- 13 Eylül 2011
- 1.245
- 896
- 133
Kızım gece güzel uyuyor kalkmıyor ama uyutmak icin cok ugrasıyorum bir türlü Geçmiyor uykuya Ayağımda sallamak veya kucakta uyutmak istemiyorum alışmasın diye cünkü bir kere uyur ama hep ister yatağında uyumaya devam etsin istiyorum biraz sıkıntı yaşatıyor bu aralar ister istemez gündüz kucağa geliyor sanırım kucak istiyor uyurken o yüzdenbizimki için de cok ugrasıyoruz gece uykusu hiç iyi değil huzursuz. gündüz hiç kıpırdamadan uyuyo gece hı ı. kan damlası yaptı galiba ya. ben 3 gündür kullanmıyorum cünkü alerji yaptı. cocuk yuzunu bi yere dokunsa kıpkırmızı oluyo gecmiyo bi saat
Ceviriyordum sirt ustu, bazen hemen hop yine donuyordu, aglayinca sil bastan.bir saat boyle gidiyordu sonra ya yorulmus uyuya kaliyordu ya da oyuncagiyla oyalaniyordu. Brn de yerde oturuyorum bir mindere yaslanip basinda nobet. Hemen mizirdaninca cevirmiyorum ama biraz ugrassin birakiyorum :) simdi donmeye kendi ogrensin heyecanla bekliyorum ozaman yuvarlana yuvarlana dolasir herhalde
Bizimki uyurken emzik, gunduz parmakkar. Aynen emzik koyuyorum atıyor ve istedigi parmaklari sokuyor ağzına :) cok da tatli ama napmak lazim ki. Eli yuzu salya içinde
ya Allahtan annem bakacak bnm ama çocuğumla ben ilgilenmek istiyorumValla aynı durumdayız. Ücretsiz çok istiyorum ama olmuyor. Bakıcıya emanet etcem o da ayrı bir dert. Çocuğu birine emanet etmek ne kadar zormuş. Eylül yaklaştıkça kötü oluyorum.
Benim oğlumda bir hafta boyunca aynı anlattığın gibiydi canım. Hiç anlam verememiştim sonra farkettim ki sıcaktan uyuyamıyor. Ben emerken çok terliyor diye camı kapatıyordum. Tabi yapış yapış oluyoruz bu arada. Şimdi camı aralık bırakıp öyle emziriyorum ve gündüz uyuduğu odanın camını aralık bırakıyorum. Sende dene belki senin bebişte sıcaktan uyumuyordur?Benim kızım uyutacağım zaman cok huysuzlanmaya başladı bu aralar hiç böyle yapmazdı GündüZ uyku zamanı da belli olmuyor düzenli eskisi gibi uzun uyumuyor akşam gece uykusu icin uyuturkeb cok zorlanıyorum herşeyi deniyorum yok hep bir sıkıntı hali bugün başka formül deneyeceğim belli bir saate koymam lazım gece uyuması gereken saati yoksa işimiz iş
işte ben de bunu yaşamk istemiyorum yaaAllah calışanlara yardım etsın sabır versın oglum uc yaşında , oğlumda ucretsız ızın almıştım hayatımda yaptıgım en dogru semış, cunku onbeş yırmı gun işe gıtmek zorunda kaldım kafayı yıyecektım gunde ıkı uc saatg göruyordum eve gelıp mutfaga fılan gırmeden durmadan onunla ilgılenıyordum
Şimdı kızımdada cok maddı sıkıntımız var, iki senedır ustume bışey almadım ama hiç duşunmeden ucretsız aldım
Bişeyden emınım cocugun yerı anasının yanıdır, eve geldıgınızde bugun şunu dedı bugun şunu yaptı, bugun şunu yaptı dıyorlar, buna sız şahıt olmuyorsunuz, kendı cocugunuzu başkasından duyuyorsunuz iğrenc bırsey
bnmki de aynı durumda dişten mi acaba dedm doktora bu dönem elini keşfediyor ondan ağzına götürüyomuş.diş de çıkabilir dediKiz benimkide aksine cop cop cop nasil emiyo emzik veriyom agzina tutuyo cikartiyo parmagini sokuyo hemen agzina. Biraktirmak gerekiyomu bilmiyorumda..
