- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
Ben verıyorum ilk zamanlarda vermiştir. Kesinlikle susuz olmaz sadece anne sütü mantığı bana saçma geliyor zaten bu çıktı cıkalı bebekler kolik oluyor açlıktan ağlıyorlar bence eskiler doğarken bile şekerli su veririmiş. Çok terliyo benimki su veriyorum baya alştırma barfağı alıcam.içsin bolbol doktorumda istediğin kadar ver dedi. Günde yarm cay bardağı verıyorm. Ihlamura başlıcam 2cat kaşığı günde oda çok sağlılı bişeKizlar bebislerinize neden su vermiyorsunuz. Su hayattir. Bakmayin gerek yok dediklerine. Vucut olarak ihtiyaclari olmayabilir evet ama anne sutunu hic tattiniz mi. Sekerlidir. Sekerli bisey yiyince veya icince insanda su icme hissi uyandirir. Ben emzirdikten sonra bikac caykasigi su veriyorum. Agzi temizlensin diye. Likir likir icirmiyorum tabiki. Annelerimiz ananelerimiz hep verirlermis. Simdi moda oldu vermemek.
ek gıda başladn mı pekiEvet ama evde değilim artık
Annem mama da veriyor
Biberon almazdı
Şimdi kana kana çekiyormuş az bi sağdığım sütü : (
Emzirince kulo gıdıyomuş güya yemekten alıuosun aslındaemzirince çok acıkıyor insan hamileyken böyle aç uyanmazdm ben
Yeşil cay emziririken icilmemeli diye biliyorumBen her akşam yürüyüşe çıkıyorum akşam 5den sonrr yemeği kesiyorum acıkırsam meyve yoğurt falan. Yeşil çay içiyorum 2kılo vetdm 10gunde annenin psikolojiside önemli sut oşmaz diye yıyordum sürekli acayıp kılo yaptı hiç.bişeyim olmadı yeni aldıklarım cuval gıbı artık tak ettı verıcem kiloları
ben vermiyodum başlarda burda okudum birinin bebeğinin böbreklerinde taş oluşmuş pişman olmuş su vermediğine hem hava çok sıcakBen verıyorum ilk zamanlarda vermiştir. Kesinlikle susuz olmaz sadece anne sütü mantığı bana saçma geliyor zaten bu çıktı cıkalı bebekler kolik oluyor açlıktan ağlıyorlar bence eskiler doğarken bile şekerli su veririmiş. Çok terliyo benimki su veriyorum baya alştırma barfağı alıcam.içsin bolbol doktorumda istediğin kadar ver dedi. Günde yarm cay bardağı verıyorm. Ihlamura başlıcam 2cat kaşığı günde oda çok sağlılı bişe
valla ben de ilk 20 günden sonra gitmedi eklenmeye başladı bu aralarEmzirince kulo gıdıyomuş güya yemekten alıuosun aslında
Başlamaya çalışıyoruzek gıda başladn mı peki
Günde en fazla 2bardak zararı yok diyetisyende iç diyor rmziren anne diyeti var ama uyamıyorum ben pekYeşil cay emziririken icilmemeli diye biliyorum
Bi yerde 6aydan önce denize havuza somulmaması gerektiğini okumuştum aşıları çoğu olana kadar. Birde aktabamızın bebiş tatilde mikrop kapmi 7aylık yuzu çok kotu olmuştu oyuzden bu sene tatili erteledik seneye inşallah gidersemde kucuk havuzunu alırım su doldurur ona sokrım heralde[/QUOTEsusme havuz olabilir evet
sevmiyor diye vermemezlik etmeyin diyodu okuduğum bi yazı da daha sonra bi daha dene sevebiliyomuş aradan zaman geçince ben de her şeyin tadına baktrdm şimdiye kadar alışsın yavaş yavaş diye bir haftadr yoğurt deniyorum çok sevmiyor elma denedm yumuşaktı kaşığın ucuyla sıyırıp verdm sevdi bikaç kaşık yedi çay kaşığı tabiBaşlamaya çalışıyoruz
Beğenmiyo biçok şeyi
Tatlı şeyler seviyo gibi
Onu da çözersek veriyoruz
Misal dün karpuz suyu verdim kaşıkla yedi
Ama havuç filan sevmiyor
Ev yoğurdu bile yemedi
Bende öyle yapıcamsevmiyor diye vermemezlik etmeyin diyodu okuduğum bi yazı da daha sonra bi daha dene sevebiliyomuş aradan zaman geçince ben de her şeyin tadına baktrdm şimdiye kadar alışsın yavaş yavaş diye bir haftadr yoğurt deniyorum çok sevmiyor elma denedm yumuşaktı kaşığın ucuyla sıyırıp verdm sevdi bikaç kaşık yedi çay kaşığı tabi
Nasıl çıkıyor ki lastikler ben denedim ama yapamadimBilekte bitem coraplari iz yapmiyor. Yukarida bitenlerin lastigi sikiyor. Annem lastiklerini cikardi. Simdi rahat
Hım bende aynısini yapıyorum demek ki çok değilmiş annem sürekli çok değiştiriyorsun diyor da ondan kafam karistiben de molfıx. gunde 7 8 kez degişiyorum ama bu bile az bence. gece kaka yapmadıkca degişmem
Kynamış su ver bile olmazki 100luk mamayı alan mide bi açy kaşıpı suyumu almıck sen bilirsin tabi ama sudan bişe olmaz susuzluktan olutBen su vermiyorum henuz 4 aylik. Doktorum da cis sayısı azalirsa ver dedi. Onun dışında sik sık emziriyorum zaten. Tabi cisini takip ediyorum. Mutlaka verilmesi gerekse su, doktorlarin hepsi verin derdi. Benim korkum mide zaten kucucuk. Su versem ki 1 cay kasigi bile onlarin midesinde onemli bir boyut, istahi azalir mi acaba. Bir de bu sekilde steril anne sutu aliyor. Su verirsem disaridan bir gida alacak. Bir hastalik falan bir sey olur mu. Gerci hazir suyu kaynatip veriyorsun ama iste pimpiriklilik. Annelerimiz evet dogar dogmaz sekerli su vermisler hep. Ama onlarin her yaptığı da dogru degil. O nedenle kismet diyorum :)
Ben çok ufakken sağ sol yatırabiliyodum kıpırdamıyoduKızlar uyurken yastık kullanıuomusunuz
Kızlar uyurken yastık kullanıuomusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?