2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Ben verıyorum ilk zamanlarda vermiştir. Kesinlikle susuz olmaz sadece anne sütü mantığı bana saçma geliyor zaten bu çıktı cıkalı bebekler kolik oluyor açlıktan ağlıyorlar bence eskiler doğarken bile şekerli su veririmiş. Çok terliyo benimki su veriyorum baya alştırma barfağı alıcam.içsin bolbol doktorumda istediğin kadar ver dedi. Günde yarm cay bardağı verıyorm. Ihlamura başlıcam 2cat kaşığı günde oda çok sağlılı bişe

Yeşil cay emziririken icilmemeli diye biliyorum

ben vermiyodum başlarda burda okudum birinin bebeğinin böbreklerinde taş oluşmuş pişman olmuş su vermediğine hem hava çok sıcak

Başlamaya çalışıyoruz
Beğenmiyo biçok şeyi
Tatlı şeyler seviyo gibi
Onu da çözersek veriyoruz
Misal dün karpuz suyu verdim kaşıkla yedi
Ama havuç filan sevmiyor
Ev yoğurdu bile yemedi
sevmiyor diye vermemezlik etmeyin diyodu okuduğum bi yazı da daha sonra bi daha dene sevebiliyomuş aradan zaman geçince ben de her şeyin tadına baktrdm şimdiye kadar alışsın yavaş yavaş diye bir haftadr yoğurt deniyorum çok sevmiyor elma denedm yumuşaktı kaşığın ucuyla sıyırıp verdm sevdi bikaç kaşık yedi çay kaşığı tabi

Bende öyle yapıcam
Bi şeyi 3 gün verin , herşeyi üst üste denemeyin diyolardı
Dün karpuz suyu içti biraz
Bende cam rende aldım, 3 gün karpuz suyu deniyim
Sonra diğer meyve sebzeleri deniycem, kabul ettiğini 3 gün sürdürmeyi düşünüyorum

Ben su vermiyorum henuz 4 aylik. Doktorum da cis sayısı azalirsa ver dedi. Onun dışında sik sık emziriyorum zaten. Tabi cisini takip ediyorum. Mutlaka verilmesi gerekse su, doktorlarin hepsi verin derdi. Benim korkum mide zaten kucucuk. Su versem ki 1 cay kasigi bile onlarin midesinde onemli bir boyut, istahi azalir mi acaba. Bir de bu sekilde steril anne sutu aliyor. Su verirsem disaridan bir gida alacak. Bir hastalik falan bir sey olur mu. Gerci hazir suyu kaynatip veriyorsun ama iste pimpiriklilik. Annelerimiz evet dogar dogmaz sekerli su vermisler hep. Ama onlarin her yaptığı da dogru degil. O nedenle kismet diyorum :)

Kynamış su ver bile olmazki 100luk mamayı alan mide bi açy kaşıpı suyumu almıck sen bilirsin tabi ama sudan bişe olmaz susuzluktan olut

Ben ilk bir ay su vermedim eşim ısrarla ver diyordu bizde nefroloji doktoruna sorduk; son yıllarda devit kullanımı bebeklerde böbrek taşına neden olduğu için öneriyoruz verebilirsiniz, karnını doyurduktan sonra ver istediği kadar içsin fazlası içinde zorlama dedi bende 3 aydır öyle yapıyorum geçen günde bebedor dan alıştırma bardağı aldım yavaş yavaş alışıyor kızım, kaşıkla zor oluyor inşallah kolay alışır

Kızlar uyurken yastık kullanıuomusunuz
Ben çok ufakken sağ sol yatırabiliyodum kıpırdamıyodu
Sonra kıpırdayınca korktum emzirip yatırıyodum ya kusarda Allah korusun boğulursa diye
Tv de görmüştüm yastığa koyun omuzlarını da hatta
Dik dursun diyorlardı boğulmayı önlemek için
Hep öyle koydum ben

Kızlar ek gıdadan bahsetmişsiniz. Benim bebek 5 Ayı geçti, ben başladım artık. Bir tatlı kaşığı yoğurt veriyorum. Meyve De karpuz kavun oluyor genelde. Sofradayken kv kp veriyorlar. Ben De başka bişe vermiyorum. Su veriyorum her gün ama az. Benim oğlan iştahsız değil gibi verdiğim şeyleri hemen alıyor. Bakalım ilerde de öyle olur umarım.

Kızlar uyurken yastık kullanıuomusunuz

Hic yastık kullanmadım ve geceleri tulumla yatırıyorum. Bebek ölüm sebeplerinin biriside yastık kullanımı! Burada kesinlikle önerilmiyor yastıkta, örtüde!! Artık dönmeye başladılar, benimki şimdilik Dönüyor fakat geri dönmeyi daha başaramadı. Tanıdığım geçen anlattı; 6 aylık bebeğin yastık Yüzünden öldüğünü! Çok şaşırdım, 6 aylık bebek nasıl geri dönemez, nefesini kontrol edemez diye. Ama adli tip sonucun yastık olduğunu söylemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…