Bizim ev serin ve battaniyeyi bırakmıyorKızlar bebişleri gece ne giydırıyosunuz ben sadece cıtcıtlı gıydırıp ıtune penye battanoye orteyım dıyorum ama battanoyeyı yüzüne cekiyı. Eşimde ince pihama gydıt ıstunu bişe dıyo
ev 26derece siz nasıl yatırıyosnz
normalde suyu banyoyu çok seviyo mayışıyor banyoda uyuyakaldığı oluyo kucağımda denizi de sever mutlaka soğuk suyu sevmiyor sabah brz serindi ondan belkisever sever ..ilk gun bızımkıde cok sevmemiştı.şimdı suda kahkahalar atıyo
bende hiç veremedım sen cok ıyı vermişsın.eskı kıyafetlerımın içine gıremıyorum.bende sut olsun dıye yıyordum.azaltmaya başladım ıkı gundur.senın gıbı akşam yememk daha mantıklı..arkadaşim 6 ayda normal kılosunu donmuştu karın marın hiçbirşey kalmammiştı.spor felanda yaptı hiç.ustelık sezaryan oldu oda.şekerı tatlıyı kesınlıkle kesıyorummm artık...off eskı halımı ozledım yaaa.52 kılomuBen her akşam yürüyüşe çıkıyorum akşam 5den sonrr yemeği kesiyorum acıkırsam meyve yoğurt falan. Yeşil çay içiyorum 2kılo vetdm 10gunde annenin psikolojiside önemli sut oşmaz diye yıyordum sürekli acayıp kılo yaptı hiç.bişeyim olmadı yeni aldıklarım cuval gıbı artık tak ettı verıcem kiloları
saah serın olabılır..bız 4-5 gıbı gıdıyozz.su ılık oluyoo..ilk havuza soktuk bebeği 5 dk durdu.ıkıncıde denıze soktuk denız daha cok sevdı.dalgalı oluyo bırazya ondan sanırım..oturmalı şişme şeyler var denız için.ondada bayagı eğlenıyolar.tam oturamıyo ama sevıyo bızımkınormalde suyu banyoyu çok seviyo mayışıyor banyoda uyuyakaldığı oluyo kucağımda denizi de sever mutlaka soğuk suyu sevmiyor sabah brz serindi ondan belki
kıyamam ya..özlüyo tabi bütün günŞimdi babasının kucağında bile olsa beni görünce ağlıyo almam için : S
inşallah cnm şu anda da mızmızlanıyor emziği tut ısırayım diyo emzik düşünce içli içli ağlıyoBizimkide gece gec uyudu emiyo ama birakiyo agliyo beni ellriyle itiyo. Ne yapcami bilemedim. Insallah cabucak atlatirz bu donemi
İnsan kendini suçlu hissediyo amakıyamam ya..özlüyo tabi bütün gün
6 da uyanıyo ya beyimiz biz de hazır kalkmışken gidelim dedik sıcak olmadan o oturabileceği simitler için erken diye bakmadm hiçsaah serın olabılır..bız 4-5 gıbı gıdıyozz.su ılık oluyoo..ilk havuza soktuk bebeği 5 dk durdu.ıkıncıde denıze soktuk denız daha cok sevdı.dalgalı oluyo bırazya ondan sanırım..oturmalı şişme şeyler var denız için.ondada bayagı eğlenıyolar.tam oturamıyo ama sevıyo bızımkı
Aynen yaa ayaklar havada uyuyor uyku tulumu alıcam kesinlikle yoksa işimiz zor. Bttaniyeuı yüzüne cekince öylece kalıyor karanlık oluto ondanmı nedir hışuna Allahtan fatkediyorum uyuya kaşsam yandıkBizim ev serin ve battaniyeyi bırakmıyor
Bende ince bişeyler giydiriyorum çıtçıtlının üstüne
Kışa uyku tulumu düşünür oldum
Üstüne bişey örttüğün an zıplıyo ayaklarını havaya atıyo , battaniyeyi ağzına minik cadı
canm napalım çalışmadan olmuyo ki tek maaşla geçinmk zor bu devirdeİnsan kendini suçlu hissediyo ama
