Aynen sallamaya devam :) biraz daha iyiz ama yine devamlı uyku bölecek kada sallattırıyor kendini ... Sallamayınca asla uyumuyor .. Düğüne gittik arabasında iki sefer uyudu o da bi ilginç :) kilosu çok az ona çok takıyorum .. Sadece beni emiyordu bu ay 320 gr alıncaSabah uyaninca anne sutu.iki saat sonra mama.birde gece uyumafan once mama veriyorum.gece emziritorum..
Yanlis hatirlamiyorsam sizin kuziniz bir ara surekli sallayarak uyutuyordunuz.hatta anneme gittim ben birakunca annem salliyo vb bir konusma yapmismydik daha once
Ben de ondan aldimsimdi sira tencere saklama kaplarina...kucuk duduklu alacam, doktorumuz sebzeleri normal tencerede 45 dakka duduklude 15 dakka pisirmemi soyledi. Yesil yaprakli sebzelri de tek ogunluk pisirip vermem gerekiyor bir patates havuc en cok ertesi gune kadar cam kapta saklanabilirmis. O yuzden kucuk duduklu sart galiba. Muhallebi turu yiyeceklere de kucuk tencere alcam granitler en iyimis. Arastirmalarim devam ediyor
1 ağustos'ta izne ayrılıyorum. bebeğime mayo ve güneş kremi aldım. mayo çok hoşuma gitti ama bir tane yeter mi bilemiyorumgüneş kremi olarak arko nem tercih ettim. gerçi carrefour'da bebek losyonu olarak fazla da seçenek yoktu. siz ne kullanıyorsunuz?mayo cok hosuma gitti cok güzelmis . günes kremi olarak nivea aldim ben daha kullanmak nasip olmadi umarim memnun kalirm
Sallamak gercekten insani cok yoruyor.kolay gelsin canim.her emzirmeden sonra ver bence.doyuyorsa mamayi icmez zaten.bir ara bu sekilde yapiyodum iciyodu mamayi.sonra mamayi icmemeye bsladi.sutum artmis.:))simdi bir veya iki kere veriyorum.Aynen sallamaya devam :) biraz daha iyiz ama yine devamlı uyku bölecek kada sallattırıyor kendini ... Sallamayınca asla uyumuyor .. Düğüne gittik arabasında iki sefer uyudu o da bi ilginç :) kilosu çok az ona çok takıyorum .. Sadece beni emiyordu bu ay 320 gr alıncamama başladık . Sabah akşam 60 ml veriyorum gece ve gündüz emiyor beni 30 ında kilo kontrolü olacak bakalım mama ne kadar yaradı ya da yaramadı .. Tartıya çıkmasına korkuyorum .. Hamileykrn ben çok gelmeyim diyordum şimdi tersi kızım kilo alsın .. Tartıyla bi barışamadık.. Bunları yazarken bile sallıyorum ..
Vallahi devlet ver diyo hemsireler veriyoo mecburiyetten.ben vermiyorum.birkere verdim ciglik cigliga.aksama kadar agladi resmen sabah vermistim.egerki kansizlik olursa ilerde baslarim..olcum felanda yapmiyolar kesinlikle ver diyolar ...fazlasida axida zararmis..iyi günler herkesin ortak sorusu kan damlası galiba bizede verdi hemsire ama ben içini okuyunca 1 yas bebeklerde 5 damla diyor hemsire bize 7 damla dedi fazla doz kullanımında komaya girebilir yazıyor korkyum bende acaba vermesem olur mu ki
Bu arada 60 biraz az gibi .benim bebek acikinca 90-100iciyoAynen sallamaya devam :) biraz daha iyiz ama yine devamlı uyku bölecek kada sallattırıyor kendini ... Sallamayınca asla uyumuyor .. Düğüne gittik arabasında iki sefer uyudu o da bi ilginç :) kilosu çok az ona çok takıyorum .. Sadece beni emiyordu bu ay 320 gr alıncamama başladık . Sabah akşam 60 ml veriyorum gece ve gündüz emiyor beni 30 ında kilo kontrolü olacak bakalım mama ne kadar yaradı ya da yaramadı .. Tartıya çıkmasına korkuyorum .. Hamileykrn ben çok gelmeyim diyordum şimdi tersi kızım kilo alsın .. Tartıyla bi barışamadık.. Bunları yazarken bile sallıyorum ..
aynen sordum tahlil yapmadınız diye 9,ayda yapcaklarmıs bu aylarda cocuklarda kansızlık baslıyormus bende vermedim dahaVallahi devlet ver diyo hemsireler veriyoo mecburiyetten.ben vermiyorum.birkere verdim ciglik cigliga.aksama kadar agladi resmen sabah vermistim.egerki kansizlik olursa ilerde baslarim..olcum felanda yapmiyolar kesinlikle ver diyolar ...fazlasida axida zararmis..
