bnmki emziğini tutup ısırıyo ama damakta bşy yok dahaDamaklarina baktim kabarmis insallah daha fazla zorlanmayiz. Dun agzina karpuz tuttum bi guzel isiriyo masallah..
Ben de ondan aldimBu
Bunların boyu ayarlanmıyorbebişler kısa pek kullanışlı gelmedi bana ben joie mizzy aldım cok guzel
Benimki de oyle canim ac kurt gibi emiyor nefes nefese ama sure olarak 2-3 dakka...5 dakka emdiginde seviniyorum. Doktora da danistim akisin guzel ise cabuk doyar dert etme dedi. Onceleri saate bakayordum su dakkada basladi su dakkada birakti diye artik bakmiyorum. Emme araliklari 2,5 saat ile 4 saat arasi. Geceleri 5-6 saat. Bazen sacmalayip saat basi istiyor dukkan senin seyip veriyorum. Bizim moralimiz cok onemli hep neseli olmaya calis, sakin, pozitif, bebege de yansir eminim..benimki memyti ne zaman versem alir ama 2 dk dan fazla emmiyor 1 saat sonra yine istiyor
uyku disinda hiç 3-4 saatde beslenmedi daha
susutuiramayinca mecbur emzriiyorum aç kurt gibide saldiriyor memeye sanirsin 10 saatir emmiyor ,2 dk da pöff Sônüyor emmmesi
Allah bagislasin canim. 7100Gr 67cmherkese merhaba
8martta kızım dunyaya geldi
dorduncu ayda 6.200 kg olmus kilosu
dorduncu ay boy kilo durumlarınız nedir yazar mısınız?
herkese merhaba
maasallah bebeginize nazar degmesinAllah bagislasin canim. 7100Gr 67cm
Sadece anne sütü aliyor.maasallah bebeginize nazar degmesin
anne sutu mu mama mı alıyor acaba?
kilosunu az buldugu icin gunde iki kere mama takviyesi onerdiMerhaba canim kizim 19 mart dogumlu 4.ayda 6,5 kilo geldi kaka yapmiyor diye doktir ac kaldigi icin dedi ve bu ay olmasindan daha az kilo aldi dedi ek gidaya baslamami onerdi. Seni doktotun boyle birsey dedimi
Bence 6,5 kilo gayet iyi. Masallah. Kilo alimi 500grdan az ise doymuyordur dedi ebe. Kaka yapip yapmamasi bence kriter degil. Tabi en iyisini yine sen bilirsin canim.Merhaba canim kizim 19 mart dogumlu 4.ayda 6,5 kilo geldi kaka yapmiyor diye doktir ac kaldigi icin dedi ve bu ay olmasindan daha az kilo aldi dedi ek gidaya baslamami onerdi. Seni doktotun boyle birsey dedimi
ne yiyor ne iciyorsanız yaramıs,Sadece anne sütü aliyor.
Valla ben ne bulursam yiyorum. Hic yemek ayirdetmem. Oglumda istahli masallah.ne yiyor ne iciyorsanız yaramıs,
tebrik ederim
Merhaba canım 11 mart doğumlu kızım 4. Ay kilo 6650 boy68 bc 43herkese merhaba
4 mart dogumlu oglumherkese merhaba
emme arasi o kadar olsa hiç takmam benBenimki de oyle canim ac kurt gibi emiyor nefes nefese ama sure olarak 2-3 dakka...5 dakka emdiginde seviniyorum. Doktora da danistim akisin guzel ise cabuk doyar dert etme dedi. Onceleri saate bakayordum su dakkada basladi su dakkada birakti diye artik bakmiyorum. Emme araliklari 2,5 saat ile 4 saat arasi. Geceleri 5-6 saat. Bazen sacmalayip saat basi istiyor dukkan senin seyip veriyorum. Bizim moralimiz cok onemli hep neseli olmaya calis, sakin, pozitif, bebege de yansir eminim..
17 mart doğumlu oğlum 4. ay kontrolde 7700 g 62 cm diherkese merhaba
Granitler yeni çıktı bence en sağlıklısı çelik tencere seramiklerde en iyiisi değilse beyaz teflondan yapılabiliyor.minik tencerede pişirim diyorum ama minik duduklude olabilir tabi.Ben de ondan aldimsimdi sira tencere saklama kaplarina...kucuk duduklu alacam, doktorumuz sebzeleri normal tencerede 45 dakka duduklude 15 dakka pisirmemi soyledi. Yesil yaprakli sebzelri de tek ogunluk pisirip vermem gerekiyor bir patates havuc en cok ertesi gune kadar cam kapta saklanabilirmis. O yuzden kucuk duduklu sart galiba. Muhallebi turu yiyeceklere de kucuk tencere alcam granitler en iyimis. Arastirmalarim devam ediyor
68cm boyu 8500kılossu. Mama ve sut verıyorum ikiside yarıyor mama az vermeye calışmama rağmen genede kilo alıyor maşallah ek gıdayıda tattır dedi herşeyden yemicek sadece tadıcak.9martta 3709 doğdukherkese merhaba
5,800 ( doğum kilosu 2,800 )herkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?