Kısa kollu ile altına ince tayt gibi pijama üstünü örttüğümde ayaklarının altına alıyor ya da yüzüne doğru çekiyor ondan bişi örtemiyorum ince çarşafı beşiğinin üstüne kapatıyorum pencere gelen kısıma ..çok tekmeliyor ayakları devamlı hareket halinde ..şekil A :)Kızlar bebişleri gece ne giydırıyosunuz ben sadece cıtcıtlı gıydırıp ıtune penye battanoye orteyım dıyorum ama battanoyeyı yüzüne cekiyı. Eşimde ince pihama gydıt ıstunu bişe dıyo
ev 26derece siz nasıl yatırıyosnz
bunların içinde kimyasallar var cnm bi arkadas demiş 4 diye cok az. cocuklarımızın cildine bile bile zararveriyoruz. aslınd daha sık değiscem ama aklıma gelmiyo :)Hım bende aynısini yapıyorum demek ki çok değilmiş annem sürekli çok değiştiriyorsun diyor da ondan kafam karisti
Mama veren anneler mama markası olarak ne kullanıyorsunuz ??
Mama veren anneler mama markası olarak ne kullanıyorsunuz ??
Bende alt açmayı serip uzatıyorum biraz oynuyor çişini yapınca temizleyip bağlıyorum
SüpermişKısa kollu ile altına ince tayt gibi pijama üstünü örttüğümde ayaklarının altına alıyor ya da yüzüne doğru çekiyor ondan bişi örtemiyorum ince çarşafı beşiğinin üstüne kapatıyorum pencere gelen kısıma ..çok tekmeliyor ayakları devamlı hareket halinde ..şekil A :)
Benim kuzumda 15 inde 5,800 dü mamaya başladık aptamil aldım .. Bugün sağlık ocağında tartıldı. 6000 kg geldi çıplak .. İnşallsh mama yaramıştır... Sağlık ocağı ile Hast deki tartı farkı değildir ..hipp organik vermeye başladım ben. bebeğim 4 aylik ve 5700 gr. mecburen mama ve ek besin vermeye başladım.
EvolviaMama veren anneler mama markası olarak ne kullanıyorsunuz ??
Direkt puremi verdin 6ayfan önce mideleri oğutmuyormuş o yüzden hep sıvı ssularını verin diolat bence pure için bekle acele etmeben gecen havuç ve patates haşladım, ezdim. ayrı ayrı kaşıkla verdim, yemedi. karıştırıp verdim yedi :)
birde meyve filesi aldım. şeftali verdim file ile. bayıldııı :)
Benim kuzumda 15 inde 5,800 dü mamaya başladık aptamil aldım .. Bugün sağlık ocağında tartıldı. 6000 kg geldi çıplak .. İnşallsh mama yaramıştır... Sağlık ocağı ile Hast deki tartı farkı değildir ..
Ne kadar ve hangi öğün veriyorsun ?
Kızlar uyurken yastık kullanıuomusunuz
Direkt puremi verdin 6ayfan önce mideleri oğutmuyormuş o yüzden hep sıvı ssularını verin diolat bence pure için bekle acele etme
Hic yastık kullanmadım ve geceleri tulumla yatırıyorum. Bebek ölüm sebeplerinin biriside yastık kullanımı! Burada kesinlikle önerilmiyor yastıkta, örtüde!! Artık dönmeye başladılar, benimki şimdilik Dönüyor fakat geri dönmeyi daha başaramadı. Tanıdığım geçen anlattı; 6 aylık bebeğin yastık Yüzünden öldüğünü! Çok şaşırdım, 6 aylık bebek nasıl geri dönemez, nefesini kontrol edemez diye. Ama adli tip sonucun yastık olduğunu söylemiş
Ben verıyorum kendu ıstemıyor aglıyorKizlar bebislerinize neden su vermiyorsunuz. Su hayattir. Bakmayin gerek yok dediklerine. Vucut olarak ihtiyaclari olmayabilir evet ama anne sutunu hic tattiniz mi. Sekerlidir. Sekerli bisey yiyince veya icince insanda su icme hissi uyandirir. Ben emzirdikten sonra bikac caykasigi su veriyorum. Agzi temizlensin diye. Likir likir icirmiyorum tabiki. Annelerimiz ananelerimiz hep verirlermis. Simdi moda oldu vermemek.
Ben su veritorum.havalar cok sick.muhakkak istiyordur cani.cunku cokterliyo cisde yapiyoKizlar bebislerinize neden su vermiyorsunuz. Su hayattir. Bakmayin gerek yok dediklerine. Vucut olarak ihtiyaclari olmayabilir evet ama anne sutunu hic tattiniz mi. Sekerlidir. Sekerli bisey yiyince veya icince insanda su icme hissi uyandirir. Ben emzirdikten sonra bikac caykasigi su veriyorum. Agzi temizlensin diye. Likir likir icirmiyorum tabiki. Annelerimiz ananelerimiz hep verirlermis. Simdi moda oldu vermemek.
Ben surekli yastikkullaniyorum.evet artik donuyo ama zorlanincada aglamaya basliyo.nasil olmusta 6aylik bebek bu yuzden olmus anlamadim vallahidoğum öncesi eğitim aldım ben bu tür eğitimler veren bir eğitim kurumundan. doğru yastık kullanımı yüzde bilmem kaç ölümleri engelliyor. tulumla yatırmak önemli, battaniyeleri ağızlarına götürüyorlar yada kafalarını örtüyorlar, sakıncalı ama yastık konusunda size katılmıyorum.
Vallahi olucagi varsa olur.cok dikkat ederim ama pinpirikli degilim.esimin ablasi dc dr. Benden daha israrciydi deniz konusunda.bir aydir birsey olmadi insallahda olmaz.bu arada huvuzuda hzir suyla doldur malum sebeke suyu berbat.Bi yerde 6aydan önce denize havuza somulmaması gerektiğini okumuştum aşıları çoğu olana kadar. Birde aktabamızın bebiş tatilde mikrop kapmi 7aylık yuzu çok kotu olmuştu oyuzden bu sene tatili erteledik seneye inşallah gidersemde kucuk havuzunu alırım su doldurur ona sokrım heralde
Ek gıda surecı garıp bır gun yedıgınden sonra verınce tıksınıyor aglıyor, hiç yemez dedıgın seyı suursuzca yıyor, benımoğlan 6 aylıkken deli gıbı avakado yıyordu bır yaşından sonra hıç yemedısevmiyor diye vermemezlik etmeyin diyodu okuduğum bi yazı da daha sonra bi daha dene sevebiliyomuş aradan zaman geçince ben de her şeyin tadına baktrdm şimdiye kadar alışsın yavaş yavaş diye bir haftadr yoğurt deniyorum çok sevmiyor elma denedm yumuşaktı kaşığın ucuyla sıyırıp verdm sevdi bikaç kaşık yedi çay kaşığı tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?