2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kızlar kilolar ne alemde ben sıkı dıyete başladm bide akşamları 1saat yuruyş ve yeşilçay inşallah kurtulurum bu hantal halimden. Benim kız kendini kaldırıyor ama dönemiyor ben zorlayınca donuyor egzersizler yapıyorum ama kızımda benm gibi hantal oldu

Doymadigini nereden biliyor? Anne sutu alan bebekler her gun kaka yapmayabilir biliuorsun di mi? Bebegin agliyor mu acliktan? Grafiklere bak kendin. Kilo alimi zaten ikinci 3 aylik periyotta azalıyor. Bosuna mama verme simdiden. Ilk 1 yil temel besin anne sutudur

Enjektorle verince aliyor o zaman. Memeyi neden almiyor acaba

Ben rapor alicam eylulde. Ilk donem baslamak istemiyorum. Hem cocuk yapin diyorlar. Hrm de el kadar bebeleri annelerine en cok ihtiyac duyduklari zamanda ise başlatıyorlar

Ben rapor alicam eylulde. Ilk donem baslamak istemiyorum. Hem cocuk yapin diyorlar. Hrm de el kadar bebeleri annelerine en cok ihtiyac duyduklari zamanda ise başlatıyorlar
maddi durum el verse ben de düşüncem ücretsiz amarapor desen doktorlar yanaşmıyor rapora zaten.her türlü el mahkum.şimdi uyurken özlüyorum sesini okul açıldığında napcaz bakalım.

kaka yapma durumu anne sütü alan çocuklarda değişir dedi doktorum 10 günde bir de yapabilir günde bi kaç kere de yapabilir dedi.bnm oğlum çok alakasız zamanlarda yapıyo çünkü.ben de kabız sanmaya başladm ama yapınca da üstünü başını batıracak kadar ishal yapıyo. doymuyo olsa bnmki doymaz 3 gündür yapmıyor ve kilo alımı önde

maddi durum el verse ben de düşüncem ücretsiz amarapor desen doktorlar yanaşmıyor rapora zaten.her türlü el mahkum.şimdi uyurken özlüyorum sesini okul açıldığında napcaz bakalım.
Valla aynı durumdayız. Ücretsiz çok istiyorum ama olmuyor. Bakıcıya emanet etcem o da ayrı bir dert. Çocuğu birine emanet etmek ne kadar zormuş. Eylül yaklaştıkça kötü oluyorum.

iyi aksamlar hanimlar
bizde 4 mart dogumluyyz

aranizda bebegi emmek istemeyen varmi onu merak etmistim
2 ay bitince basladi halada devam ediyor iki dk emip birakiyor , butun gun ermzrme çabasindayim istemiyor
biberonla su veriyorum bogluyor nerdeyse içerken nefessiz daliyor biberona
biberona mi alisti ne halt etti bu çocuk anlamiyorum
bu benim 3. çocugum ama hiç bilmedigum tanaimadigim seyler yasatiyor bu_ velet bana :)

Allah calışanlara yardım etsın sabır versın oglum uc yaşında , oğlumda ucretsız ızın almıştım hayatımda yaptıgım en dogru semış, cunku onbeş yırmı gun işe gıtmek zorunda kaldım kafayı yıyecektım gunde ıkı uc saatg göruyordum eve gelıp mutfaga fılan gırmeden durmadan onunla ilgılenıyordum
Şimdı kızımdada cok maddı sıkıntımız var, iki senedır ustume bışey almadım ama hiç duşunmeden ucretsız aldım
Bişeyden emınım cocugun yerı anasının yanıdır, eve geldıgınızde bugun şunu dedı bugun şunu yaptı, bugun şunu yaptı dıyorlar, buna sız şahıt olmuyorsunuz, kendı cocugunuzu başkasından duyuyorsunuz iğrenc bırsey

Ayni sıkıntılari ben de yasiyorum biberonla bir ilgisi yok bizimkinin sagip veriyorum ya da mama vereyim diyorum onu da icmiyor cok istahsiz bir cocuk 5_6saat meme verme hic aramiyor uyutup emziriyorum ben ne tam dalacak uykuya ne tam ayik olacak o zaman emiyor sadece

Enjektorle verince aliyor o zaman. Memeyi neden almiyor acaba
Enjektoru de almiyor aslinda zorla veriyorum.. rota asisi yaparken doktorun nasil yaptigini izledim oyle verince cikaramiyor agzindan sutu ne yazik ki oyle iciriyorum cunku kasikla da icmiyor mama da icmiyor ne yapcagimi sasirdim valla

Cocuk bırsey ogrenıyor heyecanlanıyor onun için cok önemli olan ufacık bırsey, bunu annesıyle paylaşmak istıyor hemde o an, anne anne bakıcı yada krestekilere değil, akşam geldıgınızde istedıgı kadar dınleyıp ilgılenın olmuyor, çunku cok küçük,

Enjektoru de almiyor aslinda zorla veriyorum.. rota asisi yaparken doktorun nasil yaptigini izledim oyle verince cikaramiyor agzindan sutu ne yazik ki oyle iciriyorum cunku kasikla da icmiyor mama da icmiyor ne yapcagimi sasirdim valla
Canım merak etme kendını ac bırakmaz o sıpalar, benım kıde aynı ben takmıyorum fazla eskısı gıbı ıhtıyacları yok zaten

Insallah gerek kalmaz mamaya sutunu artirmaya bak vakit buldukca uyumaya calis ki sutun artsin ayy ne zormus bebek bakmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…