2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kızım gece güzel uyuyor kalkmıyor ama uyutmak icin cok ugrasıyorum bir türlü Geçmiyor uykuya Ayağımda sallamak veya kucakta uyutmak istemiyorum alışmasın diye cünkü bir kere uyur ama hep ister yatağında uyumaya devam etsin istiyorum biraz sıkıntı yaşatıyor bu aralar ister istemez gündüz kucağa geliyor sanırım kucak istiyor uyurken o yüzden

Bende bastan oyle yaptim basindan ayrilamadim hic bide yeni emdiyse yuzustu donunce kusuveriyo.
Ya o gunlerde gelse.. :) ayaklarini tutmaya basladi yavastan. Seninki kac aylik..

Valla aynı durumdayız. Ücretsiz çok istiyorum ama olmuyor. Bakıcıya emanet etcem o da ayrı bir dert. Çocuğu birine emanet etmek ne kadar zormuş. Eylül yaklaştıkça kötü oluyorum.
ya Allahtan annem bakacak bnm ama çocuğumla ben ilgilenmek istiyorum

Benim oğlumda bir hafta boyunca aynı anlattığın gibiydi canım. Hiç anlam verememiştim sonra farkettim ki sıcaktan uyuyamıyor. Ben emerken çok terliyor diye camı kapatıyordum. Tabi yapış yapış oluyoruz bu arada. Şimdi camı aralık bırakıp öyle emziriyorum ve gündüz uyuduğu odanın camını aralık bırakıyorum. Sende dene belki senin bebişte sıcaktan uyumuyordur?

işte ben de bunu yaşamk istemiyorum yaa

Diyet yapmayi düşünmüyorum emzirdigim surece. Allah ne verf

Dusunmesi bile kafayi yedirtiyor di mi
ya abartıyorum belki ama annem geçen aldı gezmeye çıkardı biraz balkonda yollarını gözledim zoruma gitti. alışması lazım anneme yabancılıyo brz .eylüle kadar arada bırakcam ki ben bırakıp gittiğimde arkamdan ağlarsa fena olurum.

Kızlar vegaferon kaç damla veriyorsunuz benimkine sabah verdum 6dan beri ayaktayız uyumuyor ben bayılcam o uyanık off

Dr evolvıa önerdi onu hiç beğenmedi ... Sonra bebelac aldık bakalım mama mı yemicek yoksa tadından mı yemiyor diye bebelac şuanda .. Biberon ile alıştırıyorum ben .. Yalancı emzik alıyor .. Emziğinin aynısından biberon Başı aldım Nuk Kauçuk biberon.. Bitince aptamil alayım diyorum bende .. Zayıf Benlm kız 15 inde 5,800 geldi 4.ay kontrol ..

Bende bastan oyle yaptim basindan ayrilamadim hic bide yeni emdiyse yuzustu donunce kusuveriyo.
Ya o gunlerde gelse.. :) ayaklarini tutmaya basladi yavastan. Seninki kac aylik..
3 mart dogumlu kizim. Evet benimki de ayaklarini tutuyor, dizlerini de cok tatli vah vah yaparmis gibi. Bir de elini uzatip oyuncaklarini tutuyor yanindaki oyuncagi aliyor onunla beraber donuyor. 5 dakka elimi parmaklarimi inceliyor ben de ona bakip duruyorum. Masallah cok tatlilar

Kizlar gece emzirdikten ya da mama verdikten sonra gazini nasil cikartiyorsunuz? Benimki hic gegirmiyor ya... oylece yatiriyorum ben de...sonra gun icinde pirt pirt :)

Benlm kızım 3. Ayına girince onu yapmıştı memeyi reddediyordu kafasını çeviriyor ya da memeyş ısırır gibş yapıyordu yengem o seni deniyor Sak'ın emmiyor diye başka bişi verme Demişti HAKLI çıktı şimdi direne direne alıyor memeyi .. Mamaya başladık1 haftadır ona rağmen Şükür emiyor şuanda .. Yani biraz diren canım suyu azalt seni emerek su ihtiyacını karşılasın ... Bi de öyle dene

Kizlar gece emzirdikten ya da mama verdikten sonra gazini nasil cikartiyorsunuz? Benimki hic gegirmiyor ya... oylece yatiriyorum ben de...sonra gun icinde pirt pirt :)
Benimkinin gaz olayı bitti kendi cıkarıyo mama verıyom uyuyo hemen hiç kaldırmıyom altınıda almıyorum

ben ne mama nede çok su vermoiyorum canim
memeye yok diyor suyu veriyorum içiyor çok vermem suyu zaten yoksa hiç emmez beni
sastim kaldim bu çocukla napacagimi
gicik bi oglum var :)

Selam kızlar,
Bayram için Akçay'a geldik, kv ler burada yaşıyor. Çok şükür geçti gitti 1 hafta Öncesinde de yaklaşık 2 ay kadar kendi annemlerdeydik bebişimle, Eskişehir'de. Evlendikten sonra sadece Kurban bayramlarında gidebildik. Bu kadar uzun kalamamıştım mezun olup işe başladıktan sonra. Çok alışmışız, ayrılması zor geldi Babamız da Cuma günleri hızlı trenle geliyordu, Pazar da dönüyordu. Bi daha heralde 2.çocukta olur böyle :) Yarın da evimize, İstanbul'a döneceğiz nasipse. Orada tekbaşıma olacağım gündüzleri oğluşla :) Az kaldı işbaşı yapmama, 6 Ağustos'ta normalde ama yıllık izin de kullanayım diyorum biraz, duruma göre artık bakalım. Önce annem gelecek, sonra onu dinlendirmek için kv gelecek, deneyeceğiz bakalım artık nasıl olacak ben de bilmiyorum ama çalışmak zorundayım. Ev aldık yeni, borç çok, 10 yıllık kredi ödeyeceğiz. İnşallah sağlıkla kolaylıkla olur herşey bakalım. Bakıcı bulmak zor, bide ücretler fena. Ama annemin kuzeni var, daha makul fiyata bakabileceğini düşünüyorum. Kendi yeğenlerine de baktı bi süre, çocukları olmadı ama çok sık gidip geliriz birbirimize, bize de yakın oturuyor. Bakalım annemlerle bir başlayalım da..
*Oğluşun eller sürekli ağızda, bişileri yalamak, ısırmak isteği var hep. Bazen de kızıyo biz izin vermezsek hırslanıyo resmen.
*Bide bu sabah ayaklarını ağzına götürmeye başladı bizimki :)) çorabını çıkardı onu da ağzına götürdü hemen :))
*Bu arada 4.ay kontrolünde verilen demir ilacına henüz başlamadık, İstanbul'da başlayacağız.
*Ek gıdaya şimdilik başlamadık, sadece anne sütüyle devam ediyoruz. Ama ben arada bazı meyveleri ve evde mayalanmış yoğurt, hurma yalatıyorum. Bide gece uyumamak için direnirse rezene çayından veriyorum 3-4 çaykaşığı.
*Bizim oğlan uykuyu anası babası gibi pek sevmiyo, çok şükür gece daha iyi ama gündüz hiç uyumadığı oluyo. Bazen de huysuzlanıyo aslında uykusu geldiğinde ama direniyo sanki uyumamak için. Ayakta sallamak, kucakta pışpış, yan yatırıp yanında uzanıp poposuna pışpış vs işe yaramıyo yani. Sizler nası uyutuyosunuz, gündüz-gece? Uyku düzeni, rutininiz var mı?
*Doğum parası için daha bir adım atmadım ben bu arada, alo 170 tüm bilgileri sağlıyor mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…