2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Geceleri bebeklerinizi Uyandırıp emziriyor ya da mama veriyor musunuz ?
En fazla kaç saat uyuyor ve aç kalıyor ?
Su veriyor musunuz ? Ne kadar ?
Ben gece uyandırmıyorum açıktıgında Kalkıyor zaten sabah 6:30,7 arası Kalkıyor akşam Değişiyor uyku saati tam düzenimiz yok daha bazen 8, bazen 9-10 oluyor, günde bir iki defa su veriyorum

Bence gereksiz o kadar fazla değiştirmek Altını rahatsız olur evet ama cok değiştirmekten bence Çiş yapıyorsa sadece hemen değiştirmeye gerek yok bez emiyor zaten bende 4 kere filan değiştiriyorum günde bazen 5 duruma göre gece değiştirmiyorum kaka yapmadıkça rahatsız etmeye gerek yok uyusun bebişler

Haklısın canım bende öyle diyorum Ama eşim saat başı ne zaman değiştirdin hava sıcak diyor anlatıyorum ama yok biz olsak nasıl olur rahat edemez çiş yapsa bile hemen değiştir diyor nasıl ikna edeceğim bilmiyorum inan

Benimde aynı canım , acaba çok mu dedim
Ben 5-6defa degistiriyorum kesin.dokunuyorum disardan dolunca bayagi sis oluyo anlasiliyo.prima kullaniyorum.havalar sicak zaten ,nasil rahatliyo bezini cikarinca bunaltiyordur tabi bukadar sicak havada bez.hem hava almasida iyi oluyo.genellikle her degistirmede acik birakuyorum popusunu.pisik de kizaruklikta olmuyo

bu kadar kötü mü ya ben daha başlamadm

Degistir canim. Bir zarari yok. Ben de esine katılıyorum. Bezler cisi emdikce jellesiyor sivi ve agirlasiyor. Hava da sicak. Kendimi onun yerine koyuyorum. Ben olsam rahatsiz olurdum. O nedenle sik sık değişiyorum. Eger evdeysek ve kaka yspmidsa mutlaka duşta poposunu yikiyorum. Hava sicak ya ardindan da biraz havalansin diye birakiyorum firsat oldukca. Mesela corap giydirirsem ters giydiririm. Çünkü iclerinde abuk sabuk ip parçaları oluyor. Derdini de anlatamaz ve rahatsiz eder diye. Her yıkamada kiyafetlerini kontrol ediyorum ip falan cikmis mi diye. Ki oluyor illa kesiyorum. Yani ben de esinin kafadanim :)

Önce anne sütü, sonra mama vermen daha dogru. Cunku temrl besin anne sutu ve sutun var. Ardindan mama tamamlayici besin oluyor. Sagma zaten. Sagdiginda cikan sutle bebegin emdiği ayni degil. Bebek daha fazla çekiyor. Ayrica bebek emdikce her daim sut geliyor.

Geceleri bebeklerinizi Uyandırıp emziriyor ya da mama veriyor musunuz ?
En fazla kaç saat uyuyor ve aç kalıyor ?
Su veriyor musunuz ? Ne kadar ?
Onceden uyandirirdim. Artik uyandirmiyorum. Ama kendisi uyanıyor. 3-4 defa kalıyoruz. Su vermiyorum. Gunduz de ne zaman isterse emziriyorum. Ben de teklif ediyorum emsin diye. Sik sik emziriyorum. Istemezse almiyor zaten. Saate sureye bakmiyorum. Ne zaman ve ne kadar isterse

Ben bu kiloları cok takmaya başladım karnım kat kat özellikle karın bölgem bir sene de toparlar diyorlar öyle mi olur dersiniz cok aşırı yemek yiyen biri degilim emzirmedigini icin söylüyorum yoksa diyet düşünmezdim , bugün yediğim kahvaltı ve saat 4 gibi iki dilim baklava hepsi bu ama tatlı olayı bozdu yine işte diyet yapmıyorum o daha strese sokuyor beni

Ben mayo bebek bezi kullaniyorum.paketin icinde bayagi var.kullandiktan sonra atiyorum.nerdeyse bir aydir denizede havuzada giriyoruz.suyu cok sevdi.biraksak yuzecek yani.
Ne kadarlik bebegin? Biz de tatile gidecegiz ins eylülde. Ama sokamam heralde. Zaten sular tuzlu. Ne bileyim. Tirsiyorum biraz. Kucuk henuz diyorum

Ben vermezdim. Ki vermeyecegim zaten. Sonucta fazlasi da zararlu bir mineral

Cok iyi. Peki ikinci cocuguna neden veriyorsun? Ilkinde cok sukur demiri iyiymiş

ben sabah kalkınca değiştiriyorum bezini. gün içerisinde şiştikçe değiştiriyorum. yani sabah + ortalama 3 kez + gece yatarken bez değişimi oluyor. ama ben çoğu zamanda kilotla bırakıyorum popoyu. sıcaklardan ötürü bez çok havasız bırakıyor, bebek kilodu çişin sıçramasını önlüyor, hem de çocuk rahatlıyor bez olmadan.

Bende öyle yapıyorum bazen açık bırakıyorum oynasın rahatlasın diye a sanki çok değiştiriyorum gibime geldi ondan sordum canım

İyi yapıyorsun canim :) peki çorap izlerine bir çözüm buldun mu? Ben büyük alıyorum yinede lastiği iz yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…