Ben çalışmıyorum canım atanamadim zaten biraz büyüsün sonra inşallahÇok zor dimi
Hele de işe başlayınca
BilmiyorumBen çalışmıyorum canım atanamadim zaten biraz büyüsün sonra inşallah
Teşekkür ederim cevaplar icin tatile gitmeyi düşünüyoruz koca arabayı yük etmek istemiyorum bakıcam sanırım ondan yatanlarından@stoprak ın dediği gibi 6 aydan sonra oturarak kullanılıyor ama ben tamamen yatırarak kullananı da çok gördüm. Yada arkaya destek yaparak kullanan da çok. Aslında mantıklı bence.
Bizim gecen ayda az kilo almisti boyu da az uzamis cok uzuldum ama mama baslatmadi doktor kilosu iyi dedi bakalim 2 haftadir ust uste tarttiriyoruz kilo almamis hic onumuzdeki haftada kilo almazsa bize de mama dedi ama benim sutum var oglum emmiyor cok istahsiz biberon da almiyor sagip enjektorle veriyorum cogunlukla
Aynen mutlu oldukça bende mutlu oluyorum benim kız da bir kac kere döndü öyle cok Dönmesi yok yüzükoyunkoysam ellerini bulup kemirmekten sırılsıklam oluyr yüzüstü Dönüyor ama .
Öyledir belki ama ben kesinlikle 0-2 yaşı annesiyle ve güvenerek geçirmesi gerektiğine inanıyorum. Erikson a gore 0-2 yaş çocukta güvene karşı güvensizlik duygusunun oluştuğu dönem çok önemliBilmiyorum
Kimisi de büyüdükçe bırakması daha zor dedi
Bende deneyip göreceğim
Daha işe dönüşümün 4.günü
Yarın izinliyim ( süt iznimi toplu aldım )
Doğrudur 3 günde kızım durgunlaştıÖyledir belki ama ben kesinlikle 0-2 yaşı annesiyle ve güvenerek geçirmesi gerektiğine inanıyorum. Erikson a gore 0-2 yaş çocukta güvene karşı güvensizlik duygusunun oluştuğu dönem çok önemli
Öyledir belki ama ben kesinlikle 0-2 yaşı annesiyle ve güvenerek geçirmesi gerektiğine inanıyorum. Erikson a gore 0-2 yaş çocukta güvene karşı güvensizlik duygusunun oluştuğu dönem çok önemli
ben de oğlumu nasıl bırakıp başlarım diye daha şimdiden düşünüyorum arkadaşlar..annem bakacak ona rağmen aklım onda kalacak daha eylülde başlıyorum okula o zmana 6 ay bitecek beni iyice tanıyacak..arkamdan ağlarsa içim acır ders anlatamamBilmiyorum
Kimisi de büyüdükçe bırakması daha zor dedi
Bende deneyip göreceğim
Daha işe dönüşümün 4.günü
Yarın izinliyim ( süt iznimi toplu aldım )
Nasıl verdin mamayı ? Kaşık biberon ?Allah kolaylik versin canim, benim kizimda son zamanlarda gece cok uyanmaya baslamisti bende dis huzursuzlugu zannediyordum, simdi gunde iki kere azar azar mama bir kerede yogurt verebilirmisim ama onceligim yine emmesi. Aptamil mama aldim 40ml yaptim denemek icin yedirdim cok sukur yedi, artik aksam yatarken veririm gece emziririm, insallah cok gerek kalmaz sutumle doyar
Benim 4. Ay kontrolde 320 gr almış 5,800 düSelam herkese. Sevgili anneler dün kızım in 4 ay kontrol ve aşısını olduk ve ne yazık ki gene 600 gram almış ya doğdu doğali hiç bi ayda 1 kilo almadi. Bana çok zayıf geliyor. Sadece emziriyorum sutum yaramıyor sanırım. Neyse sizin bebisleriniz nasıl kilo alımları
Ya sutun kalitesinden filan mi ki ya bize mama da baslamiyorlar o yüzden çok iki arada kaldım kafama göre de başlamak istemiyorumBenim 4. Ay kontrolde 320 gr almış 5,800 dümamaya başladık iki öğün ..
Kıyamam ya umarım kolay alışırDoğrudur 3 günde kızım durgunlaştı
Bana küs gibi
Allah yardımcın olsun canimben de oğlumu nasıl bırakıp başlarım diye daha şimdiden düşünüyorum arkadaşlar..annem bakacak ona rağmen aklım onda kalacak daha eylülde başlıyorum okula o zmana 6 ay bitecek beni iyice tanıyacak..arkamdan ağlarsa içim acır ders anlatamam
500 gr ve üstü olunca başlatmıyorlar ondan mama ver dememiştirYa sutun kalitesinden filan mi ki ya bize mama da baslamiyorlar o yüzden çok iki arada kaldım kafama göre de başlamak istemiyorum
Canim yuzustu donmesin mi diye koyuyorsun yoksa yanlis mi anladim ben? Bence birak istedigi kadar donsun ya, kol sirt boyun kaslari guclenir. Benimki donmeye basladigindan beri habire donuyor baslarda hemen agliyordu artik basi dimdik yukari dogru duruyor uzun sure. Ve artik yuzu koyun uyumaya seviyor.Evet ya bide o vardi demi surekli eller agizda emerken bile elini denk getirdimi birakiyo beni.. :))) bende bu ara donmesin diye iki tarafinada yastik koyuyorum elinede dis kasiyici yada cingirak tabi onlarda bi yere kadar.. :))
Selam herkese. Sevgili anneler dün kızım in 4 ay kontrol ve aşısını olduk ve ne yazık ki gene 600 gram almış ya doğdu doğali hiç bi ayda 1 kilo almadi. Bana çok zayıf geliyor. Sadece emziriyorum sutum yaramıyor sanırım. Neyse sizin bebisleriniz nasıl kilo alımları
Nasıl verdin mamayı ? Kaşık biberon ?
Benimki 2800 dogdu, 4. Ay kontrolunde 6260 geldi ciplak ve bezsiz. Giyinik 6500. Doktorumuz sedece anne sutune devam dedi. Gelisim tablosunda tam 50 persentildeyiz. Seninki ne durumda?Selam herkese. Sevgili anneler dün kızım in 4 ay kontrol ve aşısını olduk ve ne yazık ki gene 600 gram almış ya doğdu doğali hiç bi ayda 1 kilo almadi. Bana çok zayıf geliyor. Sadece emziriyorum sutum yaramıyor sanırım. Neyse sizin bebisleriniz nasıl kilo alımları
Benim kizimda az kilo aldi ve en onemlisi kaka yapmasi cok seyreklesti dojtor doymadigi icin kaka yapmiyo dedi ve ek gidayi baslatmami soyledi sende kakasini kontrol et ne sklikla yapiyo
Ya bazilari da 5 gune kadar kaka yapmasa norma diyorlar, sutunun tamamini kullaniyormus da artigi atigi yokmus da...simdi de seyrek yaparsa duymuyormus...kafamiz karisiyor ya hangisine inanacaz?
Doktorum biberon onermedi silikon kasik aldim onunla verdim kolay oldu, sen hangi mamaya basladin ben aptamil aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?