2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Ben çalışmıyorum canım atanamadim zaten biraz büyüsün sonra inşallah
Bilmiyorum
Kimisi de büyüdükçe bırakması daha zor dedi
Bende deneyip göreceğim
Daha işe dönüşümün 4.günü
Yarın izinliyim ( süt iznimi toplu aldım )

@stoprak ın dediği gibi 6 aydan sonra oturarak kullanılıyor ama ben tamamen yatırarak kullananı da çok gördüm. Yada arkaya destek yaparak kullanan da çok. Aslında mantıklı bence.
Teşekkür ederim cevaplar icin tatile gitmeyi düşünüyoruz koca arabayı yük etmek istemiyorum bakıcam sanırım ondan yatanlarından

Allah kolaylik versin canim, benim kizimda son zamanlarda gece cok uyanmaya baslamisti bende dis huzursuzlugu zannediyordum, simdi gunde iki kere azar azar mama bir kerede yogurt verebilirmisim ama onceligim yine emmesi. Aptamil mama aldim 40ml yaptim denemek icin yedirdim cok sukur yedi, artik aksam yatarken veririm gece emziririm, insallah cok gerek kalmaz sutumle doyar

Aynen mutlu oldukça bende mutlu oluyorum benim kız da bir kac kere döndü öyle cok Dönmesi yok yüzükoyunkoysam ellerini bulup kemirmekten sırılsıklam oluyr yüzüstü Dönüyor ama .

Evet ya bide o vardi demi surekli eller agizda emerken bile elini denk getirdimi birakiyo beni.. :))) bende bu ara donmesin diye iki tarafinada yastik koyuyorum elinede dis kasiyici yada cingirak tabi onlarda bi yere kadar.. :))

Bilmiyorum
Bende deneyip göreceğim
Öyledir belki ama ben kesinlikle 0-2 yaşı annesiyle ve güvenerek geçirmesi gerektiğine inanıyorum. Erikson a gore 0-2 yaş çocukta güvene karşı güvensizlik duygusunun oluştuğu dönem çok önemli

Öyledir belki ama ben kesinlikle 0-2 yaşı annesiyle ve güvenerek geçirmesi gerektiğine inanıyorum. Erikson a gore 0-2 yaş çocukta güvene karşı güvensizlik duygusunun oluştuğu dönem çok önemli
Doğrudur 3 günde kızım durgunlaştı
Bana küs gibi

Bilmiyorum
Bende deneyip göreceğim
ben de oğlumu nasıl bırakıp başlarım diye daha şimdiden düşünüyorum arkadaşlar..annem bakacak ona rağmen aklım onda kalacak daha eylülde başlıyorum okula o zmana 6 ay bitecek beni iyice tanıyacak..arkamdan ağlarsa içim acır ders anlatamam

Selam herkese. Sevgili anneler dün kızım in 4 ay kontrol ve aşısını olduk ve ne yazık ki gene 600 gram almış ya doğdu doğali hiç bi ayda 1 kilo almadi. Bana çok zayıf geliyor. Sadece emziriyorum sutum yaramıyor sanırım. Neyse sizin bebisleriniz nasıl kilo alımları

Nasıl verdin mamayı ? Kaşık biberon ?

Benim 4. Ay kontrolde 320 gr almış 5,800 dü mamaya başladık iki öğün ..

Allah yardımcın olsun canim

Evet ya bide o vardi demi surekli eller agizda emerken bile elini denk getirdimi birakiyo beni.. :))) bende bu ara donmesin diye iki tarafinada yastik koyuyorum elinede dis kasiyici yada cingirak tabi onlarda bi yere kadar.. :))
Canim yuzustu donmesin mi diye koyuyorsun yoksa yanlis mi anladim ben? Bence birak istedigi kadar donsun ya, kol sirt boyun kaslari guclenir. Benimki donmeye basladigindan beri habire donuyor baslarda hemen agliyordu artik basi dimdik yukari dogru duruyor uzun sure. Ve artik yuzu koyun uyumaya seviyor.

Benim kizimda az kilo aldi ve en onemlisi kaka yapmasi cok seyreklesti dojtor doymadigi icin kaka yapmiyo dedi ve ek gidayi baslatmami soyledi sende kakasini kontrol et ne sklikla yapiyo

Nasıl verdin mamayı ? Kaşık biberon ?

Doktorum biberon onermedi silikon kasik aldim onunla verdim kolay oldu, sen hangi mamaya basladin ben aptamil aldim

Benimki 2800 dogdu, 4. Ay kontrolunde 6260 geldi ciplak ve bezsiz. Giyinik 6500. Doktorumuz sedece anne sutune devam dedi. Gelisim tablosunda tam 50 persentildeyiz. Seninki ne durumda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…