Öğünde ilk mama veriyorum biberon ile .. Alışsın mamaya biberona diye sonra emziriyorum( günde iki kez mama sabah akşam 60 ml) sütüm de geliyor sıktığımda bir iki delikten fışkırır genelde sağmadım hiç ne ksdar süt çıkıyor diye ...inşallah kilo alımı olmuştur ..Sallamak gercekten insani cok yoruyor.kolay gelsin canim.her emzirmeden sonra ver bence.doyuyorsa mamayi icmez zaten.bir ara bu sekilde yapiyodum iciyodu mamayi.sonra mamayi icmemeye bsladi.sutum artmis.:))simdi bir veya iki kere veriyorum.
Mama veriyorum diye uzulme sakin.mamalardada bircok vitamin var...
60 ml yapıyorum bazen hepsini içmiyor 10 filan kalıyor ilk kez bu sabah bitirdi hepsini ondan bu kadar yapıyorum .. Arkasından alırsa emziriyorum genelde de alıyor.. Valla ne yapacağımı şaşırdım emzşrme süresi dakikasi filan kalmadı dikkat ettiğimBu arada 60 biraz az gibi .benim bebek acikinca 90-100iciyo
gece ilk ortalama 3-4 saat uyuyor.(en uzun 5 saat uyuyor 3. ayından beri.)kalkınca emziriyorum sonra saat gibi 2 saatte bir uyanıp emziriyorum.ilk 2 ay boyunca saatimi kurup emzirdim hep 2 saat arayla.daha sonra o uyandıkça emzirdim.2. ayından sonra 3 hatta 4 saati bulunca kendim uyandırıp emzirmeye çalıştım ama uyanıpta ememedi.zaten drlar da uyandırmayın kendi acıkırsa uyanır zaten diyorlar.o yüzden o uyandıkça emziriyorum.su vermedim hiç gerek yok dedikleri için.Geceleri bebeklerinizi Uyandırıp emziriyor ya da mama veriyor musunuz ?
En fazla kaç saat uyuyor ve aç kalıyor ?
Su veriyor musunuz ? Ne kadar ?
Sabah uyaninca,iki saat sonra cunku sabah saatlerinde cok dilduruyor.Arkadaşlar günde kaç bez degistiriyorsunuz? Ben 6-7 defa değiştiriyorum gece degistirmiyorum yapmıyor zaten ama eşim ısrarla daha çok değiştir saat başı değiştir yazık çocuğa diyor siz ne sıklıkla değiştiriyorsunuz?
yanı ancak 6-7 oluyo..kaka yapmamişsa 5-6..gece bende değistirmiyorum..yapmıyoda zaten.sabah daha çok yapıyoArkadaşlar günde kaç bez degistiriyorsunuz? Ben 6-7 defa değiştiriyorum gece degistirmiyorum yapmıyor zaten ama eşim ısrarla daha çok değiştir saat başı değiştir yazık çocuğa diyor siz ne sıklıkla değiştiriyorsunuz?
Ben Prima kullanıyorum. Oğlumda 3 günde 1 kaka yapıyor. Yani bezi hep Çişli oluyor. Öyle olduğunda günde 4 kere değiştiriyorum. Sabah Uyandığında gün içinde 2 tane gece yatarken.Arkadaşlar günde kaç bez degistiriyorsunuz? Ben 6-7 defa değiştiriyorum gece degistirmiyorum yapmıyor zaten ama eşim ısrarla daha çok değiştir saat başı değiştir yazık çocuğa diyor siz ne sıklıkla değiştiriyorsunuz?
Bende molfix kullanıyorum ama çok değiştiriyorum galibaBen Prima kullanıyorum. Oğlumda 3 günde 1 kaka yapıyor. Yani bezi hep Çişli oluyor. Öyle olduğunda günde 4 kere değiştiriyorum. Sabah Uyandığında gün içinde 2 tane gece yatarken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?