Bi yerde 6aydan önce denize havuza somulmaması gerektiğini okumuştum aşıları çoğu olana kadar. Birde aktabamızın bebiş tatilde mikrop kapmi 7aylık yuzu çok kotu olmuştu oyuzden bu sene tatili erteledik seneye inşallah gidersemde kucuk havuzunu alırım su doldurur ona sokrım heraldesaah serın olabılır..bız 4-5 gıbı gıdıyozz.su ılık oluyoo..ilk havuza soktuk bebeği 5 dk durdu.ıkıncıde denıze soktuk denız daha cok sevdı.dalgalı oluyo bırazya ondan sanırım..oturmalı şişme şeyler var denız için.ondada bayagı eğlenıyolar.tam oturamıyo ama sevıyo bızımkı
a 4kımo aldm ben doğuma gıttığım koloya gerı dondum ama verıcem artıkben de çıldırıyorum giydiklerm olmuyo 2 kilo çok iyi vermişsin ben de bayramda bıraktım tatlı çikolata 2 kilo almışım bgnden itibaren başladm vermem lazm
Aynen yaa ayaklar havada uyuyor uyku tulumu alıcam kesinlikle yoksa işimiz zor. Bttaniyeuı yüzüne cekince öylece kalıyor karanlık oluto ondanmı nedir hışuna Allahtan fatkediyorum uyuya kaşsam yandık
Kizlar bebislerinize neden su vermiyorsunuz. Su hayattir. Bakmayin gerek yok dediklerine. Vucut olarak ihtiyaclari olmayabilir evet ama anne sutunu hic tattiniz mi. Sekerlidir. Sekerli bisey yiyince veya icince insanda su icme hissi uyandirir. Ben emzirdikten sonra bikac caykasigi su veriyorum. Agzi temizlensin diye. Likir likir icirmiyorum tabiki. Annelerimiz ananelerimiz hep verirlermis. Simdi moda oldu vermemek.
canm napalım çalışmadan olmuyo ki tek maaşla geçinmk zor bu devirdeAllahtan sabahçıyım değişmezse tabi bu yıl
ben de mikrop kapmasından korktum ama isilik oluyo hep sıcaktan deniz suyu iyi gelir diye soktuk bakalmBi yerde 6aydan önce denize havuza somulmaması gerektiğini okumuştum aşıları çoğu olana kadar. Birde aktabamızın bebiş tatilde mikrop kapmi 7aylık yuzu çok kotu olmuştu oyuzden bu sene tatili erteledik seneye inşallah gidersemde kucuk havuzunu alırım su doldurur ona sokrım heralde
1 saat yuzuyor demişsin ya. Kucaginda o zaman di mi? Her cikista da vucudunu yıkıyor musun? Saat kactan sonra gidiyorsunuz denize? Cok sordum :)3 mart dogumlu.ilk zamnlar 5 dk ancak duruyodu simdi ben cikarmasam bir saat oyalaniyo vallahi suda.once ayaklardan baslayip yavas yavas alistiriyorum kafasi haric butun vucudu sokutorum.o yuzuyo zaten bacaklari elleri bi gorsen cok tatli :))) 4aylukti yazliga geldigimizdeogun bugun sokuyorum iki gundebir.birsey olmaz korkma.sisme oturmali seyler var kisa surelugine onada koyuyorum hafif yatiyo icinde yuzu koyun.hic aglamiyoo.
emzirince çok acıkıyor insan hamileyken böyle aç uyanmazdm benRamazand
a 4kımo aldm ben doğuma gıttığım koloya gerı dondum ama verıcem artık
seninki daha zormuş emiyo mu pekiBenim çalışma saatlerim rutin
Ve sabah 1,5 saat akşam 1,5 saat yol sürüyor..
Bizim ev 28 derece gece. Kolsuz tulum veya citcitli badi veya ince sort thirt giyiyor. Uzerine ince muslin ortu ortuyorum. Gerci onu da aciyor, ama zaten cok sicak.Kızlar bebişleri gece ne giydırıyosunuz ben sadece cıtcıtlı gıydırıp ıtune penye battanoye orteyım dıyorum ama battanoyeyı yüzüne cekiyı. Eşimde ince pihama gydıt ıstunu bişe dıyo
ev 26derece siz nasıl yatırıyosnz
Evet ama evde değilim artıkseninki daha zormuş emiyo mu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?