Bende alt açmayı serip uzatıyorum biraz oynuyor çişini yapınca temizleyip bağlıyorumben sabah kalkınca değiştiriyorum bezini. gün içerisinde şiştikçe değiştiriyorum. yani sabah + ortalama 3 kez + gece yatarken bez değişimi oluyor. ama ben çoğu zamanda kilotla bırakıyorum popoyu. sıcaklardan ötürü bez çok havasız bırakıyor, bebek kilodu çişin sıçramasını önlüyor, hem de çocuk rahatlıyor bez olmadan.
İyi yapıyorsun canim :) peki çorap izlerine bir çözüm bu
Bilekte bitem coraplari iz yapmiyor. Yukarida bitenlerin lastigi sikiyor. Annem lastiklerini cikardi. Simdi rahatİyi yapıyorsun canim :) peki çorap izlerine bir çözüm buldun mu? Ben büyük alıyorum yinede lastiği iz yapıyor
3 mart dogumlu.ilk zamnlar 5 dk ancak duruyodu simdi ben cikarmasam bir saat oyalaniyo vallahi suda.once ayaklardan baslayip yavas yavas alistiriyorum kafasi haric butun vucudu sokutorum.o yuzuyo zaten bacaklari elleri bi gorsen cok tatli :))) 4aylukti yazliga geldigimizdeogun bugun sokuyorum iki gundebir.birsey olmaz korkma.sisme oturmali seyler var kisa surelugine onada koyuyorum hafif yatiyo icinde yuzu koyun.hic aglamiyoo.Ne kadarlik bebegin? Biz de tatile gidecegiz ins eylülde. Ama sokamam heralde. Zaten sular tuzlu. Ne bileyim. Tirsiyorum biraz. Kucuk henuz diyorum
ben de oğlumu nasıl bırakıp başlarım diye daha şimdiden düşünüyorum arkadaşlar..annem bakacak ona rağmen aklım onda kalacak daha eylülde başlıyorum okula o zmana 6 ay bitecek beni iyice tanıyacak..arkamdan ağlarsa içim acır ders anlatamam
Bez seklunde.ama denizde kyllaniluyo mayo bebek bezi diye geciyo..o dediğin kullan at mayo bez nasıl oluyor? link göndersene butterlove
bize cok huysuzluk aglama atakları ve döküntü yaptı bi haftadır vermiyorum. yarın doktora götürcem farklı birsey alıcam insallahSelam guzel anneler size bir sorum olacakti bebegim 24 nisan dogumlu 3.ay kontrolunde kilosu fazla oldugu icin doktor kan damlasina simdi baslayalim dedi sizler ne zaman basladiniz damlayi verdigim ilk gun sadece gaz cikarirken kusan cocuk damladan sonra nerdeyse 15 dk bir kustu acikcasi damlayi vermicem artik bir sorun olur mu
bizimki emmek için bes kez falan kalkıyo. su vermiyorumGeceleri bebeklerinizi Uyandırıp emziriyor ya da mama veriyor musunuz ?
En fazla kaç saat uyuyor ve aç kalıyor ?
Su veriyor musunuz ? Ne kadar ?
uyurken emiyo ama uyanıkken inat ediyo zayıfladı gibi geliyor bana bu diş olayı bizi yorcak gibi keşke brz daha gecikseydiAh yavrum yabenimkide yapti onu bi iki gun once simdi iyi cok sukur..
ben ayaga kalkipta emziriyodum o zaman tutuyodu. Insallah duzelir canim...
ben de molfıx. gunde 7 8 kez degişiyorum ama bu bile az bence. gece kaka yapmadıkca degişmemBende molfix kullanıyorum ama çok değiştiriyorum galiba
http://www.e-bebek.com/huggies-little-swimmers-7-15-kg-mayo-bebek-bezi-12-adet_HUG-8426 ben bunu kullanıyorum cokda memnunum..tek kullanımlık.o dediğin kullan at mayo bez nasıl oluyor? link göndersene butterlove
bakalım bizimki nasıl tepki verecek şu an beni görmesi yetiyo gülmesi için dediğin gibi çalışmadan da olmazGünaydın herkese
Benim kızımda 5 ay 27 günlük, 6 bitmek üzere yani
Ağlamıyor ama uykulu vs. anneme bıraktığımız için
Akşamları beni sallamıyor kendi halinde söyleniyor , eskisi gibi her çağırdığımda bakıp gülmüyor
Ama izinde olduğum günler düzeliyor
Kıyamıyorum ama sürekli evde olmakta bana göre değil, dah çok stres olup ona pek te verimli olamıyorum
çıtçıtlı atletle yatıyo üzerine ince bşy örtüyorum vantilatör çalışıyo ona çok vurmayacak şkilde çünkü alanyadayız klima almaya korkuyorum çocuğu hasta eder diye ama sıcağa da hiç dayanmıyoKızlar bebişleri gece ne giydırıyosunuz ben sadece cıtcıtlı gıydırıp ıtune penye battanoye orteyım dıyorum ama battanoyeyı yüzüne cekiyı. Eşimde ince pihama gydıt ıstunu bişe dıyo
ev 26derece siz nasıl yatırıyosnz
Ben her akşam yürüyüşe çıkıyorum akşam 5den sonrr yemeği kesiyorum acıkırsam meyve yoğurt falan. Yeşil çay içiyorum 2kılo vetdm 10gunde annenin psikolojiside önemli sut oşmaz diye yıyordum sürekli acayıp kılo yaptı hiç.bişeyim olmadı yeni aldıklarım cuval gıbı artık tak ettı verıcem kilolarıBen bu kiloları cok takmaya başladım karnım kat kat özellikle karın bölgem bir sene de toparlar diyorlar öyle mi olur dersiniz cok aşırı yemek yiyen biri degilim emzirmedigini icin söylüyorum yoksa diyet düşünmezdim , bugün yediğim kahvaltı ve saat 4 gibi iki dilim baklavahepsi bu ama tatlı olayı bozdu yine işte diyet yapmıyorum o daha strese sokuyor beni
ben de çıldırıyorum giydiklerm olmuyo 2 kilo çok iyi vermişsin ben de bayramda bıraktım tatlı çikolata 2 kilo almışım bgnden itibaren başladm vermem lazmBen her akşam yürüyüşe çıkıyorum akşam 5den sonrr yemeği kesiyorum acıkırsam meyve yoğurt falan. Yeşil çay içiyorum 2kılo vetdm 10gunde annenin psikolojiside önemli sut oşmaz diye yıyordum sürekli acayıp kılo yaptı hiç.bişeyim olmadı yeni aldıklarım cuval gıbı artık tak ettı verıcem kiloları
o dediğin kullan at mayo bez nasıl oluyor? link göndersene butterlove
sever sever ..ilk gun bızımkıde cok sevmemiştı.şimdı suda kahkahalar atıyobu sabah oğlumu denize götürdük brz ağladı fln ama sevecek gibi..
bakalım bizimki nasıl tepki verecek şu an beni görmesi yetiyo gülmesi için dediğin gibi çalışmadan da olmaz
uyurken emiyo ama uyanıkken inat ediyo zayıfladı gibi geliyor bana bu diş olayı bizi yorcak gibi keşke brz daha gecikseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?