Canim yuzustu donmesin mi diye koyuyorsun yoksa yanlis mi anladim ben? Bence birak istedigi kadar donsun ya, kol sirt boyun kaslari guclenir. Benimki donmeye basladigindan beri habire donuyor baslarda hemen agliyordu artik basi dimdik yukari dogru duruyor uzun sure. Ve artik yuzu koyun uyumaya seviyor.
Benim bebek hiç elini emmiyor
bizimki de gece cok uyanıyo bu gece birde iyi içmedi iki bucukta lıkırlıkır içti artık benim de alıştırmam lazımKizlar bu aylarda bebegin emmesi icin 3-4 defa uyanmasi cok galiba...tracy hogg un kitabinda acliktan degil de aliskanliktan uyanirlar diye okudum. Hele de ayni saatlerde uyaniyorsa. Rahatlikla 4-5 saat uyumasi gerekir emmeden. Kuzenimin bebegi de oyleydi ve cok zor vaz gecirmisler bu aliskanligindan, 6 ay boyunca hep babasi uyanmis sakinlestirmis uyutmus. Meme olmayinca yavas yavas uyanmayi birakmis bebegi. Doktorunuzla bu konuyu konustunuz mu?
ne güzel işte mikrop almıyo :) bizimki bi bucuk aylıktan beri emiyo . ya dişi gec cıkar ya da dişi cok acısız cıkarBenim bebek hiç elini emmiyor
aynen cnm ben de içiyorum. sadece ikinci ay içmedim o zaman boyu bi santim uzamıstı. içtigim aylarda mükemmel uzadı oglusum 68 cm belki gecmiştir bileBir süre lactamil iç istersen sütün kalitesini arttırıyor.
cnm istediği zaman döner her bebek bir değil cok hareketli bi bebek de bi anda durabilir isteğine baglı yaniKızlar kilolar ne alemde ben sıkı dıyete başladm bide akşamları 1saat yuruyş ve yeşilçay inşallah kurtulurum bu hantal halimden. Benim kız kendini kaldırıyor ama dönemiyor ben zorlayınca donuyor egzersizler yapıyorum ama kızımda benm gibi hantal oldu
bence inatlaşma bırak isteyince içsin :)iyi aksamlar hanimlar
bizde 4 mart dogumluyyz
aranizda bebegi emmek istemeyen varmi onu merak etmistim
2 ay bitince basladi halada devam ediyor iki dk emip birakiyor , butun gun ermzrme çabasindayim istemiyor
biberonla su veriyorum bogluyor nerdeyse içerken nefessiz daliyor biberona
biberona mi alisti ne halt etti bu çocuk anlamiyorum
bu benim 3. çocugum ama hiç bilmedigum tanaimadigim seyler yasatiyor bu_ velet bana :)
Ceviriyordum sirt ustu, bazen hemen hop yine donuyordu, aglayinca sil bastan.bir saat boyle gidiyordu sonra ya yorulmus uyuya kaliyordu ya da oyuncagiyla oyalaniyordu. Brn de yerde oturuyorum bir mindere yaslanip basinda nobet. Hemen mizirdaninca cevirmiyorum ama biraz ugrassin birakiyorum :) simdi donmeye kendi ogrensin heyecanla bekliyorum ozaman yuvarlana yuvarlana dolasir herhaldeEvet canim oyle yapiyorum. Dedigin gibi hemen agliyo. Sen napiyodun aglayinca..
