Benimde aynı canım , acaba çok mu dedimSabah uyaninca,iki saat sonra cunku sabah saatlerinde cok dilduruyor.
yanı ancak 6-7 oluyo..kaka yapmamişsa 5-6..gece bende değistirmiyorum..yapmıyoda zaten.sabah daha çok yapıyo
Ben gece uyandırmıyorum açıktıgında Kalkıyor zaten sabah 6:30,7 arası Kalkıyor akşam Değişiyor uyku saati tam düzenimiz yok daha bazen 8, bazen 9-10 oluyor, günde bir iki defa su veriyorumGeceleri bebeklerinizi Uyandırıp emziriyor ya da mama veriyor musunuz ?
En fazla kaç saat uyuyor ve aç kalıyor ?
Su veriyor musunuz ? Ne kadar ?
Bence gereksiz o kadar fazla değiştirmek Altını rahatsız olur evet ama cok değiştirmekten bence Çiş yapıyorsa sadece hemen değiştirmeye gerek yok bez emiyor zaten bende 4 kere filan değiştiriyorum günde bazen 5 duruma göre gece değiştirmiyorum kaka yapmadıkça rahatsız etmeye gerek yok uyusun bebişlerArkadaşlar günde kaç bez degistiriyorsunuz? Ben 6-7 defa değiştiriyorum gece degistirmiyorum yapmıyor zaten ama eşim ısrarla daha çok değiştir saat başı değiştir yazık çocuğa diyor siz ne sıklıkla değiştiriyorsunuz?
Haklısın canım bende öyle diyorum Ama eşim saat başı ne zaman değiştirdin hava sıcak diyor anlatıyorum ama yok biz olsak nasıl olur rahat edemez çiş yapsa bile hemen değiştir diyor nasıl ikna edeceğim bilmiyorum inanBence gereksiz o kadar fazla değiştirmek Altını rahatsız olur evet ama cok değiştirmekten bence Çiş yapıyorsa sadece hemen değiştirmeye gerek yok bez emiyor zaten bende 4 kere filan değiştiriyorum günde bazen 5 duruma göre gece değiştirmiyorum kaka yapmadıkça rahatsız etmeye gerek yok uyusun bebişler
Ben 5-6defa degistiriyorum kesin.dokunuyorum disardan dolunca bayagi sis oluyo anlasiliyo.prima kullaniyorum.havalar sicak zaten ,nasil rahatliyo bezini cikarinca bunaltiyordur tabi bukadar sicak havada bez.hem hava almasida iyi oluyo.genellikle her degistirmede acik birakuyorum popusunu.pisik de kizaruklikta olmuyoBenimde aynı canım , acaba çok mu dedim
dünden beri emmek istemiyoAynen bizimki de isiriyo herseyi battaniyesini emzigini ustundeki kiyafetini ne denk gelirse :)
Ne zaman cikcak bakalim dislerimiz :)
bu kadar kötü mü ya ben daha başlamadmVallahi devlet ver diyo hemsireler veriyoo mecburiyetten.ben vermiyorum.birkere verdim ciglik cigliga.aksama kadar agladi resmen sabah vermistim.egerki kansizlik olursa ilerde baslarim..olcum felanda yapmiyolar kesinlikle ver diyolar ...fazlasida axida zararmis..
gece kendi uyanıyo 3 kere günde 1 kere de su veriyorum alanya sıcak malumGeceleri bebeklerinizi Uyandırıp emziriyor ya da mama veriyor musunuz ?
Degistir canim. Bir zarari yok. Ben de esine katılıyorum. Bezler cisi emdikce jellesiyor sivi ve agirlasiyor. Hava da sicak. Kendimi onun yerine koyuyorum. Ben olsam rahatsiz olurdum. O nedenle sik sık değişiyorum. Eger evdeysek ve kaka yspmidsa mutlaka duşta poposunu yikiyorum. Hava sicak ya ardindan da biraz havalansin diye birakiyorum firsat oldukca. Mesela corap giydirirsem ters giydiririm. Çünkü iclerinde abuk sabuk ip parçaları oluyor. Derdini de anlatamaz ve rahatsiz eder diye. Her yıkamada kiyafetlerini kontrol ediyorum ip falan cikmis mi diye. Ki oluyor illa kesiyorum. Yani ben de esinin kafadanim :)Haklısın canım bende öyle diyorum Ama eşim saat başı ne zaman değiştirdin hava sıcak diyor anlatıyorum ama yok biz olsak nasıl olur rahat edemez çiş yapsa bile hemen değiştir diyor nasıl ikna edeceğim bilmiyorum inan
Önce anne sütü, sonra mama vermen daha dogru. Cunku temrl besin anne sutu ve sutun var. Ardindan mama tamamlayici besin oluyor. Sagma zaten. Sagdiginda cikan sutle bebegin emdiği ayni degil. Bebek daha fazla çekiyor. Ayrica bebek emdikce her daim sut geliyor.Öğünde ilk mama veriyorum biberon ile .. Alışsın mamaya biberona diye sonra emziriyorum( günde iki kez mama sabah akşam 60 ml) sütüm de geliyor sıktığımda bir iki delikten fışkırır genelde sağmadım hiç ne ksdar süt çıkıyor diye ...inşallah kilo alımı olmuştur ..
