2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bende alt açmayı serip uzatıyorum biraz oynuyor çişini yapınca temizleyip bağlıyorum

Ne kadarlik bebegin? Biz de tatile gidecegiz ins eylülde. Ama sokamam heralde. Zaten sular tuzlu. Ne bileyim. Tirsiyorum biraz. Kucuk henuz diyorum
3 mart dogumlu.ilk zamnlar 5 dk ancak duruyodu simdi ben cikarmasam bir saat oyalaniyo vallahi suda.once ayaklardan baslayip yavas yavas alistiriyorum kafasi haric butun vucudu sokutorum.o yuzuyo zaten bacaklari elleri bi gorsen cok tatli :))) 4aylukti yazliga geldigimizdeogun bugun sokuyorum iki gundebir.birsey olmaz korkma.sisme oturmali seyler var kisa surelugine onada koyuyorum hafif yatiyo icinde yuzu koyun.hic aglamiyoo.

Günaydın herkese

Benim kızımda 5 ay 27 günlük, 6 bitmek üzere yani
Ağlamıyor ama uykulu vs. anneme bıraktığımız için
Akşamları beni sallamıyor kendi halinde söyleniyor , eskisi gibi her çağırdığımda bakıp gülmüyor
Ama izinde olduğum günler düzeliyor
Kıyamıyorum ama sürekli evde olmakta bana göre değil, dah çok stres olup ona pek te verimli olamıyorum

Kızlar bebişleri gece ne giydırıyosunuz ben sadece cıtcıtlı gıydırıp ıtune penye battanoye orteyım dıyorum ama battanoyeyı yüzüne cekiyı. Eşimde ince pihama gydıt ıstunu bişe dıyo
ev 26derece siz nasıl yatırıyosnz

bize cok huysuzluk aglama atakları ve döküntü yaptı bi haftadır vermiyorum. yarın doktora götürcem farklı birsey alıcam insallah

Ah yavrum ya benimkide yapti onu bi iki gun once simdi iyi cok sukur..
ben ayaga kalkipta emziriyodum o zaman tutuyodu. Insallah duzelir canim...
uyurken emiyo ama uyanıkken inat ediyo zayıfladı gibi geliyor bana bu diş olayı bizi yorcak gibi keşke brz daha gecikseydi

bakalım bizimki nasıl tepki verecek şu an beni görmesi yetiyo gülmesi için dediğin gibi çalışmadan da olmaz

çıtçıtlı atletle yatıyo üzerine ince bşy örtüyorum vantilatör çalışıyo ona çok vurmayacak şkilde çünkü alanyadayız klima almaya korkuyorum çocuğu hasta eder diye ama sıcağa da hiç dayanmıyo

Ben her akşam yürüyüşe çıkıyorum akşam 5den sonrr yemeği kesiyorum acıkırsam meyve yoğurt falan. Yeşil çay içiyorum 2kılo vetdm 10gunde annenin psikolojiside önemli sut oşmaz diye yıyordum sürekli acayıp kılo yaptı hiç.bişeyim olmadı yeni aldıklarım cuval gıbı artık tak ettı verıcem kiloları

ben de çıldırıyorum giydiklerm olmuyo 2 kilo çok iyi vermişsin ben de bayramda bıraktım tatlı çikolata 2 kilo almışım bgnden itibaren başladm vermem lazm

Bizim ev serin ben tek çıtçıtlıyla yatıramıyorum
Eşim yatırmıştı kızdım
Hasta olursa diye
Çünkü battaniye örttürmüyo
Örtersen anında uyanıyo bacaklarını dikip, sonra da o battaniyeyi ağzına alıyo
Çok cadı benim ki çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…