Doymadigini nereden biliyor? Anne sutu alan bebekler her gun kaka yapmayabilir biliuorsun di mi? Bebegin agliyor mu acliktan? Grafiklere bak kendin. Kilo alimi zaten ikinci 3 aylik periyotta azalıyor. Bosuna mama verme simdiden. Ilk 1 yil temel besin anne sutudur
bizimki için de cok ugrasıyoruz gece uykusu hiç iyi değil huzursuz. gündüz hiç kıpırdamadan uyuyo gece hı ı. kan damlası yaptı galiba ya. ben 3 gündür kullanmıyorum cünkü alerji yaptı. cocuk yuzunu bi yere dokunsa kıpkırmızı oluyo gecmiyo bi saatBenim kızım uyutacağım zaman cok huysuzlanmaya başladı bu aralar hiç böyle yapmazdı GündüZ uyku zamanı da belli olmuyor düzenli eskisi gibi uzun uyumuyor akşam gece uykusu icin uyuturkeb cok zorlanıyorum herşeyi deniyorum yok hep bir sıkıntı hali bugün başka formül deneyeceğim belli bir saate koymam lazım gece uyuması gereken saati yoksa işimiz iş
Canim gunduz uykusunu sinirli tutmaya calis bence. Gunduz vakti fazla uzun uyuyorsa gece yeteri kadar yorgun degildir. Ben gunduz 2 saatten fazla birakmiyorum yavasca uyandiriyorum. Gunduz birkac kez uyuyor eger uzun uyuyorsa cok sersemlemis uyaniyor.bizimki için de cok ugrasıyoruz gece uykusu hiç iyi değil huzursuz. gündüz hiç kıpırdamadan uyuyo gece hı ı. kan damlası yaptı galiba ya. ben 3 gündür kullanmıyorum cünkü alerji yaptı. cocuk yuzunu bi yere dokunsa kıpkırmızı oluyo gecmiyo bi saat
Bizimki uyurken emzik, gunduz parmakkar. Aynen emzik koyuyorum atıyor ve istedigi parmaklari sokuyor ağzına :) cok da tatli ama napmak lazim ki. Eli yuzu salya içindeKiz benimkide aksine cop cop cop nasil emiyo emzik veriyom agzina tutuyo cikartiyo parmagini sokuyo hemen agzina. Biraktirmak gerekiyomu bilmiyorumda..
Benimki de gece sık uyanır. Bir zarar yok bence. Doymasa ağlar. Senin bilecegin is tabiki ama brn olsam vermezdim. Rmiyor sonucta. Sik sık emzir. Dahs fazla emzirGeceleri neredeyse saatte bir uyanmaya basladi, yatarken iki tarafida emip uyuyo ama hemen uyaniyo, kilo alimi bu ay ortalamanin altindaymis aslinda 6,5 kilo geldi ama yinede eksikmis birde iki uc gunde bir kaka yapmayi gectik 5-8 gunde bir yamaya basladi. Artik 4 ayi doldurdugu icin yavas yavas ek gidaya gecmemi onerdi tamamen mamayla doyurmayacaksin dedi tadimlik verecem. Dun cok stres yaptim migde agrisindan oldum resmen
Cok guzel yazmissinkaka yapma durumu anne sütü alan çocuklarda değişir dedi doktorum 10 günde bir de yapabilir günde bi kaç kere de yapabilir dedi.bnm oğlum çok alakasız zamanlarda yapıyo çünkü.ben de kabız sanmaya başladm ama yapınca da üstünü başını batıracak kadar ishal yapıyo. doymuyo olsa bnmki doymaz 3 gündür yapmıyor ve kilo alımı önde
E bebekte var canim. Camlica magazasinda gordum hafta sonu, en buyuk magazalariymis.
Diyet yapmayi düşünmüyorum emzirdigim surece. Allah ne verfKızlar kilolar ne alemde ben sıkı dıyete başladm bide akşamları 1saat yuruyş ve yeşilçay inşallah kurtulurum bu hantal halimden. Benim kız kendini kaldırıyor ama dönemiyor ben zorlayınca donuyor egzersizler yapıyorum ama kızımda benm gibi hantal oldu
Dusunmesi bile kafayi yedirtiyor di mimaddi durum el verse ben de düşüncem ücretsiz amarapor desen doktorlar yanaşmıyor rapora zaten.her türlü el mahkum.şimdi uyurken özlüyorum sesini okul açıldığında napcaz bakalım.
Portatif ikea antilop tan herkes memnun ama bilmiyorumbu arada ben portatif mama sandalyesi almayı düşünüyorum. sandalyeye baglanıyor. hem her gittiğim yerde kullanırım hemde yer kaplamaz diye düşünüyorum. sizce?
Portatif fikri güzel de ay her gittiğin yere taşıyacak mısın bence gereksiz taşımakbu arada ben portatif mama sandalyesi almayı düşünüyorum. sandalyeye baglanıyor. hem her gittiğim yerde kullanırım hemde yer kaplamaz diye düşünüyorum. sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?