2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kısa kollu ile altına ince tayt gibi pijama üstünü örttüğümde ayaklarının altına alıyor ya da yüzüne doğru çekiyor ondan bişi örtemiyorum ince çarşafı beşiğinin üstüne kapatıyorum pencere gelen kısıma ..çok tekmeliyor ayakları devamlı hareket halinde ..şekil A :)

Eklentiler

• image.webp
    77,8 KB · Görüntüleme: 116
Hım bende aynısini yapıyorum demek ki çok değilmiş annem sürekli çok değiştiriyorsun diyor da ondan kafam karisti
bunların içinde kimyasallar var cnm bi arkadas demiş 4 diye cok az. cocuklarımızın cildine bile bile zararveriyoruz. aslınd daha sık değiscem ama aklıma gelmiyo :)

Süpermiş

hipp organik vermeye başladım ben. bebeğim 4 aylik ve 5700 gr. mecburen mama ve ek besin vermeye başladım.
Benim kuzumda 15 inde 5,800 dü mamaya başladık aptamil aldım .. Bugün sağlık ocağında tartıldı. 6000 kg geldi çıplak .. İnşallsh mama yaramıştır... Sağlık ocağı ile Hast deki tartı farkı değildir ..
Ne kadar ve hangi öğün veriyorsun ?

ben gecen havuç ve patates haşladım, ezdim. ayrı ayrı kaşıkla verdim, yemedi. karıştırıp verdim yedi :)
birde meyve filesi aldım. şeftali verdim file ile. bayıldııı :)

ben gecen havuç ve patates haşladım, ezdim. ayrı ayrı kaşıkla verdim, yemedi. karıştırıp verdim yedi :)
birde meyve filesi aldım. şeftali verdim file ile. bayıldııı :)
Direkt puremi verdin 6ayfan önce mideleri oğutmuyormuş o yüzden hep sıvı ssularını verin diolat bence pure için bekle acele etme

sabah ve aksam 60 ml veriyorum ben. sen nasil veriyosun ?

Kızlar uyurken yastık kullanıuomusunuz

emzirip/mama verip yatırıyorsanız; 45 derecelik açı saglayacak sekilde ve bebeğin omzuda yastıkta kalacak sekilde yatırmanız gerekiyor. bunun için bebek yastıkları var. bu yatış biçimi boğulmayı önlüyormuş. ben dogurduğumdan beri kullanıyordum yastıkları. şimdi ise yastıkları gece dönmesin diye sagına soluna yerleştiriyorum. birkaç kez yüzüstü uyumuş halde buldum aklım çıktı. gece dönmesin diye yastık koyuyorum yanlarına

doğum öncesi eğitim aldım ben bu tür eğitimler veren bir eğitim kurumundan. doğru yastık kullanımı yüzde bilmem kaç ölümleri engelliyor. tulumla yatırmak önemli, battaniyeleri ağızlarına götürüyorlar yada kafalarını örtüyorlar, sakıncalı ama yastık konusunda size katılmıyorum.

Ben verıyorum kendu ıstemıyor aglıyor

Ben su veritorum.havalar cok sick.muhakkak istiyordur cani.cunku cokterliyo cisde yapiyo

Ben surekli yastikkullaniyorum.evet artik donuyo ama zorlanincada aglamaya basliyo.nasil olmusta 6aylik bebek bu yuzden olmus anlamadim vallahi

Vallahi olucagi varsa olur.cok dikkat ederim ama pinpirikli degilim.esimin ablasi dc dr. Benden daha israrciydi deniz konusunda.bir aydir birsey olmadi insallahda olmaz.bu arada huvuzuda hzir suyla doldur malum sebeke suyu berbat.

Ek gıda surecı garıp bır gun yedıgınden sonra verınce tıksınıyor aglıyor, hiç yemez dedıgın seyı suursuzca yıyor, benımoğlan 6 aylıkken deli gıbı avakado yıyordu bır yaşından sonra hıç yemedı
Belli olmuyor yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…