2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bizim ev serin ve battaniyeyi bırakmıyor
Bende ince bişeyler giydiriyorum çıtçıtlının üstüne
Kışa uyku tulumu düşünür oldum
Üstüne bişey örttüğün an zıplıyo ayaklarını havaya atıyo , battaniyeyi ağzına minik cadı

bende hiç veremedım sen cok ıyı vermişsın.eskı kıyafetlerımın içine gıremıyorum.bende sut olsun dıye yıyordum.azaltmaya başladım ıkı gundur.senın gıbı akşam yememk daha mantıklı..arkadaşim 6 ayda normal kılosunu donmuştu karın marın hiçbirşey kalmammiştı.spor felanda yaptı hiç.ustelık sezaryan oldu oda.şekerı tatlıyı kesınlıkle kesıyorummm artık...off eskı halımı ozledım yaaa.52 kılomu (((((((

normalde suyu banyoyu çok seviyo mayışıyor banyoda uyuyakaldığı oluyo kucağımda denizi de sever mutlaka soğuk suyu sevmiyor sabah brz serindi ondan belki
saah serın olabılır..bız 4-5 gıbı gıdıyozz.su ılık oluyoo..ilk havuza soktuk bebeği 5 dk durdu.ıkıncıde denıze soktuk denız daha cok sevdı.dalgalı oluyo bırazya ondan sanırım..oturmalı şişme şeyler var denız için.ondada bayagı eğlenıyolar.tam oturamıyo ama sevıyo bızımkı

6 da uyanıyo ya beyimiz biz de hazır kalkmışken gidelim dedik sıcak olmadan o oturabileceği simitler için erken diye bakmadm hiç

Aynen yaa ayaklar havada uyuyor uyku tulumu alıcam kesinlikle yoksa işimiz zor. Bttaniyeuı yüzüne cekince öylece kalıyor karanlık oluto ondanmı nedir hışuna Allahtan fatkediyorum uyuya kaşsam yandık

Kizlar bebislerinize neden su vermiyorsunuz. Su hayattir. Bakmayin gerek yok dediklerine. Vucut olarak ihtiyaclari olmayabilir evet ama anne sutunu hic tattiniz mi. Sekerlidir. Sekerli bisey yiyince veya icince insanda su icme hissi uyandirir. Ben emzirdikten sonra bikac caykasigi su veriyorum. Agzi temizlensin diye. Likir likir icirmiyorum tabiki. Annelerimiz ananelerimiz hep verirlermis. Simdi moda oldu vermemek.

Bi yerde 6aydan önce denize havuza somulmaması gerektiğini okumuştum aşıları çoğu olana kadar. Birde aktabamızın bebiş tatilde mikrop kapmi 7aylık yuzu çok kotu olmuştu oyuzden bu sene tatili erteledik seneye inşallah gidersemde kucuk havuzunu alırım su doldurur ona sokrım heralde

Aynen yaa ayaklar havada uyuyor uyku tulumu alıcam kesinlikle yoksa işimiz zor. Bttaniyeuı yüzüne cekince öylece kalıyor karanlık oluto ondanmı nedir hışuna Allahtan fatkediyorum uyuya kaşsam yandık

Bizimki keşke öyle dursa
Uyanıyo onu ağzına alıyo emiyo
Elinden alınca da ağlıyo
Her konu da zor bi bebek
Uykusu da kısa kısa

Biz yeni yeni vermeye başladık
Zaten işe başladım mama ve ek gıdalara da başlıyo hafiften
Su da veriyoruz şimdi

canm napalım çalışmadan olmuyo ki tek maaşla geçinmk zor bu devirde Allahtan sabahçıyım değişmezse tabi bu yıl

Benim çalışma saatlerim rutin
Ve sabah 1,5 saat akşam 1,5 saat yol sürüyor..

ben de mikrop kapmasından korktum ama isilik oluyo hep sıcaktan deniz suyu iyi gelir diye soktuk bakalm

1 saat yuzuyor demişsin ya. Kucaginda o zaman di mi? Her cikista da vucudunu yıkıyor musun? Saat kactan sonra gidiyorsunuz denize? Cok sordum :)

Bizim ev 28 derece gece. Kolsuz tulum veya citcitli badi veya ince sort thirt giyiyor. Uzerine ince muslin ortu ortuyorum. Gerci onu da aciyor, ama zaten cok sicak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…