonunda olmak istiyor. Yani almasam da yatmıyorE bebekte var canim. Camlica magazasinda gordum hafta sonu, en buyuk magazalariymis. Ben internette yorumlari okudum, uzmanlar onermiyormus, bebegin kaslarin gelismesini guclenmesini engelliyormus onu orda bacaklarindan belinden hapsediyor. Dogal gelisimi sirasini bozuyormus, oturamayan bebegi oturma pozisyonunda tutuyormus o yuzden bence iyi dusun. Az daha dayan bence, bir sure sonra oturmaya baslar mama sandalyesine oturtursun. Ebebekte gelecek vergi zamindan oturu biz aldik mama sandalyesini.
Günde 1,5 saatmiş ama benim evim çok uzak diye toptan alıyım dedim yolda ölen zamanımda kalır en azından 1 gün 1 gündürSut izni gunde kac saat veriliyor canim? Sen iyi yapmissin 1 gune toplamakta. Bende is bakiyorum. Insallah baslicam.
Canım benim ki biberon emmeyi bilmiyor o yüzden direk ona alıştırmayi düşünüyorumBu alistirma bardağı ne ise yariyor?ne zaman kullanılıyor? Su icinse eger normal bardakla icirsek olmaz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?