Onceden uyandirirdim. Artik uyandirmiyorum. Ama kendisi uyanıyor. 3-4 defa kalıyoruz. Su vermiyorum. Gunduz de ne zaman isterse emziriyorum. Ben de teklif ediyorum emsin diye. Sik sik emziriyorum. Istemezse almiyor zaten. Saate sureye bakmiyorum. Ne zaman ve ne kadar isterseGeceleri bebeklerinizi Uyandırıp emziriyor ya da mama veriyor musunuz ?
Ne kadarlik bebegin? Biz de tatile gidecegiz ins eylülde. Ama sokamam heralde. Zaten sular tuzlu. Ne bileyim. Tirsiyorum biraz. Kucuk henuz diyorumBen mayo bebek bezi kullaniyorum.paketin icinde bayagi var.kullandiktan sonra atiyorum.nerdeyse bir aydir denizede havuzada giriyoruz.suyu cok sevdi.biraksak yuzecek yani.
Ben vermezdim. Ki vermeyecegim zaten. Sonucta fazlasi da zararlu bir mineralSelam guzel anneler size bir sorum olacakti bebegim 24 nisan dogumlu 3.ay kontrolunde kilosu fazla oldugu icin doktor kan damlasina simdi baslayalim dedi sizler ne zaman basladiniz damlayi verdigim ilk gun sadece gaz cikarirken kusan cocuk damladan sonra nerdeyse 15 dk bir kustu acikcasi damlayi vermicem artik bir sorun olur mu
Cok iyi. Peki ikinci cocuguna neden veriyorsun? Ilkinde cok sukur demiri iyiymişAynen canım benım oğlum şu an uc yaşında demır damlası cok dokundu bende vermıyorum arkadaş dedım, 6 ayda et suyu yumurta sarısı pekmez agırlık verdım, kansızlık enfazla bır yaşında gorulurmuş bır yaşında cocugu cıgırta cıgırta kan verdırdım keşke onuda yapmasaydım demırı cok ıyı cıktı
Şimdı sıpa kızıma 9 damla ver dedıler ıkı damla verdım çunku ucuncu damlada cıldırıyor, vermıyom arkadaş cocugun uykuyada huzurada ihtıyacı var
o dediğin kullan at mayo bez nasıl oluyor? link göndersene butterloveBen mayo bebek bezi kullaniyorum.paketin icinde bayagi var.kullandiktan sonra atiyorum.nerdeyse bir aydir denizede havuzada giriyoruz.suyu cok sevdi.biraksak yuzecek yani.
dünden beri emmek istemiyo
Bende öyle yapıyorum bazen açık bırakıyorum oynasın rahatlasın diye a sanki çok değiştiriyorum gibime geldi ondan sordum canımBen 5-6defa degistiriyorum kesin.dokunuyorum disardan dolunca bayagi sis oluyo anlasiliyo.prima kullaniyorum.havalar sicak zaten ,nasil rahatliyo bezini cikarinca bunaltiyordur tabi bukadar sicak havada bez.hem hava almasida iyi oluyo.genellikle her degistirmede acik birakuyorum popusunu.pisik de kizaruklikta olmuyo
Degistir canim. Bir zarari yok. Ben de esine katılıyorum. Bezler cisi emdikce jellesiyor sivi ve agirlasiyor. Hava da sicak. Kendimi onun yerine koyuyorum. Ben olsam rahatsiz olurdum. O nedenle sik sık değişiyorum. Eger evdeysek ve kaka yspmidsa mutlaka duşta poposunu yikiyorum. Hava sicak ya ardindan da biraz havalansin diye birakiyorum firsat oldukca. Mesela corap giydirirsem ters giydiririm. Çünkü iclerinde abuk sabuk ip parçaları oluyor. Derdini de anlatamaz ve rahatsiz eder diye. Her yıkamada kiyafetlerini kontrol ediyorum ip falan cikmis mi diye. Ki oluyor illa kesiyorum. Yani ben de esinin kafadanim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?