2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Haklısın olabilir zaten yatarken fazla örtünüyorum üstünü Pamuklu etekbezi Örtüyorum burası Türkiye gibi asırı sıcak yok ama sıcak yinede

Kizlar gece emzirdikten ya da mama verdikten sonra gazini nasil cikartiyorsunuz? Benimki hic gegirmiyor ya... oylece yatiriyorum ben de...sonra gun icinde pirt pirt :)
Ben cıkartMaya calışıyorum ama herseferinde degil o zaman da dedigin gibi pırt pırt :) acaba kac aya kadar çıkarmamız gerek

Kizlar gece emzirdikten ya da mama verdikten sonra gazini nasil cikartiyorsunuz? Benimki hic gegirmiyor ya... oylece yatiriyorum ben de...sonra gun icinde pirt pirt :)
Ben cıkartMaya calışıyorum ama herseferinde degil o zaman da dedigin gibi pırt pırt :) acaba kac aya kadar çıkarmamız gerek

Ya bende kararsızım bş ara bıraktım ama insanda vermezsem iletde anemi falan olursa kendime kızarım diye dusunuyor
Bende çok kararsızdım verip vermemeye. Bizde bazen kaka problemi oluyor. 3 gün hiç yapmadığı oluyor oğlumun. Dr kan damlasına 6. Ayda da başlayabiliriz dedi. Demek ki 4. Ayda başlanacak diye bir zorunluluk yokmuş.

Bende dun aptamil aldim 5 gundur kaka yapmiyordu oyle bir yaptiki ustu basi batti. Dunden beri uc kere 40ml verdim ve bugunde yine batirircasina kaka yapti anlamadim acaba mamadan dolayimi boyle oldu, sen mama verince fark ettimi

Ben Mama veriyorum, gece uyur vaziyette mamasını yiyor ve geri uyuyor, gazini gece çıkartmıyorum. Bizim tek maşallahlık durumumuz gece zaten, onun dışında öldürüyor beni. Gündüz ağlamalarımız, uyumamamız, kucakta dolaştırmalar, sürekli kusmalar hiiç bitmedi inanin. 4. Ay aşımızı olduk geçen gün 6,850 kg ve 63 cm kadar boyu. Anlayacağınız tüm gün sol kolumda 7 kilo taşıyorum :) pışta pışşş.. Arabasını seviyordu eskiden şimdi etrafı görmek istiyor dışarda arabasında da durmuyor. Bugün mahvetti beni hem arabayı itekledim, hem de kızımı taşıdım. Büyümesine büyüdü gibi ama sanki hiç değişmedi benim için. Gaz problemi bitti mi bitmedimI nasıl anlıcam bilmiyorum. Mamasını yedirip kucağıma alınca ağızdan çıkarıyor halen, tabi bir de kusuyor her seferinde her yerlere. Doktorumuz ağUstos 15 den sonra ek gıdaya başlayabileceğimizi söyledi, o zamana kadar mama dışında hiçbirşey. Hatta elma, Havuç bile yalattırmıyor :) Bağırsak gelişimini bozuyormuş. Gerçekten Allah'a şükür hiç sorunumuz yok, hergün düzenli bir şekilde yapıyor kakasını..13 Mart doğumlu kızım, ama bir haftada bile herşey çok Değişiyor bunu yaşadım. O yüzden çok kıyaslamamak lazım birbirleriyle.. :))

Ya bende kararsızım bş ara bıraktım ama insanda vermezsem iletde anemi falan olursa kendime kızarım diye dusunuyor
Uc kardesiz. Şükürler olsun hicbirimizde anemi yok. Ama test yapmadan herkese demir veriyorlae. Heleki anne sutu alan bebeklere bir de. Anne sutunde demir var sonuçta. Aklim almiyor. Tarin kontrol var. Doktorla konusacagim bu konuyu. Yazarım inş

Evet şimdide bu çıktı 3damlası bile mahvedıyor bebişi bide bana 9damla ver dediler. Çocuk kafein içmiş gıbi saniye uyumadı. Gece uykusuna bile yeni yattı sallıyorum uaynmasn die. Bende vermicem

Bende dun aptamil aldim 5 gundur kaka yapmiyordu oyle bir yaptiki ustu basi batti. Dunden beri uc kere 40ml verdim ve bugunde yine batirircasina kaka yapti anlamadim acaba mamadan dolayimi boyle oldu, sen mama verince fark ettimi
Mamalar çok yağlı heleki suyunu ılıklığını fazla yaparsan günde 2kere en az kaka yapar. Su soğuk olursada karın ağrısı. Bende evolvş kullanıyorum doktor memnunsan değiştirme dedi. Bebiş seviyor gaz kaka problemi olmadı hiç ama değiştirsem mi bilemedim.

Benimki şimdide battaniyede sallayınca uyuyor hemde hemen

Canım merak etme kendını ac bırakmaz o sıpalar, benım kıde aynı ben takmıyorum fazla eskısı gıbı ıhtıyacları yok zaten
KEske ben de takmamayi basarabilsem doktora gidince boyu az uzamis kilo az almis deyince o kadar uzuluyorum ki

ben ne mama nede çok su vermoiyorum canim
memeye yok diyor suyu veriyorum içiyor çok vermem suyu zaten yoksa hiç emmez beni
sastim kaldim bu çocukla napacagimi
gicik bi oglum var :)
Canim muhakkak gececek dun oglumu enjektorle besliyorum falan yazmistim 1 aydir boyleydi bugun beni utandirdi oglum guzelce emiyor Allaha sukur hatta bazen bir bucuk iki saatte istiyor biz soklardayiz insallah senin ki de duzelecek sabret

Canim muhakkak gececek dun oglumu enjektorle besliyorum falan yazmistim 1 aydir boyleydi bugun beni utandirdi oglum guzelce emiyor Allaha sukur hatta bazen bir bucuk iki saatte istiyor biz soklardayiz insallah senin ki de duzelecek sabret
benimki memyti ne zaman versem alir ama 2 dk dan fazla emmiyor 1 saat sonra yine istiyor
uyku disinda hiç 3-4 saatde beslenmedi daha
susutuiramayinca mecbur emzriiyorum aç kurt gibide saldiriyor memeye sanirsin 10 saatir emmiyor ,2 dk da pöff Sônüyor emmmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…