bnmki emziğini tutup ısırıyo ama damakta bşy yok daha
16 mart doğumlu oğlum 4. ay kontrolünde 7000gr 64 cm geldi,sadece anne sütü alıyorherkese merhaba
8martta kızım dunyaya geldi
dorduncu ayda 6.200 kg olmus kilosu
dorduncu ay boy kilo durumlarınız nedir yazar mısınız?
Sabah uyaninca anne sutu.iki saat sonra mama.birde gece uyumafan once mama veriyorum.gece emziritorum..Benim kızım baya küçük ya((( maşallah bebeklerinize sizlere de ..
Mama ve anne sütü alanlar beslenmesini nasıl yapıyorsunuz ne kadar mama kaç ml ne zamn ? Anne sütü ?
Canım sabah kalkıp sağıyorum 90cc sut içiyo sonra 3satte bir 90cc mama oğlende 2gubı sağıyom bazen 90bazen 60 cıkıyo sonra gene mama. Gecede uatmadan ınce 11gıbı sağıyom ozaman çok cıkıyo 90ı geçiyo ıcırıyom sabahada mama uyanınca ağlarsa verıyom. Mama genelde 3saatte birBenim kızım baya küçük ya((( maşallah bebeklerinize sizlere de ..
Mama ve anne sütü alanlar beslenmesini nasıl yapıyorsunuz ne kadar mama kaç ml ne zamn ? Anne sütü ?
Yaa o da baska bir antikaymis desenebenimki memyti ne zaman versem alir ama 2 dk dan fazla emmiyor 1 saat sonra yine istiyor
uyku disinda hiç 3-4 saatde beslenmedi daha
susutuiramayinca mecbur emzriiyorum aç kurt gibide saldiriyor memeye sanirsin 10 saatir emmiyor ,2 dk da pöff Sônüyor emmmesi
Seramik teflon gibi kolay cizilir ondan celik daha iyi tabii. Ama granitin celikten iyi oldugu kesin, ayrica muhallebi turu yiyecekler yapismayacak. Ben bugun bir granit aldim. Sira duduklude. Dedemizin şilede organik bahcesi var sabirsizlikla ek gidaya gecisimizi bekliyor.Granitler yeni çıktı bence en sağlıklısı çelik tencere seramiklerde en iyiisi değilse beyaz teflondan yapılabiliyor.minik tencerede pişirim diyorum ama minik duduklude olabilir tabi.
masaallah,sularinimi tattiriyorsun3.5kilo dogdu kizim. 4.ay kontrolunde 6600 gr 61cm boy ve 41 cm bas cevresi. sadece anne sutu. ama artik biseyler tattiriyorum.karpuz seftali havuc salatalik yogurt.drumuz soylemedi ama yiyeceklerin farkina vardi artik.dis cikarma hazirliklari buyuk olcude tamamlanmis dedi dr umuzz. hem gaz problemi hem dis. ikisi ayni anda. gaz problemi bitmedi bir turlu.
Granit radyasyon yayan bir taşSeramik teflon gibi kolay cizilir ondan celik daha iyi tabii. Ama granitin celikten iyi oldugu kesin, ayrica muhallebi turu yiyecekler yapismayacak. Ben bugun bir granit aldim. Sira duduklude. Dedemizin şilede organik bahcesi var sabirsizlikla ek gidaya gecisimizi bekliyor.
Ayni fikirdeyim. Celikten sasmamGranitler yeni çıktı bence en sağlıklısı çelik tencere seramiklerde en iyiisi değilse beyaz teflondan yapılabiliyor.minik tencerede pişirim diyorum ama minik duduklude olabilir tabi.