ya abartıyorum belki ama annem geçen aldı gezmeye çıkardı biraz balkonda yollarını gözledim zoruma gitti. alışması lazım anneme yabancılıyo brz .eylüle kadar arada bırakcam ki ben bırakıp gittiğimde arkamdan ağlarsa fena olurum.Diyet yapmayi düşünmüyorum emzirdigim surece. Allah ne verf
Dusunmesi bile kafayi yedirtiyor di mi
Dr evolvıa önerdi onu hiç beğenmedi ... Sonra bebelac aldık bakalım mama mı yemicek yoksa tadından mı yemiyor diye bebelac şuanda .. Biberon ile alıştırıyorum ben .. Yalancı emzik alıyor .. Emziğinin aynısından biberon Başı aldım Nuk Kauçuk biberon.. Bitince aptamil alayım diyorum bende .. Zayıf Benlm kızBenim kizimda az kilo aldi ve en onemlisi kaka yapmasi cok seyreklesti dojtor doymadigi icin kaka yapmiyo dedi ve ek gidayi baslatmami soyledi sende kakasini kontrol et ne sklikla yapiyo
Doktorum biberon onermedi silikon kasik aldim onunla verdim kolay oldu, sen hangi mamaya basladin ben aptamil aldim
Bugun asi oldu. Saglik ocagi verdi. 5 damla dedi. Ama ben kullanmayacagim. Öylesine aldımKızlar vegaferon kaç damla veriyorsunuz benimkine sabah verdum 6dan beri ayaktayız uyumuyor ben bayılcam o uyanık off
3 mart dogumlu kizim. Evet benimki de ayaklarini tutuyor, dizlerini de cok tatli vah vah yaparmis gibi. Bir de elini uzatip oyuncaklarini tutuyor yanindaki oyuncagi aliyor onunla beraber donuyor. 5 dakka elimi parmaklarimi inceliyor ben de ona bakip duruyorum. Masallah cok tatlilarBende bastan oyle yaptim basindan ayrilamadim hic bide yeni emdiyse yuzustu donunce kusuveriyo.
Ya o gunlerde gelse.. :) ayaklarini tutmaya basladi yavastan. Seninki kac aylik..
Ben 6 veriyorum kaka renginden baska yan etkisini gormedim.Kızlar vegaferon kaç damla veriyorsunuz benimkine sabah verdum 6dan beri ayaktayız uyumuyor ben bayılcam o uyanık off
Benlm kızım 3. Ayına girince onu yapmıştı memeyi reddediyordu kafasını çeviriyor ya da memeyş ısırır gibş yapıyordu yengem o seni deniyor Sak'ın emmiyor diye başka bişi verme Demişti HAKLI çıktı şimdi direne direne alıyor memeyi .. Mamaya başladık1 haftadır ona rağmen Şükür emiyor şuanda .. Yani biraz diren canım suyu azalt seni emerek su ihtiyacını karşılasın ... Bi de öyle deneiyi aksamlar hanimlar
bizde 4 mart dogumluyyz
aranizda bebegi emmek istemeyen varmi onu merak etmistim
2 ay bitince basladi halada devam ediyor iki dk emip birakiyor , butun gun ermzrme çabasindayim istemiyor
biberonla su veriyorum bogluyor nerdeyse içerken nefessiz daliyor biberona
biberona mi alisti ne halt etti bu çocuk anlamiyorum
bu benim 3. çocugum ama hiç bilmedigum tanaimadigim seyler yasatiyor bu_ velet bana :)
Ya bende kararsızım bş ara bıraktım ama insanda vermezsem iletde anemi falan olursa kendime kızarım diye dusunuyorBugun asi oldu. Saglik ocagi verdi. 5 damla dedi. Ama ben kullanmayacagim. Öylesine aldım
Benimkinin gaz olayı bitti kendi cıkarıyo mama verıyom uyuyo hemen hiç kaldırmıyom altınıda almıyorumKizlar gece emzirdikten ya da mama verdikten sonra gazini nasil cikartiyorsunuz? Benimki hic gegirmiyor ya... oylece yatiriyorum ben de...sonra gun icinde pirt pirt :)
ben ne mama nede çok su vermoiyorum canimBenlm kızım 3. Ayına girince onu yapmıştı memeyi reddediyordu kafasını çeviriyor ya da memeyş ısırır gibş yapıyordu yengem o seni deniyor Sak'ın emmiyor diye başka bişi verme Demişti HAKLI çıktı şimdi direne direne alıyor memeyi .. Mamaya başladık1 haftadır ona rağmen Şükür emiyor şuanda .. Yani biraz diren canım suyu azalt seni emerek su ihtiyacını karşılasın ... Bi de öyle dene
Portatif ikea antilop tan herkes memnun ama bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?