Ben aksam banyosundan sonra suruyorum sadece , gece altini degistirmiyorum. Sabah ilk saatte kakasini yapiyor cunku. Ama her alt degistirmede sicak su zeytinyagli bebek sabunuyla yikiyorum.Kizlar pisik kremini sizde devamli suruyormusunuz,devamli suruyorum
Bana da 5 damla dediler saglik ocagindan. Kizim 4 aylik. Ben bir doktoruma sorayim bu konuyu dedim. O zaman 6 ayda kullanirsin dediler. Zorlami arkadaş. Kullanmicam ins :) doktorumuz ( Univ. hastanesinde docent ve cok memnunuz) 5.ayda veririz dedi. Ben kullanmak istemiyorum dedim. Ok dedi. O zaman sen demir ilaci kullanirsin ( anne sutunden bebege ihtiyaci oldugu kadar geciyor) dedi ok dedim. Simdi degil tabi. Ek gidalarda da demir iceren gidalar veririz dedi. Ok dedim. Sonucta saglikli beslenirse bebisler Allah'in izni ile iyi olurlarEvet şimdide bu çıktı 3damlası bile mahvedıyor bebişi bide bana 9damla ver dediler. Çocuk kafein içmiş gıbi saniye uyumadı. Gece uykusuna bile yeni yattı sallıyorum uaynmasn die. Bende vermicem
evet sularini tattiriyorum. biz yemek yerken durmuyo artik. istiyo. ben kizima emzik vermemistim cok pismanim simdi.sonra vermeye calistim ama almadi. yiyeceklerde de oyle olmasin tatlari ogrensin. doyumluk degil sadece tadinlik. :)M
masaallah,sularinimi tattiriyorsun
Hıç surmedimKizlar pisik kremini sizde devamli suruyormusunuz,devamli suruyorum
Aynen canım benım oğlum şu an uc yaşında demır damlası cok dokundu bende vermıyorum arkadaş dedım, 6 ayda et suyu yumurta sarısı pekmez agırlık verdım, kansızlık enfazla bır yaşında gorulurmuş bır yaşında cocugu cıgırta cıgırta kan verdırdım keşke onuda yapmasaydım demırı cok ıyı cıktıBana da 5 damla dediler saglik ocagindan. Kizim 4 aylik. Ben bir doktoruma sorayim bu konuyu dedim. O zaman 6 ayda kullanirsin dediler. Zorlami arkadaş. Kullanmicam ins :) doktorumuz ( Univ. hastanesinde docent ve cok memnunuz) 5.ayda veririz dedi. Ben kullanmak istemiyorum dedim. Ok dedi. O zaman sen demir ilaci kullanirsin ( anne sutunden bebege ihtiyaci oldugu kadar geciyor) dedi ok dedim. Simdi degil tabi. Ek gidalarda da demir iceren gidalar veririz dedi. Ok dedim. Sonucta saglikli beslenirse bebisler Allah'in izni ile iyi olurlar
Ua ben anlamadım zaten ilk 6ay sadece anne sütü derler sonrada dayarlar damlaları. Uyku zeka gelişimi için çok önemli yan etkisiyle hiç uyumuyor kan damlasıyla multitaps verince cıldırcak gibi hareketli oluyor ve çok huzursuz ben bile mahvoluyorum ona bakarken bebiş ne yapsın bende vermicem kansız kalırsa alırım kırmızı pancarı yediririmAynen canım benım oğlum şu an uc yaşında demır damlası cok dokundu bende vermıyorum arkadaş dedım, 6 ayda et suyu yumurta sarısı pekmez agırlık verdım, kansızlık enfazla bır yaşında gorulurmuş bır yaşında cocugu cıgırta cıgırta kan verdırdım keşke onuda yapmasaydım demırı cok ıyı cıktı
Şimdı sıpa kızıma 9 damla ver dedıler ıkı damla verdım çunku ucuncu damlada cıldırıyor, vermıyom arkadaş cocugun uykuyada huzurada ihtıyacı var
kilosunu az buldugu icin gunde iki kere mama takviyesi onerdi
bizimki de az kaka yapiyordu uc dort gude bir falan. mama takviyesinden sonra arttı kakası da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?